-
Debilem nazývám pouze jejdáska. Původně tam byl dement, což jsem přehnal a opravil a za to se omlouvám, ale za to, co jsi napsal, sis poněkud zasloužil aspoň toho negramota.
-
No jo, topinkovače pro hospodyně od plotny zase ukázaly svoji sílu... Kde jsou nějací konzolisti, aby mne zpravili o tom, jak jsou PCčkáři zlí kriminálníci a oni andělé herního průmyslu? *14*
A kdo je to do pérdele ten levis?! -
Ale no tak. Je to web o hrách. Musí napísať nejaké aktuality. To je jeho práca.
-
Díky, víc jak 50% jsou hry, které se nehodí pro ovládání na konzole, to mi stačí :)
A jen tak mimochodem, nenazívej jiné debilem, já xorxose osobně znám, pracovali jsme spolu, proto jsem ho taky oslovil. Podle toho, jak ostatní označuješ, tu je dementní někdo jiný :) Pěknej večer u lahve piva ;) -
Dej si hadr na hlavičku, když už sis zapoměl vzít léky.
-
Nenavážím se do obsahu, ale že redaktor způsobuje tímto článkem trolling, nic víc. Je jedno, že někoho cituje, musel vedět, jaké budou reakce a pokud to neví, ta nemá na té pozici, co dělat.
-
A ty jsi ukázal, že jsi negramot, co neumí srolovat ani seznam her. No nic, udělal jsem si tu práci a spočítal to za tebe: RTS: 42, RPG: 24, adventury: 33, akce (FPS atd.): 50, sportovní: 3, závodní: 2, simulátory: 17. To jsou čistě jenom hry na pc, ty tvé RTS tu tvoří celkově 24,5 %. Takže doporučuji, ať tu ze sebe příště neděláš hlupáka a použiješ kolečko, co je u myši. Používá se i na něco jiného než na změnu zbraně...
-
Veď Levis napísal iba to čo ten dotyčný povedal pre PC Games Hardware. Bol to citát, tak neviem prečo sa doňho navážate.
-
levisi, ty trolle jeden, radši si pořádně ověřuj zdroje svejch novinek, než takovýhle ála Smutný styl vložky:) Já myslím, že jeden Aleš na server dokonale stačí, ty máš zase ten svůj styl takovej :))
-
Nezapomeň, že tohle je pouze tvůj subjektivní názor. On nenapsal nic hrozného a napsal, že je to SKORO z nostalgie, což nadsázka samozřejmě je.
A když chceš dělat chytrého, tak nadsázka a trapnost se nevylučuje, jak to vyznívá z tvého příspěvku. Klidně to může být oboje *3* -
Super nahrávka :) Kolik her z toho jes trategie a koli něco jiného? ;) Nagashi Nagashi ;)
-
Nevím s kým si mě pleteš, ale vím, že s tebou se nebavím, primitive.
-
oprava: "úpadek zájmu o pc hry" sryy
-
Starbreeze Studios nebylo nikdy "pinnacle of pc technology", Enclave ač dobrá rubačka byla vzhledově průměr a vyšla zároveň na PS2 a Xbox a to byl prAsím pěkně rok 2003. První Riddick (2005) byl "best looking game on Xbox" s tím, že na PC to vypadalo ještě lépe, ale žádné úlitby oné platformě tam nebyly, navíc hra vyšla rok po Doomu 3, Half-lifu 2 a Far Cry, které vypadaly všechny lépe. No a se Syndicate se historie opakuje, klasický multiformát PC-X360-PS3, vzhled druhořadý, ale doufejme, že hratelnost zajímavá, jako tomu u her od Starbreeze doposud bylo.
Tím chci jen říct, že kdokoliv by chtěl na jejich hrách dokládat úpadek zájmu o PC her mezi vývojáři, tak je chorý. -
Nadsázka a trapnost není jedno a to samé a v tomto případě je to to druhé.
-
Jejdaskovi z toho rupne žilka, to mu nesmíš dělat. Prostě AAA tituly jsou jenom a pouze na konzole, na které podle něj všichni brzo přejdeme.....
-
Já to zase tak neprožívám a to jsem zatím naprosto věrný počítači. Tu nostalgii a dobrodiní beru jako takovou nadsázku (oni se vývojáři někdy opravdu kroutí při vydávání na pc) a tu větu, kde je vyloučené, že si někdo dá práci s předělávkou, to beru jako takovou provokaci a trochu se tomu směju, jak autor kouše, a že se někdo nechal pokousat *4*
-
A nez se tu rozhori flame ze AAA titulu je na PC malo a tento trend bude pokracovat, pridavam odkaz:
http://adrianwerner.wordpress.com/2011-games/
Urcite si tam vybere kazdy :) -
DX 10 je tu od roku 2006, DX 11 od roku 2009. Měli to dělat rovnou v jednom z nich a ne se teď vymlouvat. Je to tak, jak říká BigBang: Museli bychom pro PC verzi hnout prstem a to se nám nechce.
-
"Za situace, kdy se hry na PC vydávají skoro z dobrodiní a nostalgie, je samozřejmě vyloučené, aby někdo takovou práci vynakládal."
Ano napriklad treba SR3 ktere ma DX11 efekty a ma prodanych pres milion kusu na PC ... ono to bude spis tim, ze se jim do toho nechce a spolehaji na to ze konzolisti si hru koupi, jako by to uz predem rikalo ze hra nebude zase takove terno, takze PC hraci si radsi na Good Old Games koupi puvodni original :)