-
Je to hra, u které si občas říkáte, jestli to ti vývojáři myslí vážně. U prvního bossa jsem se popadal za hlavu a chtěl jsem skončit. Je ale také pravda, že občas hra nabídne i světlé okamžiky a vy si říkáte, že to není zas tak špatné a sem tam vás opravdu něco "mile" překvapí. Ale takových momentů moc není. Hlavně mě zklamala grafika,především jsem čekal nějaký epický pohled ala mass effect nebo crysis 2, ale místo toho je svět v syndicatu odfláknutý,je vyobrazen podobně jako ve hře spiderman před 10 lety a tím pádem zcela upadá atmosféra celé hry. Kdyby vyšla před 5 lety, tak by to byl možná hit, ale dnes je to jen taková průměrná fps a to po všech stránkách.
-
A jéje. Nějaký fanoušek, co tu kliká na mínusové hlasy o sto šest:) Hra je špatná z pohledu nespnění očekávání a za 5-6 hodiny SP, jsem myslel, že CoD je vyjímka. Ale co prachy jsem za to nedal, půjčil jsem si to, takže nelituji. Ale koupit si to, tak si proženu kulku hlavou za vyhozené prachy.
-
-
"půjčil jsem si to"
*1*
Nestyď se, prostě řekni, žes to stáhnul. *1* -
-
No na Xbox asi jsem to těžko stahoval, ale dobré;)
-
-
A co je na tom, prosím tebe, jiného? Myslíš, že na Xboxu stažené hry hrát nejdou??? To doufám ne...
-
Určitě ani žádný xbox nemáš.
-
-
-
-
zda je pravda co recenzent píše tak ta hra bude zklamání roku
-
Velmi pěkná recenze, chválím.
-
Až to bude ve slevě za dvě stovky, bude se to prodávat dobře :)
-
Moc pěkná recenze, díky za ní. Docela jsem se na tu hru těšil, škoda no. Akorát mě nikdy nepřestanou udivovat hodnocení na Metacritic - Giant Bomb 10, Game Informer 8... atp. Jasně, můžou na to mít prostě jiný názor, OK, ale někdy je to minimálně k zamyšlení . . .
-
Celkem mě zklamala měla potenciál stát vedle deus-ex..
-
-
Tahle hry nikdy neměla potenciál stanout po boku Deus Ex. Leda v altertnativní realitě *1*
-
-
Potenciál co se stylizace nedaleké budoucnosti,hackování strojů a lidské mysli, konspirace určitě byl to že je zmršený a jen povrchní rpg systém, nemožnost dělat sebemenší rozhodnutí či možnosti alternativního řešení, využití "hackování" jen povrchové nebo k přímému postupu misí to už ovšem udělalo svoje.. nemyslím si, že jsem sám kdo předpokladal, že to mohlo být uděláno trochu jinak. Takovým akčněji,krvavěji a těmněji podaným DEUS-EXem..
-
-
Já fakt nevím. Autoři nikdy nemluvili o tom, že se chtějí přiblížit Deus Ex, což potvrzovaly všechny trailery, který neukazovaly nic jiného než akci, akci, akci a ještě jednou akci.
-
-
ano .. akci z nedaleké zkažené budoucnosti.. máš pravdu je to úplně něco jiného
-
-
Ber to tak, že kdyby se vývojáři mohli pochlubit něčím víc, tak to udělají. Dopadlo to, jak se dalo očekávat.
-
-
-
-
Potenciál tu určitě byl ... ale vaz jim zlomil "moderní" přístup k zažitým ( někdy doslova legendárním) hrám ( resp. herním seriím) - naštvali skalní fanoušky a neuspokojili konzumní mainstream.
-
-
Já osobně jsem ten pocit nikdy nezískal. Trailery mluvily jasně...
-
-
-
-
Nevim jestli bych dal vyšší hodnocení, ale sp kampaň mě bavila. Nejdřív jsem myslel na odreagování, ale tak od poloviny mi přišlo, že obtížnost rapidně stoupla a občas jsem měl co dělat. A některý boss fighty byly dost zajímavý, narozdíl od Deus Exe. Ale to je asi to jediný, jinak to na DEx celkově určitě nemá.
-
-
Souhlas.. Nicmene u hry (zatim sp kampan) jsem se dost bavil, takze za me mozna o bodik lepsi znamka :)
-
-
jako samozrejme, ze asi video zkresluje, ale prijde me to v podobne grafice jako HL2:EP2...nejsem zrovna 2x strizlivy *15* rozhodne si asi Syndicate pletu s hrou, co měla super trailer tusim na E3, FPS, kdy slo o pribeh nejakeho lovce lidi/alienu, bylo to sci-fi..nevite nekdo nazev? recenzi jsem necetl, takze budu kdyztak za blbecka podud to je ono *15* *15*
-
-
Mluvíš nejspíš o Prey 2 ještě nevyšlo ale bude to nářez...
-
-
díky obou pánům *4*
-
-
To bylo Prey 2. Na to se taky těšim - vypadá to jako slušná pecka.
-
-
Pro ty co nevěří, že se to dá hohrát za 4 hodiny tak např.
http://www.gameanyone.com/game/X360/13808.html, tam to maj za 4:03:13
Hezký víkend -
-
Pak je to teda, ale hraný z nutnosti a ne pro zábavu a vsadim se, že ten co to hrál, už to aspoň jednou dohrál.
-