Přejít na výpis diskuzí
Tajemné video z Watch Dogs demonstruje vizuální efekty počasí
2.4.2014 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
Nebejt konzol tak si na svém 2.5 roku starém PC bych si už nic nezahrál. Zažil jsem dobu only PC her ve ktéré byla rok stará grafická karta naprosto k ničem, protože optimalizace her téměř neexistovala. Děkujme konzolám že tady jsou. Grafika u dnešních her je naprosto dostačující, na čem by se mělo zapracovat je hratelnost a umělá inteligence.
-
Ja s tebou zcela souhlasim, frknout do cerny rvave zlutou ... to muze jen chora mysl ...
Panove, zamyslete se nad tim, ze vzhled ma byt oku prijemny, a s tim souvisi i vhodna barevnost. Pokud zvolim cernou, musim tomu zbytek prizbusobit - aby kontrast byl dostaceny, ale ne prepaleny. -
dneska už není v módě aby hacker seděl u kompu, jakmile nepřeskakuje vybuchující vlak na motorce, nekropí to za sebe z Uzi a druhou rukou při tom nehackuje na ipadu mateřskou loď mimozemské flotily blížící se k zemi, nezaslouží si aby se mu říkalo hacker
-
fakt hrozne roztomilouckej font ty vole to delal nejakej buzik ten dizajn
-
No konečně jsou komentaře hned pod rozkliknutou novinkou jako na Konzolista.cz. Super *4* *4*
-
U mě je to video teda už bloklé. :(
-
tak evidentne je to z PS4 verzie, ktora ma celkoho horsie nasvietene. skor sa nam ulavilo.
-
jak může něco zastarat, když už to bylo zastaralé ještě dřív než to vyšlo ? :P
-
tfuj,dejte zpatky starej design
-
Otče proč trestás smrtelníky ? když si sám necháváš starý design.
-
No já myslím, že PC hráči jsou jen rádi, že hry na konzolích nevypadají po dlouhé době jak vypadali ... aspoň ty naše PC zase na chvíli využijem, než současná generace konzolí zastará.
-
To asi PC hraci moc nerozdychali, kdyz vyslo najevo, ze se jedna o PS4 video. *15*
-
pomoc co to ma znameat cele games.cz se mi nejak pokazilo všechno je zrazu strašne hnusne jak to mam opravit
-
Já chci zpátky starý design stránky!! *9*
-
Jako úpravy na stránce se mě celkem líbí, ale ten font nevybrali 2x dobře. *7*
-
hnusnej font tohlecto *11*
-
Hackuje parní trubku ju? Tak to hlavní hrdina asi bude velkej drsňák. *4*
-
Naopak, ten hudební doprovod je skvělej..
-
Omg ten hudebni doprovod je přišernej, a jinak stejně mi příjde že ta grafika je horší než jak vypadalo Watch DOgs při představení na E3.
-
Tučné písmo .. tučné písmo everywhere *2*