Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato hra zi zaslouží hodnocení maximálně 4/10, což neznamená, že bych jí dal toto hodnocení. Naprostá pitomost a výsměch FPS žánru! A to pozor, FPS žánr mám velmi rád (hru jsem dohrál).

Důvody?
    1. Ta to hra se dá dohrát za 4! hodiny a není jeden důvod proč bych se k ní ještě někdy vracel
    2. Koupit si tuto hru za plnou cenu na konzoli může snad jen blázen, cca 1 300 Kč za 4 hodiny "zábavy" - já ji měl naštěstí půjčenou - PC verzi
    3. Hra absolutně nevyužívá očekávaný potenciál - nečekejte žádná města budoucnosti, velkou hrací plochu, očekávejte velmi omezené levely a stále stejnou hratelnost
    4. Hratelnost této hry spočívá, respektive hraje se takto: odklop víko - vlez do šachty - vylez do malého, omezeného prostoru, tam zlikviduj nepřátele, a odklop víko vlez do šachty, nastup do výtahu, v něm odklop výko, vylez na výtah a pokračuj po žebříku, nebo trubkách dále - vyextrahuj čip uteč a to stále dokola, až na malé výjimky - hrůza!!!
    pokračování dále...
  • Khanemis
    Hru jsem zatím nehrál (a ani neplánuji), nicméně ze všech propagačních materiálů před vydáním jsem očekával zhruba podobný výsledek. Nový Syndicate na mě dělá dojem chudšího bratra posledního Deus Ex, okleštěného o pořádný vývoj postavy, morální volby, a více způsobů postupu hrou, a zaměřujícího se naopak na šablonovitou drsnost.
  • Pete.palis
    no ale musim vypíchnout nemizící mrtvoly, což se málo vidí....pak ten mrdník co po vás zůstal *14*
  • Dohral jsem to na hard - jen singl. Hra se mi libila.A dokonce se mi libili ty odkazy na puvodni syndicate. Jenze co me stvalo nejvic, asi stereotyp v designu - tamhle se otevrou dvere, vystrilis, otevrou se druhe, vystrilis, otevrou se treti!!! a hlavne co me nejvic stvalo - absolutni nevyvazenost. Strilim, na hard jsem musel pouzivat vic nez jen pistole, ok. Pripominalo mi to prvni FEAR. Ale najednou prijde boss a clovek to opakuje 15x? U konecneho bosse jsem asi opakoval 30x, nez jsem prisel na to, ze ho snadno ustrilet brokovnici v overlay modu a na normalni naboje... Navic mi dost vadilo, ze designeri nevyuzily technologie, ktere meli. Ale kdo vi, jak to je s coopem. Treba se zamerili primarne na to.
  • Já říkal že to nebude kvalita jako od Bullfrogu *15*
  • Hmmm tak to vypadá , že zkusím i ten Hard Reset pro srovnání ....
    • Hard Reset je výrazně těžší (max obtížnost je fun fun fun), příběh výrazně zhulenější (myslím, že bych ho lépe chápal po pár jointech) - ale jinak bych to moc nesrovnával, HR je takový sci-fi painkiller - zatímco syndi spíš call of duty :-)
      • *15* *15* *15* chudák to si nezasloužil *15* *15* *15*
        • hmmm tak teď sem zhulenej asi já páč nechápu jak se to dostalo sem , ta reakce patří o kec níž - pod trololololo *9*
  • Tak a teď by mohli udělat něco na motivy původní hry v jejím původním stylu.
  • Predem musim rict ze o puvodnim Syndicate od Bullfrog Productions jsem nikdy predtim neslysel a od Syndicate jsem cekal jen lehce pribehovou akcnarnu se zajimavim svetem - a presne tohle jsem dostal. S hodnocenim recenze vicemene souhlasim, snad bych sam za sebe mozna tech 10-15% pridal. Dovolim si ale male srovnani s nejnovejsim dilkem od Infinity - Call of Duty Modern Warfare 3. Vsechny výtky a pozitiva zminena v recenzi Syndicate jako by vypadly z review poslednich dilu CoD. Uz osmy dil porad stejne atmosfericke a nesmirne koridorove hry ale i tak dostava stale nadprumerne hodnoceni (pry to zachranuje multiplayer...) - ja rikam reklamni masaz a enormni hype! Myslim ze je to vuci takovym dilkum jako Syndicate trochu nespravedlive. Muzu vam snad jen doporucit zkouknout nejaka videa z hrani nebo co-op multiplayer demo a dat Syndicate sanci. Ja jsem se totiz celkem dobre bavil. Nejsem vubec hrac FPS tak mozna nemam moc sirokou paletu titulu se kterymi bych mohl srovnavat, ale pro me spolu s Rage nejzajimavejsi akce od konce léta.
  • ea.. další krok vedle, jen tak dál! ještě že máte bioware a dice, ti vás nějaký ten čas budou držet nad vodou, dokavaď to podobné hypované "hry" přes origin nepotopí úplně.
    • retardi ti co neustale poukazuji na origin, fakt... se poserte! Steam, doufam ze uz zanedlouho potopi steam, buhuhu, zku*vene valve a ten jejich demonicky steam, tahle hra byla poslednim hrebickem do pomyslne steam rakve..
    • Tak jim to nevyšlo, no. Nemusíš tady kvůli tomu pičovat jak nedonošenej parchant.
  • kostasasa
    Hmm, čím víc o Syndicate čtu, tím míň se mi do ní chce investovat. Nelákali mě ani tak trailery jako spíš náznaky, že půjde o podobnou hru jako Deus Ex: HR. Škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit