Přejít na výpis diskuzí
Taktika po vzoru Enemy Front připomíná první Crysis i první Call of Duty
27.3.2014 | Ladislav Loukota
48 příspěvků
-
Umřít po jedné ráně je právě velmi realistické.
-
Doufám že tam bode i mise s tankem na větší mapě. To jsem měl v dřívějších call of duty rád.
Na internetu jsem četl že budu hrát za polského žida. Co se na začátku hry prostřílí z Varšavského geta. -
Hanebni Pancharti v Cryengine? Proc ne... Ale s valkou to ma spolecny jen kulisy...
-
Interakce s prostředím vypadá úžasně. Jen mě zaráží zase a opět AI. Žádný recoil ani feeling ze zbraně (viď. Brothers in arms....asi zůstaneš klenotem). A i když je to nerealistické (proč taky, jsme ve hře) proč sakra vojáci umírají po jedné ráně?
Vždyť to na těch starých hrách byla největší výzva...někoho ustřílet, zvlášt když nějakou tou AI utrpěl. Sice Half-life který na difficult vyžadoval 2 rány z brokovnice do hlavy (z blízka) byl už trochu moc tuhý, soubojům to dodalo atmosféru, člověk se nemohl vrhnout mezi čtyři nepřátele. -
Konečnš zase střílečka z druhé světové!! Už jsem byl unavenej sci-fi a modern!
-
Tohle vypada sehr gut meine damen und herren!
-
Kdyby mi pred cca osmi roky nekdo rekl, ze za par let budeme radi vzpominat na zaplavu stale stejnych druhovalecnych strilecek, protoze nikdo zadne nebude delat, vysmal bych se mu. A ejhle...
-
Nevim o tom že by v Call of duty 1 byli nějací rukojmí a zpomalené scény.