Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xH4wK
    Obycajna klamliva reklama..

Hral som asi 4 mesiace a bol som aj sucastou poslednych 'vacsich' bitiek, napriklad aj B-R5RB

A ta hra ma DALEKO od toho videa ... lol.

Za prve, komunikacia takto nevyzera.. kto pocul tedajsieho lidra S2N tak vie.. :D
    Za druhe, v kazdej vacsej bitke je tidi (Time Dilation) takze je vsetko spomalene, ba az nehratelne pri fakt velkom napore, co si ZIADNY hrac proste neuzije..

Osobne som s tym sekol a moje ucty predal a neplanujem sa naozaj k tomu vratit..
  • v podstate lziva reklama, protoze takhle ta hra nevypada ani se tak nehraje. jednou za rok kdyz tomu obetujete celej zivot mozna, pro normlaniho cloveka co neni postizenej tak urcite ne
  • njn to je prave ten problem, ze pak uz to neni hra, ale prace :)
  • eStar
    Brave Collective žijí v nullsecu a téhle bitvy se účastnili pár dní zpátky https://www.youtube.com/watch?v=ntEV68w_S70
    Přidat k nim se můžeš i s den starým účtem. I volba aliance je tvou volbou.
  • tiež som to chcel vyskúšať..ale ....málo času ...popri RL ..ešte stíhať AoC..:/..mať tak zopár životov naviac...alebo paralerných existencií...:)
  • V alianci jsem byl, ale vzhledem k tomu, ze jsem se byl jeste ve fazi uceni, tak jsem si neuzil nejake PvP bitvy nebo vypravy do low-sec. Eve je proste pro hardcore hrace, souhlas. Bohuzel ted celi pomalemu odlivu hracu. CCP se proste snazi nalakat nove hrace podobnymi trailery..
  • sevastopol
    Good game
  • eStar
    Přitom existují velké aliance jako Brave Collective které se na nováčky specializují. Pomohou nejen ve věcných otázkách jako jsou fity atd, ale pomohou člověku i s tím jak si hru co nejvíce užít.
  • Já tomu říkám syndrom vyhoření v EVE. Nový hráč sem přijde a hraje to tak, jak je zvyklý z předešlých onlinovek - dělá PVE questy a hraje vlka samotáře. Nejlepší způsob, jak si tu hru časem zprotivit.
  • Veskoslav
    Naštěstí Eve si jde vlastní cestou.
  • eStar
    Kdyby bylo EVE více casual friendly tak už je ta hra dávno mrtvá. Ještě bych dodal že PvE "Questy" jsou volba, nikoliv povinnost.
  • To, ze se da korigovat pohyb sipkama vubec prece neznamena, ze se to nezbavilo te hromady tabulek. Ja osobne jsem s Eve stravil kazdodenne 1mesic (2x trial) a naucil se vsechno co se dalo.. (a vyzkousel uvod za vsechny 4 "staty" a jejich lode). Jako opravdu me to bavilo, vybavovat lode ruznymi moduly a tak zasadne menit i zpusob boje, tezba, obchod, mise atd. Jako ten trial vsem doporucuju..

Ale po tom mesici jsem zjistil, se furt hrabu v tabulkach, aukcich, googlim a zjistuju jak se dostat k nejakemu skillu, PvE questy se uz pekne opakovaly. Pak jsem jeste cca mesic hral Dust 514 na PS3, docela zabava, ale v urcite casy se tam pripojovali "vybavene" party borcu, ktere nas casual hrace uplne rozsekaly.

Kdyby Eve byla vic casual-friendly, se slusnym pribehem a PvE (aspon do zacatku), tak bych u toho nejaky ten mesic vydrzel, ale takhle genericky ne. Jj Elite to jisti.. :-)
  • uz davno to neni -> jen excel, cihnete : http://www.youtube.com/watch?v=RqnjZPCJRoE
  • Vegen
    Kdyby mě excel odměnil takovou podívanou po dokončení práce, tak se mi bude hned líp dělat :D
  • to video je super, az na to, ze to opravdu neni EVE ... ve skutecnosti je to totiz Excel na peknem pozadi:)
  • walltar
    Tímhle si procházím už několik let co jsem s EvE skončil ... při každém novém videu se zase chci vrátit.

Ale myslím, že taky spíš půjdu hrát Elite. Narozdíl od EvE tam můžu loď řídit přímo. A navíc to nevypadá, že to bude druhé povolání jako EvE. *1*
  • Veskoslav
    Jedna z nejtěžších a nejlepších MMO, co se dá v současnosti hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit