Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    No jo, prostě klasickej život válečnýho korespondenta. Mě to teda neoslovilo, další tuctová střílečka jen v jiných kulisách a zabíjení fritzů už mě dávno omrzelo.
  • Medal of Honor je death ea po posledním Medal of Fail zrušila značku.
  • Byl jsi na vojně? Zkoušel jsi střílet "lehkou" puškou co nemá ani 3kg na 300m? Hele, ono to dá práci. A karabina s ještě větší municí byla těžší a větší rána z výstřelu.
  • Vypadá to stejně příšerně jako ostatní hry, které udělalo toto studio.
  • V BiA to přehnali a zbraně se tam chovaly až moc blbě - jakoby každá flinta vážila 10kg. Red Orchestra to má udělané zatím nejlíp.
  • Cosi
    Gears of War 2.
  • Pche z první světový, ale co teprve z přepísknutý první světový - já chci další Iron storm.
  • oktavius66
    To je pravda... I. světová ještě nebyla. Já zase stále čekám na Medal of Honor, který se vrátí do II. světové, ale asi si můžu nechat zdát. II. sv. na Frosbitu 3 může vypadat skutečně dobře. Neumím si to ani představit jak by to mohlo vypadat. Snad někdy v budoucnu.
  • Asi jsi hrál úplně jinou hrou. Já hrál tedy jen první díl. Zamířit dalo práci, protože hledí plavalo po okolí a každá rána "byla cítit" a hráč musel znovu mířit. A čím déle se mířilo, tím rostla šance, že někdo trefí mě, jak prosté. Pak přišel Call of Duty (užil jsem si první dva díly, to jo), ale střílelo se jako naše nepřizpůsobivé v Matiční ulici (dle slavné java hry).
    Chceš-li jiný příklad, pak uvedu Red Orchestru.
  • Upravil bych na "mimo boje po jedné ráně", protože když tě střelí do břicha, tak tě to zabít nemusí, ale chvíli si nezabojuješ
  • Jako 95% herní produkce, které se zabírají válkou
  • :-D
    nevím, zdali to myslíš sarkasticky

a to se můžem bavit o tom, že samopaly měly malou pistolovou ráži, kdežto puška kulometnou. První by měla mít omezený dostřel a účinnost (natož pěkný rozptyl) a ta druhá musí být těžká a musí to být pecka, když se z toho vystřelí.

dneska hry představují jen samé laseromety
  • A nezapomínejme na Hotline Miami *15*
  • Magister_Peditum
    Kdy už konečně někdo udělá hru z první světový?! *1* Ale druhá světová je taky fajn, dlouho tady byly samý moderní konflikty.
  • Eh, Splinter Cell?
  • Tilwaen
    Saints Row *1*
  • oktavius66
    Vypadá to moc hezky. Konečně nějaká hra z II. světové války. Už mi to celkem chybělo. Jenomže zase tu je ALE... AI nebude nic světoborného jak je v traileru vidět v jedné scéně. A pokud to dělá City Interactive... No potěš pánbůh. Modleme se ať to nedopadne jako každá z jejich posledních her: Blbě.
  • Mart9
    Mohl bys to Brothers in arms rozvést? Hrál jsem všechny tři díly a žádný speciální feeling ze zbraně jsem tedy neměl.
  • Mart9
    Já jsem právě tanky v COD rád neměl a ty mise jsem se snažil co nejrychleji odfláknout.
  • Mart9
    Parádička. Moc se mi líbí ta mechanika, kdy si můžu vzít člověka jako rukojmí/živý štít. Doporučíte nějaké hry kromě Hitmana, které to také umí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit