Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IWKYN
    Vzít zapomenutou klasiku, udělat z ní, co není a nakonec jí znovu pohřbít.... To už je snad dnes klasika ne?
    • trolo
      to vies vymysliet nejaku novu hru by stalo viac penazi ako zobrat vytvoreny koncept a postavit okolo toho grafiku a nejake zbrane bum bum hra na svete. true successor
    • Pethulla
      Tak tak. Teď už fakt jenom chybí, aby někdo takhle dodrbal toho Baldura. Že raději nenechají tyhle klasiky ve vzpomínkách pamětníků.
      • Hele já bych teda řekl, že kulty jako DeusEx, Fallout ale i Sam&Max mají dost kvalitní současný reinkarnace. Kvůli tomu, že tady to už od začátku chytli za špatnej konec, bych a priori nezatracoval další remaky/pokračování dobrejch klasik.
        Fakt nechápu, proč dělat takovouhle hurá střílečku (zřejmě pro dnešní mládež) se jménem (dost staré) výborné takticko/akční strategie... nebo co to bylo. Tohle fanouška originálu tak akorát nasere a nového hráče moc nezajímá.
  • Ocelot
    To jsem nečekal...dle trailerů mi to přišlo i docela originální a stylové...no nevadí aspoň to můžu hned přeskočit :)
  • kubi-wan
    Hard Reset - roboti + hackování + sluníčko - monotónnost = Syndicate
    Já nevim, mě Syndicate baví. Řek jsem si, že od toho nebudu nic čekat, nečtu si tam žádný info, neposlouchám ty pablby v cutscénách a bavim se fakt dobře.
    Zase jednou hra, která mi svou nenáročností (myslim systém, ne obtížnost) připomněla FPSka z devadesátek - prostě jít a kosit a moc u toho nepřemejšlet. Podobně na mě působilo teď i Darkness II, akorát, tam jsem se pravda s hlavní postavou a příběhem sžil celkem dost. Tady je mi to naopak putna, ale jsem za to rád, protože čim míň nad tim přemejšlim, tim míň blbosti v tý hře vidim = tim víc se bavim.
  • Proč mi přijde, že ta hra je šitá horkou jehlou?
  • Touhle hrou jsem dost znechucen.Těšil jsem se na ní strašně moc a věřil jsem že se to povede...Vývojáři se ale celou dobu jen šrábali na p*deli a pak to takhle dopadlo. *7*
  • corfer
    Mně přijde příšerně komické, že si tady, soudě dle příspěvků, každý hru půjčil od kamaráda. Jak směšné!
    • Mne zase prijde priserne komicke, ze tuhle hru nazyvaji Syndicate a snazi se ji prodavat za normalni cenu. Jak smesne!
      • To že jste se všichni upnuli na to, že se to jmenuje jako jedna stará legendární hra a očekávali jste od toho bůhvíco, je jen vaše chyba. Vždyť už od začátku bylo jasné, že společné bude v podstatě jen jméno. Tak zapomeňte, že se to jmenuje Syndicate a přestaňte tu brečet, jak to nenaplnilo vaše očekávání.
  • čekal jsem že to bude průměrná střílečka ,já bych dal ještě o bod mín na 5/10.
  • S hodnocenim recenze plne souhlasim.
  • Odulin
    Tak pár hodin jsem si zastřílel a zabreachoval:) Jel jsem na hard a některý checkpointy mi dávaly celkem zabrat. Každopádně jsem novýmu Syndikátovi nedával vůbec žádný naděje, potom, co jsem se dozvěděl, že to s mojí oblíbenou bullfrogáckou klasikou nemá nic společeného. No a jak sem vůbec nic nečekal, tak sem se celkem slušně bavil...pro mě 6 adekvátní.
  • Byl jsem překvapen po dlouhé době, dal jsem si medium obtížnost a čekal jsem, že to bude normal, ale uríral jsem skoro pořád, náročnou hru jsem dlouho neviděl
    • Mas pravdu, je to na medium narocnejsi. Bavi me, ze napises, ze je hra pro tebe narocna a kazdej mamlas si tady hned zacne honit ego jesttli to myslis vazne ... smutny
    • Alex6565
      Těžká na medium? To snad nemyslíš vážně
      • plus za anarcho-syndikalistickou vlajku v avataru ;)
    • Veskoslav
      Meidum byla těžká? No pokud ti dává zabrat i CoD, tak to potom ano:)
      • Zase, ale ma pravdu v tom, ze obtiznost tyhle hry je na zcela jiny urovni, nez vetsiny jinych fps co ted vychazeji
    • Bohužel nikdo neví, jak (ne)schopnej si hráč, takže pro někoho hard = easy, pro někoho easy = hard *3*
      • ostatní současné střílečky jsem si dával s nudou na hard, u této hry je to myslím způsobeno tím, jak jsou nepřátele udělaní, že mají ty štíty a další věci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit