Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic chce mít updaty každých 6 týdnů
11.9.2012 | Adam Homola
70 příspěvků
-
SWOW:ToR byl mrtev už když vyšel. Kromě dabingu a asi nejhůř odladěného MMO engine nepřinesl do wowkowsky zahnívajících vod MMO nic nového. Zejména nic, kvůli čemu by se vyplatilo po dohrání jedné příběhové linky za jednu frakci a jedné za druhou frakci tu hru hrát - a už vůbec ne platit. A na to stačilo vydat to jako single s coopem za 1/20 nákladů.
Drobné kosmetické facelifty, i kdyby byly denně, z takhle špatné hry dobrou neudělají ani v průběhu několika let. Jediné funkční řešení pro Bioware je nechat to v "umírajícím módu" dokud to generuje aspoň nějaký zisk a pracovat na komplet nové verzi, co bude mít s tímto paskvilem společné jen těch 5-10% a těch 90% nepovedeného balastu, co tvoří zbytek hry i s lidma zodpovědnýma za vývoj současné verze vyhodí.
A budou doufat, že jim uživatelé dají druhou šanci. -
Základ je mít guildu a mít s kým hrát. Pak to nejsou jen FP, ale i Operace, world boss hunt atd. 300 Kč jsou tak 2 obědy ...
-
Základ je mít guildu a mít s kým hrát. Pak to nejsou jen FP, ale i Operace, world boss hunt atd. Jinak 300 Kč hodně? To mám za půlhodinu práce. Ale i tak, jsou to zhruba 3 normální obědy. To není moc ani pro průměrného člověka.
-
Tak timhle si mě dostal :-D GW2 by snad ani nemohl bejt WoWkiler už jen proto že je free to play. Akorát teda si ho musíš koupit jako bys řek že bude WoWkiler Dota 2. *1*
-
trošku se rozepiš, rád se zase pobavím
-
Dík za odkaz. Co ten pán říká, má něco do sebe.
-
Tak voice acting je nedílnou součástí nákladů na vývoj:). S tím gearem souhlasím, nejhorší je, že ve hře snad neexistuje dobře vypadající zbroj pro Jedi Knighta (nemluvě o nesundatelnejch kapucích úplně na všem:/).
-
Kdyby vývoj. Většina šla na voice cover. Teď například ukázali nový gear. Přebarvený předchozí. Hnus.
-
Můžu se zeptat na server a název guildy? Díky.
-
Kup si lepší počítač nebo připojení. Mám na obrazovce X desítek lidí a problémy nemám.
-
ja vam to poviem takto, rad hravam rano ked je na planete tak 10-15 ludi, lebo vtedy mi to nelaguje. vecer a o vikendoch sa to skoro neda hrat, teda pvp absolutne.
-
Já myslím, že to nebude takový problém ... mají cash shop a ja už sem v něm utratil přes 30USD ( i když sem to platil zlatem ze hry ) a budou vydávat datadisky za které se bude platit. A když se podíváš kolik dneska MMO má ještě sub tak nevidím důvod proč by neměli uspět. Odliv hráčů tady bude určitě taky ale díky F2P je šance, že nebude tak velký.
Ale všechno to bude na tom jestli bude anet schopný doplňovat content. PvP bude potřebovat víc módů a pokud odliv hráčů nebude velký tak budou muset nějak řešit nedostatečnou velikost WvW kde sou fronty třeba i 4h.
Každopádně s wowkem se to nikdy nebude moct co do předplatitelů srovnávat. A já osobně myslím, že už ho žádná hra v tomhle nepřekoná ... i když výjde další MMO od blizzu tak ztratí hodně zákazníků, kteří mají jako hlavní herní systém konzoli a wow hrajou na starém PC. -
Whatever, jen poukazuju na to, že tam použil pandy, když jde o SWtOR.
-
Řekl bych, že to pořád hraje celkem dost lidí. Akorát asi ne dost na to, kolik by EA potřebovali, aby se jim vrátily ty stovky milionů dolarů vyplácaný na vývoj:).
-
ja to hraju a v guilde hraje aktivne asi 45- 50 lidi
-
On to jeste nekdo hraje? *3*
-
https://www.youtube.com/watch?v=ns-IIn-DG-c vysvetluje asi vsetko.
-
kdyby radši slevili měsíční výpalný.. se na mě nezlobte, ale 300kč za měsíc mi připadá opravdu trochu hodně. Hrál jsem to čtyři měsíce, singleplay je opravdu skvělý, multiplay moc dobrý není, ve čtyřech arénkách brzo omrzí (huttball mě už dokonce sr...). A chodit FP dokola za ty prachy měsíčně.. ne díky. Bylo to fajn a goodbye. Ten obsah tam měli takhle rychle ládovat od začátku. Uvidím co s tím udělá free to play.. ale těmhle modelům moc nevěřím.
-
Hledání min až druhé? Vždyť jde o nejepičtější hru na PC http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/hledani-min-jako-film
-
fakt nevim proč tolik nenavidiš wow, je to skvela hra