Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ta černá lednice jak ty říkáš je menší než Playstation. A vzhledem k tomu, že většina televizí je černé barvy tak naopak méně nápadný design Xboxu také černé barvy, bude zapadat do interiérového designu většiny pokojů (včetně kuchyně).

• victor

Design je strašný ...teď ještě co se ukáže  s kompatibility rumors  ....asi po létech mne to táhne jinam :/

• victor

Ze zkušenosti : Glacier White PS4 byla mnohem lepší varianta než Piano Black  , prach na černé je vidět mnohem víc :D ...A jinak silikony na ovladače volím taky v bílé a pokud nejde člověk hrát hned od hnoje , není to problém ;)

• TheGGG

"Vezmeme-li v potaz, že takovým nejmenovaným králem co se týče kvality IT designu jsou produkty od Apple"

a pak tě člověk má brát vážně.

Jinak já nevím jak ty, ale nemám potřebu na konzoli pořád šahat a prach utírám pravidelně tak jako tak, takže lesklý nebo matný plast mě je šumák. PS5 sice není perfektní, ale k ostatním konzolím dobře zapadne, velká černá lednice, která ani nepřipomíná konzoli je spíš pěst na oko.

Na scifi konzoli se budu dívat radši než na černou krabici která vypadá jak nějaký itrash co mě kontroluje nastavení klimatizace

• DeathFish

Aha, no vidíš to. Každopádně četl jsem dobrý agrument, že do těch větracích dírek se bude hezky chytat prach, který nepůjde jen tak setřít.

A vyfoukat stlačeným vzduchem to asi taky moc dobře nepůjde, protože by to člověk stejně nafoukal dovnitř. Ledaže by to šlo nějak otevřít, což pochybuju 🙂

• Která konzole má lepší design?

Za mě Xbox (neberu v potaz funkčnost designu, to nelze nyní posoudit).

Porovnání:

• Design Playstationu je výrazný až futuristický (Aleš Smůtný to včera přirovnal k designu 90. let, s čímž souhlasím) a tudíž v některých pokojích bude působit jako pěst na oko. Design Xboxu je méně výrazný a jednoduchý a tak zapadne téměř do jakékoliv místnosti.
    • Podle fotografií (nejspíše rendery) to vypadá, že ten černý plast uprostřed Playstationu je lesklý. To znamená, že na něm budou mnohem více vidět otisky prstů a ulpějící prach. Xbox jak se zdá bude mít všechny plasty matné.
    • Z předběžného porovnání to vypadá, že Playstation oproti  Xboxu je vyšší a hlubší ale zase je štíhlejší.

Vezmeme-li v potaz, že takovým nejmenovaným králem co se týče kvality IT designu jsou produkty od Apple. Tak svým designem alespoň za mne se jim mnohem více přibližuje nový Xbox.

• Pixie

Proti designu nic nemám ( sice nejsem konzolista ale mě se osobně líbí
    víc design Xbox), akorát bych nechtěl mít tu bíločernou variantu doma.
    To se musí hrozně špinit, jak ovladače tak konzole a bude na tom všechno
    vidět.

• Kdyby místo modrých pruhů byly zelené, tak máte xbox.

• TheGGG

cokoliv vypadá líp jak černá MS lednice, PS5 je štíhlý elegantní. to se někam šoupne a bude to vypadat jako nějaká pošahaná moderní artovina. kam prásknout černou lednici v pokoji to netuším. Ani PS je není nic extra, ale je to menší zlo, plus lepší hry no....

• victor

Simply design by Sony  .....PS2 Slim nepokořena. 

Nelíbí se mi  - Howg :(

• spoock

Popravdě mi víc sedí design Xboxu, na můj vkus je tenhle design největší úlet v celé řadě PSek, nicméně, až vydají jednou Slimku, tak už to tak unikátní nebude. Vzpomenu na krásnou PS3 Fat a pak ty její další zmenšeniny, tak mi bylo smutno.

• Jack1947

Xbox je hrozná velká nezvhledná krabice, v dnešní době kdy se všechno spíše zmenšuje působí jak pěst na oko!

• Jack1947

Tak lepší jako Nový Xbox ale stejně nic extra DESIGN  Nebude erozhodně ta hlavní věc na PS5.

• Ve videu na chvíli probleskla PS5 naležato

https://imgur.com/a/YpA5hj4

• Podle mě právě ten jednoduchý čistý design xboxu padne téměř do jakéhokoliv pokoje a nikde nebude moc nápadný. Ale ten futuristický design playstationu už jen tak někam nezapadne. Třeba si ho neumím moc představit na nábytku z masivu, tam narozdíl od xboxu bude působit jako pěst na oko.

Nehledě na to, že to vypadá, že plystation bude větší než xbox.

• Xbox rozhodně je něco, co sedne do pokoje (teda aspoň toho obývacího). Tedy, pokud mluvíme o dnešních designech pokojů. Čistý a jednoduchý.

• DeathFish

Já bych řekl, že naplacato půjde postavit a že i když nebude doléhat celá spodní plocha ke stolu, tak se jedná o úmysl, který má za úkol poskytnout lepší průchod vzduchu a chlazení 🙂 aspoň mi to teda příjde jako možné vysvětlení právě takového tvaru.

• TheGGG

tvar docela pěkný, ale stejně jako u nového xboxu to není něco co by moc sedlo do pokoje, ale tak hry vypadají lépe a to je hlavní (až na tu lavinu indie hloupostí),

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit