-
bude se streamovat přes blog spokojenysps3.blog.cz. Jedině tak předejdeme těm pirátským hovadům a dalším přížívníkům typu OSA,RIAA,ESA atd. Takže znovu: Čekujte spokojenysps3.blog.cz
-
Doufám, že není jako jeden můj přítel... 4 minuty píše něco na skype a když to po těch 4 minutách pošle tak tam stojí: "musím ti něco napsat" *15*
-
We can only hope!
-
Radek to s náma myslí dobře! *1*
-
Třeba už to dává dokupy... *4*
-
Tak soury, no.
Ale ano, pravý jejdásku odpověz, prosím. Taky o to mám zájem. -
Já jsem spíše zvědavý, kdy si TY uvědomíš, že kecáš blbosti a už s tím přestaneš. Jestli je to způsobené nějakou tvojí psychickou poruchou, tak si vem prášky nebo vyhledej svého lékaře (Můžeš kontaktovat psychiatra Radka Hulána - stejnej psychopat jako ty, doslova). Kdyby svět byl podle tvého "gusta", tak by lidstvo totálně zdegenerovalo...
-
Hele, on mi na to pak ale neodpoví, když si z toho budem dělat prču! *15*
-
http://29.media.tumblr.com/tumblr_l7n418DNCP1qb00y6o1_500.jpg
-
Jsem natěšený jak malej Jarda! *1*
-
*15* To bude zase přednáška... *15*
-
Jestli je kolega jejdasek stále přítomen, mohl by mě informovat o tom, jaký by byl podle něj ideální scénář na poli herního průmyslu do budoucna?
-
Když už něco to zničilo tak hlavně komerce (rutina, zjednodušení, non-kreativita). Jednotná platforma (konzole) tomu ještě hodně přidala. Konzole jsou jako komunizmus. Koupíš nebo nekoupíš. Černobílá politika. Ani v nejmenším nevíš nic o této situaci tak sem NES3R takovéto příspěvky. Pokud máš plat kupovat si gamesky za 1500 a víc... do to ho!!! Nikdo ti nebrání. Že nepoznáš, když si z tebe někdo dělá dojnou krávu nebo ti to je jedno, je jen tvoje věc. PS.: na gamesky mám steam a jeho slevy aby sis náhodou něco nemyslel.
-
Jejdasek (skryta identita) = jejdasek (anonym)
To dojde každýmu blbcovi... A i kdyby jste byli dvě odlišné osoby, tak jste oba stejně tupí... -
Clovece, tys to nepochopil a pletes si vydavani pc her z nostalgie s vydavanim nostalgickych titulu :-).
-
To neni tak docela pravda. Vzhledem k odlisne architekture je obtiznejsi mit multiplatformni engine, ktery bezi i na ps3, ale kdyz ho jednou mas, nebo si nejaky hotovy licencujes, tak s tim uz problem nemas. Takze to byl pro PS3 problem predevsim v pocatku, nez se s ni vyvojari naucili pracovat.
Problem s PC je, ze nema jednoty hardware. Vzhledem k tomu, co vsechno muze byt pc a na cem vsem by hra mela bezet se jako problem ukazuje testovani software. To je na pc velmi nakladna zalezitost. -
Hrat na konzoli je predevsim zabavnejsi, mam nekolik stejnych her na konzoli i PC a na te konzoli me vetsina her (batman, borderlands, oblivion, fallout 3, ...) bavi vic.
-
Cau m@gore, koukam ze mi tu pises i kdyz tu nejsem, rekl bych, ze jsi ze me na prasky :-).
-
Presne tak, a tohle zdejsi obhajci piratstvi nepochopi :-).
-
Vyvojari lini nejsou, jsou radi ze maji praci, ale nikdo do toho nechce investovat, hadej proc :-).