Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    Jde o to podle posuzujes lepsi hru, pocet hracu, pocet lidi co sleduje turnaje mluvi pro Dotu 2.
    Nevim v cem je strasna vyhoda air jednotek v SC2 oproti Dote 2, jestli jsem teda spravne pochopil co si mi chtel rict.
    Pokud se nic nezmenilo od prvniho TI, tak letenky, propagandy a ja nevim co, tak to plati Gabe *4*
  • dostat se mezi opravdové pro hráče - takové co to mají jako full time job a dokáží tím uživit sebe i rodinu nebude sranda, je to dost malá a elitní skupinka, takových co to mají jako vedlejšák a k tomu ještě normálně makají v práci je hodně, ale to nejsou opravdoví profíci
  • Ethy
    Psal jsem že je to hlavně o mikru, takže jako z týhle části to těžší bezpochyby je. Koneckonců já se k Dotě 1 dostal kdysi dávno před 8 lety právě díky frustraci z W3 ladderu, proto jsem přešel "jenom" na ovládání herů. Nicméně jak se do tý hry dostaneš tak zjstíš, že to má taky hodně svejch těžkejch částí a víc proměnnejch, takže hodnotit která hra je těžší opravdu nejde. Ale pokud to budem brát teoreticky a z pohledu 1 člověka, potom ano, musíš mít sakra rychlý prsty abys byl dobrej ve W3, zatímco v Dotě ti stačí základní mikro, ale musíš vědět strašně moc teorie o hře a tak, což je semtam dost těžký a "tricky"
  • Asi tady někomu přestal fungovat spambot v mailu tak se do toho konečně někdo pustil, ať už má konečně klid *7*
  • no slysel si spatne, balance v takove hre bude vzdy problem, ale momentalne je na hodne dobre urovni. btw pocty divaku byly i pres tento dota turnaj standartni. a jak je to mozne, no protoze jini lidi, jedni se zajimaj o dotu jini o starcraft. samozrejme ze je procento, ktere ma rado obe hry a tak asi o ne blizzard prisel, nicmene i tak to byl uspech. starcraft nikdy nebude mit takove divacke pocty, protoze holt nema takovou hracskou zakladnu jako f2p. nicmene prave v pomeru k hracske zakladne je na tom starcraft nejlepe.
  • Nicmene SC2 (bez noveho datace) je stale lepsi hra nez bezhlava rezacka Dota 2. Dota 2 je z pocatku velmi repetitivni mindless cinnost, podobne v sc2 ovsem tam to trva podstatne kratsi dobu (3 vs 7 minut cca?) a clovek neni omezovan cestickama na mape (dropy, vikingy, recall jednotek prez mothership) atd. 1.4 mil usd je peknych ale po rozdeleni mezi 5 lidi, zaplaceni letenek, propagandy, vybaveni a casu straveneho hranim to uz tak slavne neni.
  • nejspíš přípravka na komentování Indie World Championship *1*
  • je to show, stejne jako fotbal a hokej kde se plati astronomicke castky a tam si myslim, ze je to totalne prehnane. navic takovy dota turnaj je jednou za rok, takze opravdu musis umet abys ty prachy vyhral. stravit stovky a tisice hodin treningem, cili je to prace, jen to proste nevidis
  • Mato1987
    Veď ja som len srandoval, nemyslel som to zle v žiadnom prípade, práve naopak , som rád, že sa velké peniaze točia aj v tomto odvetví ako je hranie hier :)
    Sám si rád pozriem nejaký profesionálny SC II zápas alebo kedysi dávno som sledoval pravidelne cs 1.6 turnaje.
  • no, asi se shodneme že ovládat 100 jednotek je objektivně těžší než ovládat jen jednu :)
  • neni mozne. co se stalo, ze games informuje o esport udalosti?
  • Ethy
    Jasně, W3 je o mikru, ale to ještě neznamená že je to těžší hra. Lidský faktor toho že někdo něco "pos..." je v Dotě 5x vyšší - a proto jsou ty premie taky podle toho vyšší, protože se to dělí mezi 5 lidí + klan management a náklady na další turnaje, pr, atd.

Jinak konkrétně Na'Vi a i jiné Dota 2 klany si mohou vydělávat i jinými cestami: http://www.dota2.com/store/itemdetails/20213
    http://www.dota2.com/store/itemdetails/10052

To, že to prostě Blizzard neumí a je tak pitomej, a dává svoje turnaje v překrytí s TI3 je věc druhá, upřímně jim ten fail přeju, protože co jsem slyšel tak ten balanc SC2 jde taky od desíti k pěti.

A spatny priklad mladezi davas tak mozna ty svymi posty proboha *7*
  • Chapu, ze jsi mel obrovskou potrebu reagovat, ikdyz jsi precetl pouze cast jednoho postu, proto ti trochu poradim a podivej se par postu dolu, kde jsem se opravil. Jinak bych ti chtel jeste rict, ze televizni zpravy a weby funguji na trochu jinem principu, takze uzivatel ma moznost ziskat vice informaci kliknutim na clanek, ale to ti asi nedochazi.
  • h0p3
    No Tide si to plně zasloužili a fandil jsem jim od začátku. Takže velká radost.
  • Výsměch jsou příspěvky Čechů k tématům, kde kdokoliv v čemkoliv uspěje. Češi neuměj nic jiného, než jenom otevírat hubu na všechno, co se jim nelíbí nebo někomu závidí, ale že by něco udělali dalšího, to ne. Oni jenom sedí na prdeli a chodí do práce a považují se za lepší než kdokoliv kdo vydělává peníze něčím mnohem lepším, než oni sami vydělávají ve své kanceláři, fabrice apd. Fakt, jestli někoho nenávidím, tak to nejsou Poláci, Rusové, USA, Romové, ale jsou to Češi. Jednoznačně nejubožejší národ :) (PS.: Jsem původem Čech)
  • Keyz
    Není co řešit, je to show a vydělává to. Proto takové odměny.
    Stejně jako wrestling, fotbal, goft atd. Kdyby o to byl malý zájem ze strany lidí tolik by se tam nebralo.

Jestli někdo závidí není přece problém se do toho zapojit. Ani nemusí zvednou zadek od počítače.
  • muzes byt klidny, pokud jsou ,,zamestnani,, v tom klanu tak stejne tu vyhru nedostanou...nejspis jen mensi cast v podobe nejake premie
  • Počkej, tebe se ve sportovních zprávách na Nově ptají, jestli jsi to viděl? ...
  • tohle je vysmech, nekdo chodí do práce 8 hodin denne a nevydela tolik, navic takovej podradnej zanr jako moba hry. kdyby to byl turnaj v supreme commanderu nebo warcraftu 3 nereknu ani ň. rozhodne jim to nepreju a akorat to dava spatny priklad mladezi a detem
  • Hlavne ze tu Keyser pise 24/7 o tom jake su pocitace zle , ale to ze za nim sedi non stop aj on nikde nespomenie (inac si neviem vysvetlit ako by stihal zamorit kazdu podobnu diskusiu jeho srackami )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit