Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic chce mít updaty každých 6 týdnů
11.9.2012 | Adam Homola
70 příspěvků
-
to je taky dost mozne nicmene postavy se tu xp velmi rychle a vlastne jedinej duvod proc jsem do swtor sel byla prave pribehova linie :) ostatni mi zas tak uplne povedene taky neprijde
-
ne... na kazde planete je vetsinou kolem 50-60 hracu republiky a za imperium zatim nehraju tak nevim na ty hlavni lodi je vetsinou kolem 180-250 lidi populace asi nebude nejvetsi ale na flashpointy a na heroic questy je lidi vzdy dost
-
Hral som betu. Nezaujala ma. Teraz som rad ze tych par EU mi ostali v penazenke.
-
Garantuji ti ze pri delani 3 x 50 postavy jiz z tech Q a vubec vseho budes znechucen, jelikoz je to z 80% to same jen pribehove Q jsou jine
-
45-50 no to je mozne , kdyz vas hodili, ze vsech serveru na kupu a tech 45-50 lidi to je polovina populace na serveru ze ?
-
Tahle hra je klasicky priklad toho jak to dopadne, kdyz o hre rozhoduji nenazrani ekonomove ... proste prehypovana a totalne zmrsena hra, ala spatny klon WoW ve svete SW. Misto toho, aby se drzeli sveho kopyta singlplayeru, tak udelaji tento hnus, no ale fanousci jim to nechali sezrat i s navijakem a ted je to mrtva hra a myslim, ze ten jejich F2P model jim moc nepomuze, akorat do hry prijde vice urvanych neplaticich deticek
-
obě hry jsou kvalitní dost a dost na to, aby se dali hrát zadarmo :)
a jsou také naprosto odlišné šmudlo ;) -
presne hral sem wow 4 roky super ale posledni 2 data to de kednu mozna pomalu ale jiste tet panda bude hrat plno deticek sem zvedavej na pristi data
-
co to bylo za brigadu ?? 50kc za hotku kdiz se nechas vokradat XD
-
Díky. Já jsem zkušený SWTOR hráč, jsem na stejném serveru. Jen mě zajímala ta guilda, kde je tolik aktivních lidí, to se jen tak nevidí.
-
No tak ne on každý vydělává 100K měsíčně v republice ve které je průměrný plat necelých 25K na který nedosáhne ani polovina populace. A navíc když tu hru hraješ jako singl tak už se to vyloženě nevyplatí.
-
300 za půl hodiny? tak bych se chtěl mít, já jsem na to na brigádě dělal 6 hodin
-
Server Tomb of Freedon Nadd nazev guildy je LovciLebek tech Ceskych guild je tam vic a nektery Cesi v guilde ani nejsou swtor se da hrat jako singleplayer a ke slozitejsim ukolum se vracet na vetsim levelu to by me asi nebavilo ja zatim nemam 50 level tak nevim jakej je endgame nicmene uz ted si sem jistej ze rozjedu pribeh jeste aspon jedne postavy nejradsi bych samo udelal vsechny :D ale uvidime jak na tom budu treba za mesic :)
-
To není tak úplně pravda, reklama byla takových keců plná...
-
No já ti nevím, ale když po 3/4 roce nedokážou udělat "prkotinu", na kterou nadávají tisíce hráčů jako možnost sundat kapuci róby - a ty róby jsou fakt hnusný (zejména v kombinaci s animací postav stylu "mám v zadku zaražený pravítko") tak to není subjektivní názor, ale prostě fakt.
-
Já myslím, že v Bio by udělali dobře kdyby se drželi singleplayer her a o další MMO už se nepokoušeli.
-
To ze SWTOR bude wowkiller psali jen idioti. Ti kdo se tomu ted vysmivaji jsou bud ti sami idioti, nebo jeste vetsi idioti kteri si mysli jak strasne vyhrali.
-
WoWko bejvalo dobry pred par lety. Ted je to jen sracka, kterou nastavili tak aby ji mohli hrat lidi s downovym syndromem a obema amputovanyma rukama.
-
jenze ja reagoval na clanek, ve kterem pandy zminuji... takze jsi ho necetl...a stve me, ze se jako udalost podzimu zminuji plysaci, pritom vyhazi rohan od tvurcu, kteri aspon hrace nepovazuji za uplny blbce...
-
"Neexistuje dobre vypadajici zbroj"
Podle koho? Tebe? Me se treba rakata zbroj libila hodne. Neni nic lepsiho nez uvadet subjektivni nazor jako fakt.