Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebejt konzol tak si na svém 2.5 roku starém PC bych si už nic nezahrál. Zažil jsem dobu only PC her ve ktéré byla rok stará grafická karta naprosto k ničem, protože optimalizace her téměř neexistovala. Děkujme konzolám že tady jsou. Grafika u dnešních her je naprosto dostačující, na čem by se mělo zapracovat je hratelnost a umělá inteligence.
  • Ja s tebou zcela souhlasim, frknout do cerny rvave zlutou ... to muze jen chora mysl ...

Panove, zamyslete se nad tim, ze vzhled ma byt oku prijemny, a s tim souvisi i vhodna barevnost. Pokud zvolim cernou, musim tomu zbytek prizbusobit - aby kontrast byl dostaceny, ale ne prepaleny.
  • dneska už není v módě aby hacker seděl u kompu, jakmile nepřeskakuje vybuchující vlak na motorce, nekropí to za sebe z Uzi a druhou rukou při tom nehackuje na ipadu mateřskou loď mimozemské flotily blížící se k zemi, nezaslouží si aby se mu říkalo hacker
  • fakt hrozne roztomilouckej font ty vole to delal nejakej buzik ten dizajn
  • No konečně jsou komentaře hned pod rozkliknutou novinkou jako na Konzolista.cz. Super *4* *4*
  • U mě je to video teda už bloklé. :(
  • tak evidentne je to z PS4 verzie, ktora ma celkoho horsie nasvietene. skor sa nam ulavilo.
  • jak může něco zastarat, když už to bylo zastaralé ještě dřív než to vyšlo ? :P
  • tfuj,dejte zpatky starej design
  • Otče proč trestás smrtelníky ? když si sám necháváš starý design.
  • walltar
    No já myslím, že PC hráči jsou jen rádi, že hry na konzolích nevypadají po dlouhé době jak vypadali ... aspoň ty naše PC zase na chvíli využijem, než současná generace konzolí zastará.
  • God-of-War
    To asi PC hraci moc nerozdychali, kdyz vyslo najevo, ze se jedna o PS4 video. *15*
  • pomoc co to ma znameat cele games.cz se mi nejak pokazilo všechno je zrazu strašne hnusne jak to mam opravit
  • Já chci zpátky starý design stránky!! *9*
  • walltar
    Jako úpravy na stránce se mě celkem líbí, ale ten font nevybrali 2x dobře. *7*
  • hnusnej font tohlecto *11*
  • walltar
    Hackuje parní trubku ju? Tak to hlavní hrdina asi bude velkej drsňák. *4*
  • frag.ment
    Naopak, ten hudební doprovod je skvělej..
  • Omg ten hudebni doprovod je přišernej, a jinak stejně mi příjde že ta grafika je horší než jak vypadalo Watch DOgs při představení na E3.
  • Tučné písmo .. tučné písmo everywhere *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit