Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak zase tolik moznosti neni
    1. na obrazovce se vytvori vlastni obraz pro daneho hrace (pochybuji)
    2. hra ma vycentrovany obraz na jakousi prumernou polohu hracu a nikoho nepusti z obrazu (tipuji)
  • Je to hardcore no *13* Urcite si bojoval statecne!
  • matt
    Jediný, co mě zajímalo je, jak se bude chovat kamera, když se hráči rozutečou a to ani jednou ve videu neukázali.. Jinak co se týče ovládání si nedovedu představit, jak to nehraju na myši, ale já jsem rozený PCčkář, takže tohle nemůžu objektivně posuzovat. Pravděpodobně to bude jen o zvyku..
  • matt
    Hrál jsem v partě a chcípl jsem na infernu v 2. aktu, když jsme potkali elitky s desecratorem. Připojení mi padlo a já tam zůstal stát. 60 lvl a 50 hodin v ... *13*
  • http://www.youtube.com/watch?v=1Qi_2RARYR4
  • A ty si jako myslíš, že ten kdo nemá konzoli na ní nemá prachy? Třeba názor, že někoho konzole nezajímají a jede si čistě PC asi neexistuje že? *7* To mě opravdu dojímá tohle.
  • PC hardcore mod, který už asi žádný konzolista nepozná: "Error 37" :D
  • Ja hraju hardcore uz asi tak pul roku a jeste sem na disconnect neumrel. Ono je lepsi hrat v parte a pri disconnectu pak ma clovek sanci, ze ho zachranej spoluhraci. ALe dostat disconnect pri single hre, to je pak konecna. Kazdopadne hardcore mod vrele doporucuju vsem, je to o dost jinej zazitek a lidi na hc jsou taky vic pratelsky (pochopitelne).
  • Nechápu co tady plácáš. Já tím myslel to, že na pc musíš být online, což znamená, že nad tebou v HC neustále visí Damoklův meč v podobě lagu ne disconnectu. O tohle bude asi většina konzolistů ochuzena, protože můžou hrát offline.
  • Podle mě myslel, že hc mod na pc je ztížen lagama a diconnectama. To v offline hře na konzoli nehrozí.
  • blby na coopu je ze vzdycky se najde nejakej nerd s uber equipem a vy pak jste zbytecni a pak to neni zabava
  • ty si jako myslíš,že když nemáš prachy na konzoli + pc ,že si něco víc? Nebo kdo je to konzolista podle tebe? Člověk co nemá pc?
  • melee tank na klavesnici, ranged potrebuje aim, takze mys a treti do party s hacklym kinectem nakej support, pripadne jeste jeden jako druhej tank s joypadem, 4 najednou a kazdej jinak, ktera konzole tohle ma? tomu se rika PC *6*
  • Pozitivní je, že konzolisti nikdy nepoznají skutečný hardcore mod :)
  • Lawliet
    Víš o tom, že myš není jediné vstupní zařízení počítače, že jo? Vlastně kdybych chtěl, mohl bych to hrát i na volantu.
  • Protoze hrat 4 na jednom PC ve splitscreen samozrejme jde, bezne se svyma kamosema ohmatavame vsichni zaroven jednu mysku, ale zazracne kazdej hrajeme jinej charakter... Rofl, haters gonna hate. Zamysli se vlastne nad tim, na co si stezujes.
  • Keyz
    A lidi na PC to pořád kupují. Asi jím to zas tak nevadí.
  • Lawliet
    Takže oni nemusí mít internet a ještě mají co-op 4 lidí na jedné konzoli? No z druhé strany bych to bral. Ze svojí si říkám tak sakra, na chvíli mi vypadne internet a spadne mi hra. A jim dají ještě co-op. Šmejdi. (blizzard)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit