Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proč sem pleteš Leonarda? Já mluvil o Michelangelovi... Jestli ty si to nepleteš s Želvy Ninja.
    Protože jestli píšeš o Da Vincim, tak píšeš nesmysly. Takhle se přesně šíří společností dezinformace, vsadím se, že jsi to četl někde v herním chatu při turnaji nějaké tvé oblíbené MOBA hry. Doporučuju ti dát si na chvíli pauzu od LoL a Doty a přečíst si nějakou naučnou literaturu. Ideálně venku na sluníčku, pokud už ti monitor z těla nevyzářil i ty poslední zbytky pigmentu. *4*
  • Jednodušší než DotA určitě (HoN nevím), jednoduchá až tak ne, viz kolik lidí v LoLku se*e na co šáhne. S kreténskou komunitou souhlasím, ale jak sem si hodně zmenšil chat a komunikuju s týmem enom pingama, tak je to lahoda *1*
  • Veskoslav
    No jo, ale bůh hromu asi zasáhl proti Orange *1*
  • Robotron3
    he/he: he?
  • filias
    Škoda - fandil jsem Navi. Poslední den jsem sice zatím neviděl, ale Aliance hrála i před tím hodně dobře. Takže gratulace. Vítězství nepochybně zasloužené.
  • Robotron3

G.A.M.E.S. - věda, filozofie, gumáctví
  • http://www.youtube.com/watch?v=CrRRBDnRxWY
  • Robotron3
    Tipuju na seriál Da Vinci Demons *2*
  • Robotron3
    To sou dycky úžasný obkliky, kam se debata o Dotě 2 a o sportu může dostat *15*
  • To jsi četl zase kde? (prosím relevantní zdroj - né nějaký assassins creed). Zdá se mi, že s překrucuješ fakta ke svému prospěchu hošku...
  • Veskoslav
    To neříkám. Já jsem neříkal, že to byl jeho obraz. Nakonec i sama církev musela uznat, že má své kvality (projekt baziliky sv. Petra v Říme například).
  • A teď si představte, že uděláte v zápase o první místo v takovém turnaji nějakou chybu kvůli které prohrajete. Nechtěl bych zažít ten pocit. To vás spoluhráči snad sežerou zaživa :-D.
  • Masakr finále, NaVi je stejně šílené, za 2 roky vydělat z turnaju 2 miliony dolarů a k tomu není připočtěn ani jejich plat od teamu, prostě klobouk dolů a určitě si nemyslím, že je to na úkor toho, že u toho sedí celé dny, to určitě nepotřebují :)
  • kdes na tom byl? Da Vinciho genius byl znám i v jeho době. Sice ne v takové míře, jako později protože lidi neměli rádi novátorství, ale za blázna vážně považovanej nebyl.
    Byl homosexuál, to lidem šlo určitě proti srsti, když byl obviňovanej, že chrápe s mladýma klukama.
    Ale byl to uznávaný umělec, kterého si zvali ke dvorům.
  • Za stenu drístov blba neschováš.. Rada do života, chlapče :-) A teraz sa pakuj ;-)
  • Veskoslav
    Tak proč chodíš na herní web mezi "trosky"? Aby sis zatrolil? Musíš mít hodně nudný, trapný a smutný život:)
  • mas pravdu, je oničom vyhrat 1,4 mil. dolarov
  • *1* Geniální :D
  • Symbol lidské dokonalosti neznamenal, že tak vypadal každej. Stejně jako dneska bude pro většinu lidí ideálem krásný vypracovaný tělo...a pořád tak nebude vypadat každej.
  • No nemluvě o tom, že videohry očividně zvyšují agresivitu. Kolega Vekoslav bude zajisté přesný prototyp onoho mloka-člověka, tudíž dotčen pravdou, uchyluje se ke slovním výpadům. A není zde řeč o Válce mloků, kolego Čapkologu. *15* (viz. diskuse níže)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší