Přejít na výpis diskuzí
Takedown připomíná na videu éru taktického S.W.A.T.u
29.8.2013 | Ladislav Loukota
36 příspěvků
-
Taky ho pořád mám na disku a určitě nesmažu.
-
To bych si dal líbit, pamatuju si každý level ze čtyřky. K Stetchkov Syndicate jsem se zatím nedostal. Chtěl jsem nejprve projet základní hru, leč marně :)
-
Gratulace. No, ale stejně smrdíš.
-
Dneska jsem udělal poslední zkoušku bakalářskýho studia, jdu si po obědě otevřít net a co nevidím....kurna já mám dneska štastnej den!
*14* -
No jestli to tak mělo vypadat, tak na mě to dojem teda určitě neudělalo. Zvlašť po tom, jak se ohaněli tim, jak to zase změni zpatky a jake tam bude taktizovani atd. atd. *7*
-
Swat i stary rainbow six sem miloval. Rainbow six sem mel sice radsi protože pokud si dobře vzpominam tak tam slo lip a podrobnejs planovat ale swat mel zas takovou klaustrofobictejsi atmosféru protože to casto bylo v uzkejch malejch tmavých prostorach. Byl bych rad za nakyho pokracovatele a tohle vypada dobře jen bych uvital trochu tmavsi a min kontrastni barvy
-
Ten výbuch! *15*
-
Oprava video už bylo přidáno.
-
já si myslím že ten trailer tak byl aby to prostě vypadalo jako svižná akce
-
Je tak těžké se zaregistrovat???
-
No tak aspoň podle videa teda tohle nešaha SWATu ani po kotniky.
Kde je zatykani, chraněni rukojmi, divani se kamerkou za každy roh a každe dveře jestli je čisto? Kde je snaha o co nejnižši počet zabitych? Kde jsou oslepujici a kouřove granaty pro zneškodněni?
Ne, tady postřilime každeho a připad uzavřen. Nelibi. -
SWAT4 je skvěle hratelná i dnes. Občas se s kámoši (stačí tak 2-3) sejdem a dáme takovou menší lan party :-) Na Takedown se neskutečně těším, protože taktické FPS jsou už dnes prakticky mrtvým žánrem a to je ohromná škoda.
-
oprava* (oprava) (mám dneska nějaké levé ruce či co :/ )
-
ontheground* (oprave)
-
jo na swat4 mám taky nostalgické vzpomínky,....hra, která vám změnila pohled na všechny nezmámé dveře, na které máte chuť upevnit výbušninu nebo je alespoň vykoupnou, vlítnou dovnitř, zařvat "underground now!!! *16* " a veškerý život pacifikovat tejzrem nebo nesmrtelnou brokovnicí.......těším se na novou hru, v reálné světě se totiž podobné chování setkává s nepochopením, zvláště u spolubydlících na koleji :D
-
Swat byl dobrý alespoň pro mě. tak uvidíme. Ale je jsem překvapen že tu není video už jsem se těšil na EEvropáá dvěé!!