Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Napsat zprávu o tom, jak se snížily fronty - v předvečer Vánoc, kdy se ke hře zcela nepochybně dostanou nárazově další tisíce hráčů, je možná trošku krátkozraký počin :)
  • nejvetsi svinarna je, ze zadate kod z krabice hry- takze zacne bezet odpocet free 30ti dnu a pak vam to nevezme kreditku (normalni visu, jinde normalne akceptovanou).. protoze... proto... vyborne bioware dalsi bod pro tebe - po tom uzasnym DA2.
    • Mne to kupodivu klasickou debetni Visu vzalo (funguje mi i na Steamu). Ale je fakt, ze sem nekdy v lete menil defaultni limity a nastaveni ty karty, takze je to mozna tim...
    • mas embasovanou VISU?by neme byt vubec problem
      • embossovanou visu, na ni dost na 12 mesicu hrani, platim s ni na netu kde co ( Lotro napr.).. a neprijme mi ji to... Tak holt pockam az mi 10.1. prijde time karta
        • Kurna me nestras!.)mno uvidime..zatim jsem s kartou nikde problem nemel(tez hraju Lotro.)
    • Uplne nejvetsi blbost je, ze to vubec chce kreditku na to, aby clovek mohl hrat tech prvnich 30 dnu.
      • tento systém se praktikuje u hodně her - např. star trek: online
        a osobně mě to tam taky pěkně sr*lo

To pav: Máš kreditní kartu nebo debetní kartu??
        protože ty systémy někdy nerady akceptují ty debetky...
        • Ja vim, ze to tak ty firmy delaji. Spolehaji na to, ze bud si linej to pozdeji zrusit nebo ze zapomenes. *1* Proste klasicka o**avacka zakazniku. *6*
  • Hmm uz 2 dny cekam ,jen, na klic z CJ CD keys,web sw je stale out..takze bych tomu uplne neveril
  • Ano fronty se snizily uz se neceka 5 hod. ale jen 4,5 hod :-))))))))
  • Sa im asi moc nechcelo do zakladania novych serverov, ked sami vedia, ze o pol roka ich aj tak budu zase vypinat (popripade zlucovat). A to tejto MMORPG fandim ako ziadnej inej.
    • Wow malo pri launchi 450k hracov, swtor malo len 1.5 mil predobjednavok. Problemi so serverami proste su a budu kym sa niektory ludia budu snazit najebat vsetci na jeden server, a otvaranie dalsich serverov tomu niak nepomoze.
  • "Asi za to zčásti může fakt, že někteří hráči zapomněli vyplnit subscription"

Oni nezapomeli vyplnit, oni nemohli, protoze web skoro celej den byl tak vytizen, ze i na nem byla fronta. Fronta na webu! *1* *7* Dalsi ukazka neschopnosti BW.
    • Přečti si tu zprávu ještě jednou. Přesně o tom autor mluví, mnoho hráčů začlo vyplňovat subscription teprve až když je hra nepustila online a to dost zasekalo servery, které to vyřizují.
      • Ja jsem to cetl. Pouze jsem dokoncil jeho vetu jinak, nez ji on napsal svym "diplomaticky" stylem. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit