Přejít na výpis diskuzí
Syndicate není Deus Ex, dokazuje 11 minut záběrů ze hry
13.10.2011 | Petr Poláček
48 příspěvků
-
upřímně, čekal jsem něco mnohem zajímavějšího... uvidíme, jak to dopadne...
-
Ale sem to tématicky patří. To by nebyl cyberpunk bez augmented vision...
-
tiez som musel ist na youtube a tam si to pozriet nez kym sa tento prehravac uraci a nacita mi to.
-
Radsi se na to a vsechno ostatni podivam na Zing.cz nez tady u vas a toho zkur...eho prehravace ! cest.
-
Trošku moc konzolové, ale kdo ví ;)
-
Vypadá to celkem dobře ale chtělo by to záběry z PC verze todle působí trochu divně.
(i když neříkam že všechny střílečky na konzolích sou špatný) -
Vyzera to paradne *5*
-
Těch řečí...jen počkejte, rádi si to zahrajete. *7* *3*
-
Dalsi hra,kde vsechno sviti,blika a hrace vodi za rucicku jako nesvepravneho.
To je vazne dnes takovy problem udelat hru vizualne cistou a bez ruznych berlicek a voditek ,jako je napriklad HL2,prvni FEAR,stalker apod.?
Aspon,ze zde nevyskakuji cisilka za zastreleni nepritele. -
Běž si hrát "hardcore" Deus Ex a nech nám to, ju ?
-
WOW vetraci sachta jako alternativni cesta ! to sem este v zadnym FPSku nevidel '
-Sarkasm alert- -
na to ani nebudu koukat kdyz si to ukazjou na gamepadu. to se neda vydrzet to pomale otaceni. fakt hruza s gamepadem jedine zavodni hry. *7* *6*
-
tak hnusnej level design jsem od FEARu neviděl... FUJ
-
Kulky lítající za roh, nepřátelé neschopní zasáhnout hráče i z 5m a ještě bullet-time? A nechtěli by rovnou prodávat jenom video gameplaye, ať se mi chudáčci tolik nenadřeme?
-
Hm... To je natáčený z konzole? Soudím jen podle pohybů a toho jak vypadá obraz, je to taková ta mírná konzolová rozmazanost. Jinak to vypadá celkem zajímavě, je pravda že zas tak podobné Deus Ex HR (který se mi moc líbil - ikdyž se mi líbí úplně všechny hry, některé míň, některé víc...) to není. Takže... těším se! *2*
-
je to nahraný z konzolový verze, tam se autoaim dá chápat. Na PC to určitě nebude, popř. to půjde vypnout.
-
level design teda vypadá příšerně. F.E.A.R byl moc fajn, ale znovu už to nemusim, i když se to bude jmenovat jinak
-
LOL. To je teda akce, bez okolků a drsně, při těch medovejch pohybech by jeden usnul. A ten skvělý autoaim, bey kterýho by netrefil ani vrata od stodoly. Fakt mňamka.
-
Může mi někdo vysvětlit, proč se na to mám těšit?!? Nejlíp někdo uplacený od EA.
-
Netknut originálem musím říct, že to vypadá na parádní střílečku. A Starbreeze věřím jako málokomu.