Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Těch řečí...jen počkejte, rádi si to zahrajete. *7* *3*
  • Dalsi hra,kde vsechno sviti,blika a hrace vodi za rucicku jako nesvepravneho.
    To je vazne dnes takovy problem udelat hru vizualne cistou a bez ruznych berlicek a voditek ,jako je napriklad HL2,prvni FEAR,stalker apod.?
    Aspon,ze zde nevyskakuji cisilka za zastreleni nepritele.
    • Ak myslis ted HUD tak to je v scifi hrach celkom v pohode podla mna - cipy v hlave a tak , to sa da pochopit , ale v ostatnych ne scifi hrach je to celkom na p.. a kazi to dojem ... hlavne ma to teraz dostalo v tom novom hitmanovy , jak v tom videu zapol to videnie cez secko mozne tak som to hned vypol ... chlapci uz asi stratili rozum :D
      • Jasny,ve sci-fi to nepusobi jako pest na oko a da se to tam pochopit.Ale stejne si myslim,ze neni potreba,aby ti hra ukazovala uplne kazdou kravinu a vodila te za rucicku kam jit,co rozstrilet,co hacknout,s kym promluvit apod.
        At je to klidne v lehkych obtiznostech,ale u vetsi obtiznosti tam takove veci imho nemaji co delat.
    • Ale sem to tématicky patří. To by nebyl cyberpunk bez augmented vision...
      • Aby jsi me spravne rozumel,neni to ani tak mireno proti teto hre,ale proti tomu obecnemu trendu ,kdy se to vyskytuje v cim dal vice hrach posledni doby.
      • To je sice mozny,ale dneska to cpou temer vsude,jen tomu rikaji ruzne ,vysvetluji to ruznymi zpusoby a nekdy se s tim ani neobtezuji.
        At uz je to ve formue 2d HUD , v prostoru,nebo kombinace,jak je tomu v tomto pripade.
        A i v tematicky cyberpunkove hre to jde udelat tak,aby si hrac nepripadal,ze se k nemu tvurci hry chovaji jako k nesvepravnemu retardovi.
  • WOW vetraci sachta jako alternativni cesta ! to sem este v zadnym FPSku nevidel '

-Sarkasm alert-
  • jindra.veliky
    na to ani nebudu koukat kdyz si to ukazjou na gamepadu. to se neda vydrzet to pomale otaceni. fakt hruza s gamepadem jedine zavodni hry. *7* *6*
  • tak hnusnej level design jsem od FEARu neviděl... FUJ
  • Kulky lítající za roh, nepřátelé neschopní zasáhnout hráče i z 5m a ještě bullet-time? A nechtěli by rovnou prodávat jenom video gameplaye, ať se mi chudáčci tolik nenadřeme?
    • Jazz
      Běž si hrát "hardcore" Deus Ex a nech nám to, ju ?
  • Hm... To je natáčený z konzole? Soudím jen podle pohybů a toho jak vypadá obraz, je to taková ta mírná konzolová rozmazanost. Jinak to vypadá celkem zajímavě, je pravda že zas tak podobné Deus Ex HR (který se mi moc líbil - ikdyž se mi líbí úplně všechny hry, některé míň, některé víc...) to není. Takže... těším se! *2*
  • level design teda vypadá příšerně. F.E.A.R byl moc fajn, ale znovu už to nemusim, i když se to bude jmenovat jinak
  • LOL. To je teda akce, bez okolků a drsně, při těch medovejch pohybech by jeden usnul. A ten skvělý autoaim, bey kterýho by netrefil ani vrata od stodoly. Fakt mňamka.
    • je to nahraný z konzolový verze, tam se autoaim dá chápat. Na PC to určitě nebude, popř. to půjde vypnout.
  • Může mi někdo vysvětlit, proč se na to mám těšit?!? Nejlíp někdo uplacený od EA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit