Tainted Grail: The Fall of Avalon – recenze vyzyvatele The Elder Scrolls
-
Jinak je to celkem brutální bugfest, počet bugů jde minimálně do stovek, tohle chtělo ještě aspoň půlrok dolaďování a optimalizace. A to jsem jen v první kapitole, zbytek hry je na tom prý ještě hůř.
Plno sidequestů funguje jen tak napůl, některý důležitý mechaniky jako přetížení si dělají co chtějí a dokonce jsem ve narazil na takovej bug, že asi budu muset hrát úplně od začátku pokud nenajdu nějakej cheat, resetoval se mi obsah dungeonu kde jsem zrovna byl i se vstupní magickou bariérou (teď nadobro zavřená) takže už se nejde dostat ven.
Kvalita!
-
-
Já odehrál 47hod. a na žádné takové bugy jsem nenarazil, ano bugy ve hře jsou, ale z mého herního pohledu, nic co by bránilo postupu hrou.
-
Já zatím jen pár grafických bugů a jednou mi vypadl zvuk. Trochu kulhá optimalizace, ale stejně se divím, že to vůbec na tom Unity dokázali takhle rozchodit.
K tomu přetížení. Nesebral jsi náhodou v hrobce na hřbitově ten velký obouručák? Ten má 100kg a spolehlivě mě přikoval k zemi :D -
-
Ne, mě naopak přetěžuje jen trocha nákladu, mám podezření, že to nějak divně kalkuluje s konkrétním počtem předmětů v inventáři i když skoro nic neváží. Ale to nevysvětluje proč chvíli běhám, savnu, zabijou mě a po loadu mám zase přetížení.
-
-
Dnes vyšel patch, tak se to snad zlepší.
-
po tom co si pisal, mi to pripomenulo casy piratenia, kde piratske verzie mali bugy a ine prkotiny sposobene verziou hry pred vydanim (cite skorsa verzoa nez ta co nakoniec vysla)...
ale inak dik za tvoje prispevky, dalsia varka co ma presvedcila o odlozeni zahrania az dakedy po polroku+ (aj ked stiahol som si to demo, nech sa na vlastne oci presvedcim pred kupou, ale nemam nan chut ani nahodou...)
-
-
-
-
no..ja teda nevim, ale hra ve ktere staci zavrit mrizove dvere a pak vklidu likvidovat nepratele skrz , protoze si je neumi otevrit a hromadi se zanima dostane 9tku?..
jinak fajn svet, skvela hudba... hral jsem Tainted Grail: Conquest a super..
- tohle by chtelo jeste par mesicu lasky, chapu asi dost omezeny rozpocet no:( skoda..
-
-
To jako vážně chceš hodnotit hru jenom na základě toho, že AI u NPC není moc chytrá a něco nedokáže??? To je nesmysl.
To tvou metodou by jsi Skyrim musel označit za nejhorší hru všech dob. Ale lidi tomu dávají 9/10 či 10/10.
Např. Ve Skyrim stačilo vzít kýbl a dát ho NPC na hlavu a pak jsi mohl vesele vykrást celý barák, protože AI usoudilo, že nejsi v zorném poli NPC. Skyrim je doslova plný podobných blbostí a přesto lidi tu hru zbožňujou.
Hry se primárně hodnotí podle toho, jak jsou zábavné.
-
Největší absurdum, je že dveře neumí používat dokonce ani zdejší žalářník.
Dostal jsem se do vězení za napadení. Ve vězení jsem zjistil, že mi nepochopitelně nikdo nezabavil zbraně a když po mě strážnej chtěl abych zacáloval pokutu tak jsem ho prostě píchl nožem a běžel zpátky do svý cely a zavřel dveře. Pak jsem to vylepšil tím, že jsem otevřel, nechal ho vběhnout a mezitím jsem vyběhl a zavřel ho tam. Jedličkův ústav a ne vězení.
-
-
Ta čestina je i na PSkovou verzi?
-
-
Dle PS Store ano.
Jinak na všechny otázky má Google nějakou odpověď.
-
-
posledny tyzden sa o hre hovori celkom dost, predtym som moc o nu ani nezavadil. Ale podla vasich vyjadreni to vyzera tak ze od verzie 0,7 na hru nesiahli a pockali kym opadne uspech Clair Obscure. Kedze podla vas ide o dalsiu dobru indiehru ojujucu o vacsi uspech.
Mno, az mi opadne terajsi nezajem hrat hry, mozno skusim to demo, bo ako tu uz bolo spomenute, Motion Capture to asi nemalo, grafika nic moc, zvuky tiez, mam strach za to dat viac nez 25eur...
och, porovnavat TES s inymi hrami je nestastne, len maloktora hra ma tolko modov ako hry z TESu, a casto tie ody hru povysi o stupen vyssie..
jo ale uplne najprv by som mal precitat recenziu asi O:-)
-
-
Jenomže to srovnání ze sérii TES je zcela místě, jelikož sami vyvojari, byli těmi hry dost inspirovaní a nezapomimej, žě hra také bude plně modifikovatelná, takže opět další paralela.
-
-
nevravim ze to nieje na mieste, ale je to nestastne, bo BUGFESTA ma vlemi siroku modarsku komunitu, ktoru TG:FoA asi tazko dozenie..
+ nezapominajme ze provnavat tu AA predukciu s AAA produkciou sa mi nezda az tak mudre.
-
-
A proc by ne, kdyz se jedna o naprosto stejny zanr her i kdyz rozpocety na hrach jsou vznamne signifikantni.
-
-
-