Přejít na výpis diskuzí
Takhle vypadá EVE Online z pohledu hráčů
24.11.2014 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
To bych taky netvrdil. Nevím, ale mě třeba přijde nudné, přijď, zabij, odevzdej a v desítkách různých variací.
-
PS - monumentální myšleno v řádu tisíců hráčů, desítky hráčů nejsou bitva *1* kromě WH *2*
-
Ale dost možná hrál... jakoby nebylo dost lidí, co za celou kariéru neopustí HS a jsou přesvědčení, že vrcholem je mise lvl4, popřípadě odvážná cesta do nejbližšího LS...
Ale řekněme si po pravdě - často se v reklamě zdůrazňují monumentální bitvy... které jsou asi to nejnudnější z PVP co může EVE nabídnout a jsou spíše "nutné zlo" než cokoliv jiného (jestli někdo zná někoho koho baví maximální TIDI budiž mu to přáno...), lidé začnou hrát s tím, že do 30 minut jim bude naservírovaná monumentální vesmírná bitva a místo toho zírají v žluté kocábce na asteroid a čekají na to, až natěží dost pro splnění tutoriálu... V EVE si člověk musí obsah najít a na to většina hráčů není připravena.. *1* -
EVE je jaké si ho udeláš...ale rozhodně je to spíš pro milovníka rybolovu než poutovych atrakci ;-)
-
Je autentická. Sám rád vzpomínám na různé akce které měly podobnou atmosféru. Záleží ale do jaké společnosti se dostaneš, bohužel někteří berou tu hru příliš vážně a s těmi si člověk zábavy moc neužije.
-
lol
-
Bláboly od člověka co to nejspíš nikdy nehrál, nebo se nedostal přes tutoriál.
-
10 000.bezna cena pisni ...
-
takove excelovske hry jsem hraval jeste na zx spectrum a didaktiku
-
lol, ten butthurt skrze falesne naklikana minuska *1*
Mezitim xH4wK stale zustava hloupouckym tragedem *15* -
Jestli je komunikace autentická tak to je super :) Něco takového bych chtěl zažít.
-
A zaroven nejnudnejsich.
-
Tak pokud nabizis :)
-
Eve jsem po 10 letech prestal hrat.cisteho casu tak 5 let hrani.Vyvojari to negativne ovlivnuji porad se musi hledat novy zdroj penez.A cekat 1.5 hodiny nez se neco zformuje na pvp atd... nuda....uz nikdy nechce nekdo char 70m sp.?
-
No mě osobně PvP v EvE zas tak neuchvátilo. Poměrně málokdy dobrý a vyrovnaný boj. Většinou kempení gate, WH apod., nebo je to prostě o tom koho je víc. A pak si zase koupit loď, vybavit apod. Poměrně málo vlastního PvP na čas. Navíc pokud si chce člověk užít pořádný akce, a nebude brát ohled na ztráty, tak ho to může stát i dost ISK. Ty pak zase musí někde vydělat a to stojí čas, a tak pořád dokola.
-
Jinak eve hraju od 2008.
-
Strasny kecy co tady pisete..ja hraju eve cca 5-10 hodin tydne, to ze u toho musite stravit 10 hodin denne je blbost. Dale pve v eve je nuda, eve je hlavne o pvp. V nasi korpe sou lidi i mesic stary a uz delaj v pohode pvp v levnejch frigatkach. To ze je eve excel a podobne kecy pisi ti co o tom prd vi.
-
I kdyz uz nehraju, tak pro nove zajemce o hru doporucuji serii video-tutorialu..
https://www.youtube.com/watch?v=wbmSWJB_eMw
Bez nich jsem nebyl schopny ani dokoncit prvni misi! :-D -
Moc se mi EVE líbí, ale bohužel je to spíš druhé zaměstnání, takže už nic pro mě. Raději si dám specializovaný hry na PvP, PvE apod. podle nálady.
-
Cool story, bro.