Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby mi pred cca osmi roky nekdo rekl, ze za par let budeme radi vzpominat na zaplavu stale stejnych druhovalecnych strilecek, protoze nikdo zadne nebude delat, vysmal bych se mu. A ejhle...
  • já chcíííí novej Hidden and Dangerous
    • Mart9
      Sakra, vy mě donutíte si to zahrát po mnoha a mnoha letech znovu. Tehdy jsem hrál dvojku a zasekl jsem se v té misi, kde máš v poušti bránit tu oázu (pokud si dobře vzpomínám), to jsem prostě nemohl udělat, když tam na mě vždycky přijel tank :D, tak jsem se na to vybodl.
    • spook.y
      Dneska někdo udělat pokračování H&D tak jeden voják ti bude umět zpomalovat čas...další dokáže sestřelit 6 lidí v jedné sekundě...třetí bude mít možnost neviditelnosti a poslední bude pes a ten dokáže zničit tank. H&D se už asi nikdy nedočkáme a to je velká škoda.
    • Vidim to jedine na kickstarter...
  • Mart9
    Parádička. Moc se mi líbí ta mechanika, kdy si můžu vzít člověka jako rukojmí/živý štít. Doporučíte nějaké hry kromě Hitmana, které to také umí?
    • The Punisher!
    • xiii (tedy jako římsky 13) chtěl jsem to napsat velkými, ale vyjelo mi toto hlášení :) "Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK)" ...fakt super fičura
    • Kterýkoliv Metal Gear Solid
    • Cosi
      Gears of War 2.
    • A nezapomínejme na Hotline Miami *15*
    • Eh, Splinter Cell?
    • Tilwaen
      Saints Row *1*
  • Nevim o tom že by v Call of duty 1 byli nějací rukojmí a zpomalené scény.
  • Magister_Peditum
    Kdy už konečně někdo udělá hru z první světový?! *1* Ale druhá světová je taky fajn, dlouho tady byly samý moderní konflikty.
    • Prvni svetovou bych bral, jenze bohuzel takova ta popularni historicka znalost o ni je na urovni "byli v zakopech, meli pomaly pusky a pak tam pustili plyn a umreli LOL"... coz podle me hodne potencialnich tvurcu odradi.

Jo, zakopova valka byla na zapadni fronte vetsinovou naplni valky - ale kdyby hry byly o vetsinove naplni a ne o tom nejzajimavejsim, tak v Modern Warfare sedi clovek ctyri hodiny z petihodinove kampane na zakladne, cisti nakladaky od pisku a honi si na toitoice.

Pritom paradoxne ze zapadni fronty by sly udelat takove ty "bombasticke" mise ve stylu vylodeni v Normandii z her z druhe svetove. Takova poradna silena ztec pres zemi nikoho, nebo postup za az nebezpecne blizko vybuchujici kracejici delostreleckou palbou.

Ale nejen pozlatkovymi "wow!" misemi ziv je clovek, nicmene i tak by 1. sv. v. mela co nabidnout. Prvni samopaly a lehke kulomety by snadno zahnaly obavy z omezeneho arzenalu. Nocni prepad "stosstruppen", duel odstrelovacu, krvavy boj na blizko v zakopech, paniku vyvolavajici pouziti bojoveho plynu, zrod mechanizovane valky, braneni dobyte pozice pred nepritelem, ktery nasadi plamenomety... tohle vsechno by byly namety na dobre mise.

A to jsme jen na zapadni fronte! Vedle ktere jsou zapomenute ale o to uchvatnejsi boje na vychode, na Balkane nebo v Africe.
      • To si spíš dovedu představit, že pět minut běžíš jen od překážky k překážce, abys přežil a boj muže proti muži pěstma, bajonetama, nožema, přilbama....prostě souboj na blízko, jako je měl Riddick.
    • Pche z první světový, ale co teprve z přepísknutý první světový - já chci další Iron storm.
    • oktavius66
      To je pravda... I. světová ještě nebyla. Já zase stále čekám na Medal of Honor, který se vrátí do II. světové, ale asi si můžu nechat zdát. II. sv. na Frosbitu 3 může vypadat skutečně dobře. Neumím si to ani představit jak by to mohlo vypadat. Snad někdy v budoucnu.
      • spook.y
        I. SV je už i na Steamu v alphe
        http://www.verdungame.com

Je to něco jako Red Orchestra 2 akorát z I. SV
      • Medal of Honor je death ea po posledním Medal of Fail zrušila značku.
  • oktavius66
    Vypadá to moc hezky. Konečně nějaká hra z II. světové války. Už mi to celkem chybělo. Jenomže zase tu je ALE... AI nebude nic světoborného jak je v traileru vidět v jedné scéně. A pokud to dělá City Interactive... No potěš pánbůh. Modleme se ať to nedopadne jako každá z jejich posledních her: Blbě.
    • kubi-wan
      Oproti tomu, jak dopadaly jejich hry předtim, je to dneska ještě hodně v pohodě...
  • Konečnš zase střílečka z druhé světové!! Už jsem byl unavenej sci-fi a modern!
  • V těch cca 00:38 jak tam "snipuje" a z nácka vycákne 5 litrů krve, odletí 2 metry daleko a div mu neupadne noha to po něm střílel protitankovou puškou ne?
  • Vypadá to stejně příšerně jako ostatní hry, které udělalo toto studio.
  • Tohle vypada sehr gut meine damen und herren!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit