Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice hezka myslenka, ale mas to jako s internetem. Platis mesicni poplatek stejne jako soused, ktery jej pusti kazdy den na 5 minut, pro zkontrolovani emailu a jako soused, ktery surfuje/chatuje 20 hodin denne. Ja do SWtor urcite pujdu, jen me mrzi ty odklady...
  • Urug
    Samozřejmě a o to jde... Proč mám platit za 5hodin hraní týdně stejně jako člověk co si u toho může dovolit sedět 10hodin? Proč mám být nucen hrát hru a opomínat ostatní koníčky/povinnosti kvůli tomu abych co nejvíce využil své investice?
  • Cena by ale tím pádem byla mnohem vyšší a hlavně "pevně stanovená", u stávajícího sám ovlivníš kolik hodin z toho předplacenýho měsíce prohraješ (tzn. je to jen na jednotlivci).
  • Urug
    Nikdy nebudu hrát hru s měsíčními poplatky dokud se nebude jednat o měsíc skutečně odehraného času.
  • Nechci provokovat ale myslim ze Tera na to rozhodne nema. O GW2 toho moc nevim tam se necham prekvapit :-)
  • ucho
    obecně je zbytečné řešit gramatiku a styl psaní v diskuzích. člověk dělá chyby, to je normální. při rychle psaném textu ještě víc, obzvlášť když v češtině neleží pořád. (i když chyby typu "vydím", "skusím", atd. by se vyskytovat neměly nikdy :)
    ale tak u článku se čeká, že si ho autor před zveřejněním přečte (přeci jen je to záležitost pěti minut), ono to pak celkově působí lépe...
    bohužel úroveň češtiny klesá a krásně je to vidět holt (ne hold :) ) na těch diskuzích. lidi málo čtou. proto když to málo, co čtou, bude napsané dobře, mohlo by jim to něco dát... (těm bystřejším).
    jinak jsem vůči autorovi článku nezamýšlel nijak rýpat, jen je to jeho vizitka, to on se tady prezentuje, já ne :)
  • Cosi
    b
  • no ta věta začínající slovem Navíc je taková krkolomná (s tím ohledně, ony, oni).
  • Myslim ze ten jejich pul milion hracu si koupi hru hned prvni den, neli vic. Resp ja nad tim ani nepremyslim a tesim se az konecne vypadnu ze sveta Azerothu do universa star wars. Myslim si ze tady enni nad cim premyslet, rozhodne minimalne zkusim a verim tomu ze bioware nezklame, jeste nikdy nezklamal ( vidim ze je tady hodne cestinarskych rejpalu- co k me gramatice dodat? snad jen- POxxRTE SE :D!!!)
  • Mno jsem zvědavej kdy to letos vyjde... protože kdyby se to mělo víceméně překrývat s GW2, Tera nebo dalšíma peckama co maj vyjít, tak bych se asi začal bát že to moc nevydělá... :) Ale je možný, že jenom podceňuju fanoušky SW :)
  • ales.smutny
    Vida, díky. Korektorka má volno a já si s čárkami nikdy netykám, když přesouvám věty z anglického slovosledu do českého. I když jedno je diskutabilní ohledně funkce vložené věty...:)
  • ales.smutny
    Já si myslím, že to bude překlep.
  • "roku nejsou vůbec mimo" - tady chybí čárka před nejsou
    "odhaduje kolik" - před kolik čárka
    "Navíc ,bez bližší" - čárka nepatří
    "ohledně toho jak dlouho" - před jak čárka
  • "půl miliónů hráčů"?
    to nebude česky
  • Jako nic :-)....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit