Přejít na výpis diskuzí
Švédský tým Alliance vyhrál 1,4 milionu dolarů v turnaji Dota 2
12.8.2013 | Aleš Smutný
199 příspěvků
-
Alliance hrála pořád jednu a tu samou taktiku, a hodně silnou taktiku ovšem ve finále NaVi ukázalo, že doopravdy je tím nejlepším týmem jelikož si i této taktice přizpůsobilo a dokonale countrovali Allianci, bohužel kvůli jedné chybě prohráli.
-
-
Obrana Ancientu je už v názvu hry... a to co se NaVi povedlo, byl counter-pick na Allianci. Alliance udělala taky několik chyb, třeba to feedování, když chtěli sejmout Alchymistu v prvních minutách a místo toho jim dali 4 killy... No ale v čem je Alliance zaslouženě výtězem, je fakt, že NaVi prostě dostali. To co předvedl hráč S4, když v samotném konci hry dvakrát zamezil teleportaci NaVi zpět do báze bránit, je prostě geniální hraní. Alliance vyhrála takticky proti v té situaci hry silnějšímu soupeři a to je fakt. Taky proto jsou tak dobří, přinášejí do Doty další stupeň skilu. Nezapomeňte, jak zašlápli NaVi v semifinále 2:0 ...jo jsem jeden z těch ketří to sledovali a náramně jsem se bavil. Jsem za ten turnaj rád, bylo na co koukat.
-
-
Prej nebudute chápat, co se na obrazovce děje *1* Přitom by stačilo si Dotu 2 jednou zahrát. No dobře... dvakrát *3*
-
-
já se v tom taky kolikrát nevyznám když se spustí velká bitka a to Dotu hraju roky :D
-
-
Sám nechápu, jak někoho může bavit na ty zápasy koukat, ale co, je to každýho věc.
-
Najvacsia vyhra v e sportu to rozhodne neni LoL malo v turnaji Season 2 finale hlavnu vyhru 2 miliony
-
-
nie
-
ty 2 mega se dělily mezi prvních 12 týmů, hlavní cena byla $1M..
-
-
nesebrali tam nějakýmu týmu X dolarů protože podváděl?
http://www.esportsearnings.com/tournaments
jop tohle rika 1,97M -
-
máš recht, už nevim komu přesně, možná azubu protože se jeden z nich koukl za sebe na plátno a díky tomu dali successful gank, nb něco takovýho..
-
-
-
-
Delší dobu jsem tu nebyl a pročítám si i starší diskuze... a zrovna mě tak napadlo co by tomu řekl pan Keyser Söze, který měl s MOBA hrami strašný problém (btw, byl to pěkný chytrolín, není-liž pravda :D :D)...
Kdepak je nějaké moudro o nolife?? :D já bych to teď viděl, že výherci si užijou sakra pár věcí, o kterých se přechytračelímu vysokoškolákovi se spoustou různých aktivit (takže v žádné nikdy nevynikne!!) mmůže tak možná zdát... *1* -
-
Stačí si pročíst diskuzi, já už se k tomu vyjádřil. Vynikat v počítačové hře je vskutku skvostná vlastnost. Já bych teda o pozici krále vyhublých mloků s problémy s očima a pigmentem a s téměř nulovým společenským životem nestál. To si radši užiju den venku s přáteli, v létě na kole nebo u vody, v zimě na lyžích, snb nebo běžkách, zajdu s přítelkyní do divadla a večer si před kvalitním sexem odpočinu četbou knihy. Ve zdravém těle zdravý duch, takovýhle život nebude umaštěný nerd 10 hodin denně ozařovaný monitorem nikdy mít.
A stejně tak není co závidět na finanční odměně jednoho z milionů takových pochybných mastných existencí. Pořídí si umělou vagínu, doživotní zásobu pizzy a nové PC periferie? *15* -
-
ty znáš členy Alliance osobně? Jinak vyhublý mloci mě pobavili:) Ještě mě zajímá, proč tak nenávistný řeči, o "kvalitní sex na lyžích" si nerdi mohou nechat jen zdát:D
-
Jak může mít někdo s takovým geniálním životem vůbec čas si založit účet na games a denodenně psát psát takovou spoustu kravin a aktivně o tom diskutovat a reagovat na většinu lidí, to nechápu. Předpokládám že je v tom divadle velká nuda a tak jste si zašel na internet ve smartphonu setřít nolifery, stejně jako už dneska podesáté. *7*
-
Ty jsi vážně trochu fanatik
-
Já to teda nepamatuju, ale z doslechu a literatury vim, že takovýhle podobný nenávistný a zlý řeči se vedly třeba za druhý světový války proti židům. Ten motiv byl stejnej, židi měli peníze, který jim lidi záviděli a nepřáli a byla to komunita sama pro sebe.
-
-
Co je k závidění komunitě vybledlejch zakrnělejch mloků bez života? Ta finanční částka, kterou vyhraje jeden z těch, co se přihlásili, a z milionů těch stokrát horších, co jediná pauza v hraní, kterou udělali za poslední rok, byla při sledování turnaje kde hrajou ti ostatní?
Mnohem větší peníze si vydělají například atleti, či jiní opravdoví sportovci. Respektive jediní sportovci, protože hráči sportovci opravdu nejsou. A k opravdovým sportovcům chovám jen a jen respekt. Tudíž to nedává smysl.
EDIT: Nicméně osekat společnost o příživníky není špatný nápad a vzhledem k tomu, že by určitě tak 80% místních diskutérů, jak už je všeobecně ve zvyku, byla pro zbavit se například příživníků jistého etnika žijícího v Čechách, tak já bych to samé praktikoval rovnou na lidi, kteří jsou závislí na videohrách. Ve výsledku jsou přece naprosto stejní. Akorát teda šance potkat je na ulici je nulová. -
-
Změn si nick. D*ment (spokojen, pane cenzor?) jako ty si nezaslouží nosit jméno jednoho z nejgeniálnějších zločinců (i když jenom filmových). Běž si radši zajezdit na kole nebo se třeba střel do hlavy, je mi to u řitě. Hlavně už, prosím, vypadni.
-
A opet, nedas si pokoj, a nedas. Tebe poslouchat nikdy nikdo nebude, si stara generace, dneska se da hrat a inkasovat, musis mit zkusenosti byt tymovy hrac a vyhravat penize se jen pohrnou je to drina, neni to pro kazdeho. Na druhou stranu , at si kdo si zase tu rozpoutavas , trochu jiny ˇˇflame¸¸ respkt flametrolling , zase budu jen opakovat davno, jiz davno zodpovezene a to ze tady ti psenka nepokvete. Hrac nejsi, nejsi ani hater co si Kazatel novodoby se starou kaznici...
Tvuj osobni problem a averze vuci hracum, kazdemu bude a je jedno co si jeden mysli/nemysli , s tim ze tu budes podavat sva moudra se potazes nejen se zlou, budes looser a budes opovrhovan jen ty, sam. Nedavas smysl, pokud se ti hry hnusi, travis na diskuzich podezrele mnoho casu, ktery uz temi tvymi slovy, bys vyuzil i jinak. ( Mi te tak nezajimame, az nakonec zaciname byt pro tebe zajimavy he?) Uz z te opice vystrizlivej, nebo mozna te tesi reakce a to ze budes zminusovanej a dela ti blaho , komunikace bezbreha na internetu a v diskuzi u her. Ale prosim kdyz ti to dela dobre, ono jestli to neni uplne jinak a ty si jen zavistivy - nedava to smysl a pravda se vzdy nerada slysi. Nevim, nevim mohl bys jsi to osvetlit sam , nebo radsi zalez pod zem a tam by jsi mohl uz skoncit po zbytek zivota, zivit se destovou vodou a jist plevel a korinky rostlin a bakterie, pis dal zajimavy , to je odkryj tvuj problem a to proc si tady a ne tam kde by jsi se bavil lepe, prosim *5* . -
Stále mi uniká, proč člověk jako ty, zahazuje svůj čas, který by mohl věnovat přípravě na kvalitní sex četbou, válčením s mloky? Z literatury přeci musíš vědět, že válka s mloky je prohraná záležitost...tak proč??
-
Jenže jak vidět u tebe, i třeba z medii, hráči poč. her jsou velice snadný cíl k nenávistným útokům a hloupým řečem...
-
-
-
-
-
To finále bylo masakr. Nedokázal jsem se dodívat, ale i na záznamu bylo na co koukat.
-
Stejně to stojí za prd... Když už tolik času věnovat jedný činnosti, tak už něčemu kreativnějšímu. Tohle je takový o ničem.
-
-
mas pravdu, je oničom vyhrat 1,4 mil. dolarov
-
DObry joke :DD co by dalo 3/4 populacie za to ze sedi 8 hodin denne za pc ale dostavaju len susne a nie 1,4 milionu za hranie sa :D cista zavist
-
Tak to je "na prd" práce většiny lidské populace.
-
Dyť je to jako sport, a o sportu můžeš říct to samé.
-
-
Sport? :D Hmm sedět za kompem a mačkat jak o život tlačítka. To je fakt sport.. Hodně náročná činnost. *7*
-
-
"To je jako sport", jet 5 hodin nakole taky z toho mám kromě nějaké výdrže jen obhlédnuté okolí. Obě činnosti ti jen žerou čas, než kdyby jsi dělal něco kreativnějšího. Promiň, ale jízda na kole mi o moc kreativnější nepřipadá. *15*
-
-
Možná *4*
-
Pořád mi to příjde aspoň více měně použitelnější v běžném životě než hrát dokola jednu mapu a dávat veškerou energii do virtuálního světa. Jo já tam taky rád trávím čas, ale mám svou míru a na dotě fakt nevidím nic co by jsi nějak extra rozvíjel...
-
-
Musíš být holt trochu víc kreativnější, aby sis to vůbec dokázal představit. *2*
-
-
-
Dotu 2 jsem nikdy nehrál, ale vůbec nepochybuju o tom, že hrát to na tý top úrovni je sakra náročný.
-
A co šachy? Šíleně fyzicky náročná činnost, že?
-
-
Proboha, Veskoslave, vážně? Jakpak na to slovo asi pan Čapek přišel, hm? Mrkni se do slovníku.
-
Poper se s wikipedii nebo třeba s kvalitnější britannicou a přečti si definici sportu. Jestli někde označuje šachy za sport nebo jestli to dají jednou za čas do Branky body vteřiny, tak to ještě neznamená, že to sport je...
-
-
Kolega Vekoslav ale zná slovo robot a zná slovo robota. Nepochybně zná i jejich význam. Vytvořit si v hlavě tedy souvislost mezi těmito slovy je otázka logiky. Ničeho jiného.
-
Znalost nebo neznalost není relevantní měřítko logického uvažování.
-
Nepochopení, že mistr Čapek dospěl ke slovu robot přes slovo robota, je důkazem, že sedět celé dny u videoher způsobuje značný úbytek schopností logicky uvažovat. Takzvaný pan Vekoslav je učebnicový příklad.
-
Wiki neni pokladana za spravny zdroj informaci a to z toho duvodu, ze si tam vetsinou muze napsat, kdokoliv cokoliv (a to i v tom pripade, kdy to bude overovat spousta radovych lidi, nikoliv expertu na danou tematiku).
Kazdopadne uz sachy se debatovali zda jsou sport, a neni to pouze o fyzicke namaze, ale i dusevni, diky koncentraci. Pri vysoke koncentraci dochazi kolikrat ke stejnemu spalovani jako pri narocne fyzicke aktivite. A uprimne, pri Dote nebo jakemkoliv turnaji nebo vysoke lize, ale i u rekreacniho hrani dochazi ke zvyseni koncentrace. Hledej kvalitni zdroje na internetu, nebo zajit do nejake radne knihovny a nechat si vyhledat definice sportu a diskuze okolo toho, udelejte si na to disertacni praci a pak neco rikejte :) -
@Psychotic: V Češtině se slovo taky používá pro skoro jakoukoliv aktivitu a je to hodně příbuzné slovo ke slovu "soutěž" (a ne, neříkám, že Kufr je sport). Taky je význam toho slova dost volný. Chlastání a uplácení je "národní sport", dokonce jsou turnaje v chlastání, což taky kdekdo označuje jako "sport". Odvozená slova jako "sportovec"... to už je jiná.
Zeptáme se na fildě, tady se nedohodneme :) -
Veskoslav@tiscali.cz: A odvodil ho od slova robota...
-
Robot nepochází ze slova robota blázne:-D Robot je nové slovo, které vymsylel Karel Čapek pro svůj román a převzal ho celý svět....
-
Přiklonil bych se na stranu Amarouna, že sport označuje pohybovou aktivitu. Argument o etymologii mi přijde irrelevantní, robot pochází ze slova robota a také se nejdená o stroj provádějící nevolnické práce. Současný význam slova sport se od jeho původu změnil, jako se to stalo mnoha jiným slovům.
Jo a pro úplnost: pokud bychom se dohadovali v angličtině, bylo by to něco jiného. Tamsport může znamenat jakoukoli volnočasovou aktivitu. V češtině ne. -
Tak to by ses raději měl podívat na etymologii, než zkoumat "definice" na pochybných stránkách.
Edit: A Vesko mě předehnal a ušetřil ti práci, ze které by ses mohl poučit. :( -
Slovo sport je anglosaského původu a odvozuje se od slova disport. Znamená obveselení, rozptýlení, vlastně útěk od práce, od povinnosti k zábavě.
Co mi povíš teď? Ať se zasměji:) -
Já to tak zase nesleduju, ale nebyla právě Dota 2 nedávno v USA oficiálně uznána za sport?
-
-
-
-
-
-
Vzhledem k tomu, ze finale bezelo v tak pozdnich hodinach se pravdepodobne spousta lidi bude koukat na zaznam dnes dopoledne a odpoledne, proto velmi dekuji autorovi clanku, ze zvladnul vyspoilovat viteze hned v nadpisu. Zabavny na tom je, ze tenhle web nerekl o dote nic podstatneho cele roky, ale na tohle se evidentne pripravil ... ffs
-
-
Moderátor večerních zpráv : "Pozor reportáž obsahuje výsledky voleb "
Lynch - sakra kde mám ten ovladač! :))) -
-
:) Chapu, ale jednoduche, logicke a nijak nekonfliktni reseni:
Napids: "The Internatinal 2013 zna sveho viteze!"
Lynch - Aha, jeste jsem to nevidel, kliknu si na to pozdeji. -
-
Jak zpetne koukam na ten clanek, tak v nem neni ani zminen nazev turnaje, coz je docela smesne. Jako kdybych otevrel noviny a tam bylo "Federer vyhral turnaj v tenise."
-
-
-
Já to říkal, nemá cenu se o tom ani zmiňovat *7*
-
Takže když ti ráno řeknou výsledky NHL, tak taky budeš nasraný, protože jsi to v noci neviděl?
-
-
pardon, myslel jsem, ze pises, ze reknes a nereknou obecne. K tomu bych dodal, ze existuji stranky, kde cekas, ze se dozvis vysledek, ale rozhodne to neni tiscali. Priznavam, ze to byla moje chyba, ale redaktor Smutny, mohl trochu uvazovat, nez udelal takovy nadpis.
-
Takze ty normlane chodis k lidem a zacinas jim rikat vysledky, aby ses jich nejdriv zeptal, jestli to videli? Promin, ale rict viteze hned v nadpisu (zejmena, kdyt tenhle web podava 0 informace o jakemkoli e-sportu behem roku) je uplna blbost. Stacislo v nadpisu napsat "TI 3 ma jiz sveho viteze!" a viteze napsat dale v clanku, kazdej kdo se nechce podivat na to proste neklikne, jednoduche jak facka.
-
-
Počkej, tebe se ve sportovních zprávách na Nově ptají, jestli jsi to viděl? ...
-
-
Chapu, ze jsi mel obrovskou potrebu reagovat, ikdyz jsi precetl pouze cast jednoho postu, proto ti trochu poradim a podivej se par postu dolu, kde jsem se opravil. Jinak bych ti chtel jeste rict, ze televizni zpravy a weby funguji na trochu jinem principu, takze uzivatel ma moznost ziskat vice informaci kliknutim na clanek, ale to ti asi nedochazi.
-
-
A co jsi čekal? Podívej se do zahraničí. Většina webů to tak má. Já nevím, ale pakliže nechci znát výsledky sportu, nelezu na sportovní stránky. Pakliže nechci znát výsledky herního turnaje, nepolezu ten den na herní weby a až po shlédnutí na ně zajdu.....
-
-
Prosimte, kolikrat tento web informoval a vysledcich herniho turnaje? Tahle stranka je ohledne hernich turnaji hooodne casual, a proto jsem blahove ocekaval takovy pristup.
-
-
Eh, to mělo patřit o něco dolu, sorry.
-
Veskoslav - když už to kopíruješ z wikipedie, dočti i zbytek - Pojmem sport je dnes obvykle označována pohybová (fyzická) aktivita provozovaná podle určitých pravidel a zvyklostí, jejíž výsledky jsou navíc měřitelné nebo porovnatelné s jinými provozovateli téhož sportovního odvětví.
A dál: jedná se o pohybovou aktivitu, což vylučuje činnosti, kde se soutěží pouze pomocí duševních schopností nebo štěstí – například deskové hry (go), počítačové hry nebo hazardní hry s výjimkou pokeru (poker se podle některých definic označuje jako sport, podle některých ne, stejně tak jako např. šachy) -
Tak poslední dobou se tu snaží přiblížit bulváru, tak dělají takové nadpisy, to je možná trochu omlouvá, většina článku je stejně k ničemu. A to už je neomlouvá. *10* *4*
-
Jak často se hraje o 1 400 000 dolarů?
-
Jelikož to byl turnaj s největší dotací v historii, tak jsem něco očekával. Sice ne hned tak "brzo", ale čekal jsem podobnou informaci.
-
Do titulku to asi dávat nemuseli, ale dovedu si představit, že jak o tom moc nepíšou, tak je tohle ani nenapadlo. Třeba se poučej :)
-
-
-
Ve zprávách a tisku ti to řeknou, a tohle je snad stejný ne?
-
-
Moc ne, tenhle web se e-sportem nikdy nezabyval a nikdy o nem nepsal (stejne tak necekam, ze tady najdu viteze jakohokoli jineho sportu). Je jasne, ze kdyz pujdu dalsi den na dota2.com nebo teamliquid, je zrejme, ze tam viteze uvidim. Nemam nic proti, aby se toto zde napsalo, ale existovalo spoustu jinych zpusobu, jakym nezkazit zabavu nikomu.
-
-
Asharak: Ja se o to zajimam, ale nepouzivam FB :)
-
No, myslel jsem např. Dota Cz/Sk, eSuba a pod. stránky. Jsem myslel ze neco budes mít liknutého, když se o to zajímáš.
-
Asharak: Zaznam neni ono, to je jasny vec, ale za to napeti mezi finalovymi 2 teamy to rozhodne stalo. Ono na FB pisou strasny individua :), proto jsem od tohohle webu cekal trochu vic.
-
Buď rád že nemáš skupiny na FB, už tolik výsledků sem si tak nechtěně přečetl :/ Na druhou stranu, nikdy mě moc nebaví dívat se ze záznamu takže až tak hrozné to není *4*
-
-
-
-
-
-
Cha,zaspal sem všechny dny ,zaspal sem i tenhle ale na finále sem se probudil :)) GG
-
Nespal jsem 24 hodin jenom abych viděl jak NaVi udělá tu největší chybu kterou snad dota viděla a Alliance která nebyla vůbec schopna hrát na úrovni NaVi a dostávali celou dobu nadržku jim zničej dvě lajny raxů a tak bez boje prakticky zvítězej. Njn navi už asi byly dost unavený protože to jejich decision making bylo dost na hlavu. Alliance naprosto nezasloužené víteztví
-
-
Totální nesmysl. Za teneto International mám nasledováno 128 her. Po celý turnaj jsem sledoval všechny hry Na'Vi a Alliance a musím říct i jako velký Na'Vi fan, že Alliance si to zasloužila. To co předvedl S4 jim defacto vyhrálo těch 1,44 Mega. Alliance dlouhodobě prokazuje že je nejlepší team na světě a vůbec nechápu tu tvojí poslední větu o tom že je to nezasloužené.
-
-
Alliance hrála na prd, říkej si co chceš
-
-
zrovna jsem mrkl na ten druhy zapas a taky nechapu co to melo znamenat...
-