Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry, to patrilo jinam *1*
  • Ja nenakupuju na aukci veci (jen prodavam) a pouzivam jen svoje dropy, takze sem celkem slabej. ALe i hc inferno se takhle v pohode dá hrát...
  • A ty budeš určitě jeden z těch hardcore hráčů, co? *3*
  • Teď se musíš cítit drsně *1*
  • sakra, v praci som ti dal minus za prijebany koment, pridem domov a mas nulu. Tak ti dam minus aj doma *2* . To uz je fakt trapne, v kazdej diskusii pod D3 sa najde kokotko co tam musi napisat "D3 ještě nekdo hraje?".
  • Jen milion lidi denne, jinak nikdo ;)
  • Matthew1J
    N PC si možeš připojit víc gamepadů stejně jak na konzole.
  • Matthew1J
    Nebo klasický splitscreen.
  • Podle mne to bude jako u Sacred 2 na konzolích - prostě to hráče nepustí od sebe mimo obrazovku a zsatví se o okraj obrazu při určitém maximálním zoomu
  • označíš místo kam chceš a stlačíš leap
  • cinsky farmari prece
  • Na konzolích jsem se nahrál dost a dost, ale to ovládní si neumím představit.... Každej si ztěžuje, že FPS se na tom hrajou špatně, ale není to pravda, je to jen jiná zkušenost a pocit, jasně nemůže se to přesnosti a rychlosti rovnat, ale zážitek je to stejně kvalitní a intenzivní. Ale tady???? Nevím no třeba jak s barbarem budeš "Leapovat" tam kam chceš případně potřebuješ... No nic, Diablo mám na PC, takže netřeba ho na konzoli...
  • D3 ještě nekdo hraje? *1*
  • matt
    No tak tyhle možnosti mě samozřejmě napadly taky *3* Jen jsem chtěl vidět, jak to bude vypadat v praxi, protože si nedovedu představit, že se rozutečou po Fields of Misery a kamera to bude zabírat celé, popřípadě hráči narazí na jakousi neviditelnou zeď, ze kterou nebudou moc jít..
  • A Diablo I bylo taky zjednoduseny pro konzole?
  • No hrál jsem to s kamarádem hc mod, byli jsme na skypu, bojovali jsme ve druhém aktu na poušti, najednou mi skype poslal do uší oblíbený zvuk "je to v hajzlu" a než jsem se otočil na kamaráda, tak umřel na dvě mušky....takže nevím nevím hele :D
    DC určitě nevadí když nebojujete :)
  • Zajímavé, že když vyšlo D3 a hráči kritizovali Blizzard, že zjednodušili franchise pro konzole, tak Blizzard to vehementně popíral. *3*
  • Diablo svet pro me skoncil tim, ze vysla D3ka ... RIP
  • lidi kupujou, protože chtějí hrát "diablo"... samozřejmě je štvou blizzardí lži, že "online je nutnost, aukce je nutnost, tak byla ta hra postavená", když pak najednou po roce to u konzolí jde i bez toho, ale bohužel, blizzard je jen jeden... kdyby byly dva, jeden co lže a druhej co je férovej, samozřejmě by lidi brali ten druhej.
  • Přesně tak. Už jen moje grafika je držší, než stojí obě konzole dohromady. O penězích to není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit