Přejít na výpis diskuzí
Švédský tým Alliance vyhrál 1,4 milionu dolarů v turnaji Dota 2
12.8.2013 | Aleš Smutný
199 příspěvků
-
Gratuluju za """profesionální přístup redaktorů games""" poměrně dost značná událost o ne zrovna malim turnaji a tohle je tperv za celou dobu první zmínka o Internationalu... GZ! Docela mě překvapuje, že ten to článek tu je už jsem ani nedoufal... Nevím redaktoři ale jako eSport taky patří do her.... Neříkám psát o každý ptákovině ale o takovojdle megalomních událostí by se nemli prehlizet... Už jen n*srat lidi, že hraním se dá vidělat víc než někdo za celej rok :D:D:D
-
Já třeba hraju poč hry od dětství, a ještě mi za to nikdo nedal ani korunu. Neni hraní jako hraní *3*
-
A co brání pekařům a zedníkům to taky hrát a vyhrát million?
-
žijem to ve zvláštní době. lidem co hrají počítačové hry se platí miliony ale pekaře nebo zedníka nikdo nezaplatí *7*
-
Takže v Dotě je jenom jeden způsob jak hrát jednoho ze 120 panáků, že? To tady všichni hateři zapomínají, že Dota je narozdíl od Starcraftu TÝMOVÁ HRA? Jde tam o týmové strategie. Nikdo na úrovni TI3 to nehraje jako v pubu - každý na svoje lvly a jedem K/D.
-
nie
-
To ale může říct jenom člověk, co ji nikdy nehrál, že? Po desíti hrách rozhodně nebudeš hrát slušně a i kdyby, na úrovni jako kdokoliv z kteréhokoliv týmu v TI3 nebudeš. A nebudeš tam za dlouhou dobu. Není to jenom o counter a prohlížení inventáře. Občas se mi zdá, že je tam mnohem víc taktiky než třeba v SC2. A to se bavím jen o Capitan's Mode. Já bych se nebál říct, že Dota je mnohem těžší hrát týmově, musí se sehrát 5 lidí dohromady. A musí hrát dohromady perfektně, jinak dohromady prohrajou. Zatímco SC2 je všechno na vlastní triko.
-
ty 2 mega se dělily mezi prvních 12 týmů, hlavní cena byla $1M..
-
Turnaje v různých hrách se překrývají úplně běžně, nevím, proč tě to tak překvapuje. Kdyby se to z pohledu sledovanosti nevyplatilo, tak se to neděje.
-
Ten turnaj toho podle mě moc nevydělal (maximálně něco za vstupenky) prize money cálovala komunita takže na celým trunaji nebyla jediná reklama.
-
Delší dobu jsem tu nebyl a pročítám si i starší diskuze... a zrovna mě tak napadlo co by tomu řekl pan Keyser Söze, který měl s MOBA hrami strašný problém (btw, byl to pěkný chytrolín, není-liž pravda :D :D)...
Kdepak je nějaké moudro o nolife?? :D já bych to teď viděl, že výherci si užijou sakra pár věcí, o kterých se přechytračelímu vysokoškolákovi se spoustou různých aktivit (takže v žádné nikdy nevynikne!!) mmůže tak možná zdát... *1* -
Najvacsia vyhra v e sportu to rozhodne neni LoL malo v turnaji Season 2 finale hlavnu vyhru 2 miliony
-
Jsou hry s různým zaměřeními. Na reflexy, na správné používání jednoho panáka (který toho hodně umí), na používání armád (s jednoduchým jednotkami), na počítání, předvídání, přesnost... Je to jako hudební žánry.
-
Tou teorii okolo myslis znat counterspelly a obcas prohlednout nepriteli inventar? To ze tam uvidim Shadowblade a koupim si Dust neni nic extra zavratneho nebo pokud tam ma item na Deidalus a ma 3800goldu dam si proste pozor aby nepostavil Divine Rapiera, ta hra neni extra tezka, uz po 10 hrach muze i noob hrat slusne, SC2 trva dyl nez se zazije.
-
Mají ve smlouvě napsané kolik procent odevzadají společnosti kolik je živí. *3*
-
Dle tve logiky je Justin Bieber nejlepsi zpevak na svete. Argument ze to sleduje vice tupych teenageru neberu.
Hru posuzuju podle poctu strategickych/ taktickych moznosti ktere mi nabizi. SC2 ma zkratka vice moznosti v jakekoliv fazi hry zatimco v dote 2 se stale chodi stejnymi pesinkami. Early Thor cheez s jednim medivac dropem nebo proberush napr. -
k tomu mikru, třeba takové last hitování vypadá strašně jednoduše když to dělají profíci, ale neminout žádný last hit za celou hru je sakra těžké :) a pak samozřejmě postavy jako Geomancer se kterým se s hustým mikrem dají dělat psí kusy
-
Jasně, já to taky všechno jak píšeš beru, ale prostě víšco, nepochopím, proč Blizzard, kterej moc dobře věděl hodně dlouho předem kdy bude TI3, prostě musel dát 3 svoje regionální turnaje v 1 víkend když se zrovna hraje největší e-sport turnaj ever? To se mi nějak nezdá.
Balance není nikde, ani v Dotě ne, nikdy taky nebude, ale aspoň nějak víšjak. Já jenom jsem něco slyšel o nějakejch teranskejch minách že byly nějak OP nebo co. -
Blizz neumí, dává svoje (?) turnaje v překrytí s MOBA žánrem (?), fail (?) jim přeješ, WTF? Zase nějaký z prstu vycucaný hate? Vážně? *1*
A plést týmovou hru s duelem je taky pěkně od věci, pokud chceš mluvit do obtížnosti. Achjo *7*