Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám že tam bode i mise s tankem na větší mapě. To jsem měl v dřívějších call of duty rád.
    Na internetu jsem četl že budu hrát za polského žida. Co se na začátku hry prostřílí z Varšavského geta.
    • Mart9
      Já jsem právě tanky v COD rád neměl a ty mise jsem se snažil co nejrychleji odfláknout.
  • Marné čekání na pokračování Brothers in Arms (nemyslím Furios Four) pokračuje... *9*
    • Gearbox si projde soudy a třeba se do toho vrhnou a tak nějak se něco z té druhé světové zase ukuchtí. Podle mýho by se značky BiA měli držet trochu víc než se furt pokoušet o neustálý reinkarnace jiných značek s ne moc od veřejnosti široce spokojeným výsledkem. Je sice pravdou, že poslední BiA Hells highway mohl být lepší a balancoval příliš na hraně obyčejný střílečky pro všechny a tradiční hratelnosti starých dílů s ne moc uvěřitelným psychologickým zásahem do postav, ale celkově to i po těch letech není špatná záležitost.

Dát stejnýho úsilí do pokračování točící se kolem další kampaně v Ardenách, bez zbytečných, ale taky tradičních gearbox-keců o herní revoluci a naopak znovu s chutí přinýst vybalancovanou historickou hru s autentičností rovnou prvním dílům BiA, tak věřím, že by mohli uspět a trochu si opravit reputaci. I když, kdo ví...
  • tonnymontana
    tak uprimne mi prijde hratelnejsi cod2?:/ modely s texturama jsou hodne podobneho stylu ale vybuchy ktere ze hry delaji podobne pocity jako BF4 kde musi obraz nonstop epilepticky blikat a pripominat laser game je sileny. Skoda po precteni jsem se tesil na nastupce arkadoveho cod2 z II svetove. to asi nehrozi. Ale clovek je nekdy prekvapeny kdyz se hraje BF4 tak konec koncu proc ne..:D
    • Až si někdo troufne udělat ve hře výbuchy realisticky, tak všichni budou brblat, že to vypadá divně, protože u toho nemaj epileptický záchvat.
  • Proboha proč zase to potvrzování úspěšného zásahu červeným křížkem? O bullet time ani nemluvě.
    • Mart9
      Bullet time jsem si nevšiml a křížek jde u her často úplně vypnout, jestli by ti to vyhovovalo. Já jsem bez křížku dohrál King Konga a byl to super zážitek.
  • Kozy
    No jo, prostě klasickej život válečnýho korespondenta. Mě to teda neoslovilo, další tuctová střílečka jen v jiných kulisách a zabíjení fritzů už mě dávno omrzelo.
  • Interakce s prostředím vypadá úžasně. Jen mě zaráží zase a opět AI. Žádný recoil ani feeling ze zbraně (viď. Brothers in arms....asi zůstaneš klenotem). A i když je to nerealistické (proč taky, jsme ve hře) proč sakra vojáci umírají po jedné ráně?

Vždyť to na těch starých hrách byla největší výzva...někoho ustřílet, zvlášt když nějakou tou AI utrpěl. Sice Half-life který na difficult vyžadoval 2 rány z brokovnice do hlavy (z blízka) byl už trochu moc tuhý, soubojům to dodalo atmosféru, člověk se nemohl vrhnout mezi čtyři nepřátele.
    • Mart9
      Mohl bys to Brothers in arms rozvést? Hrál jsem všechny tři díly a žádný speciální feeling ze zbraně jsem tedy neměl.
      • Asi jsi hrál úplně jinou hrou. Já hrál tedy jen první díl. Zamířit dalo práci, protože hledí plavalo po okolí a každá rána "byla cítit" a hráč musel znovu mířit. A čím déle se mířilo, tím rostla šance, že někdo trefí mě, jak prosté. Pak přišel Call of Duty (užil jsem si první dva díly, to jo), ale střílelo se jako naše nepřizpůsobivé v Matiční ulici (dle slavné java hry).
        Chceš-li jiný příklad, pak uvedu Red Orchestru.
        • Mart9
          No mě na těch Brothers in Arms připadalo právě nejstupidnější to, jak nešlo schválně nikoho trefit, aby si musel taktizovat a obíhat je ze stran. To bylo dost přehnané.
        • V BiA to přehnali a zbraně se tam chovaly až moc blbě - jakoby každá flinta vážila 10kg. Red Orchestra to má udělané zatím nejlíp.
          • Byl jsi na vojně? Zkoušel jsi střílet "lehkou" puškou co nemá ani 3kg na 300m? Hele, ono to dá práci. A karabina s ještě větší municí byla těžší a větší rána z výstřelu.
    • Umřít po jedné ráně je právě velmi realistické.
      • Upravil bych na "mimo boje po jedné ráně", protože když tě střelí do břicha, tak tě to zabít nemusí, ale chvíli si nezabojuješ
      • :-D
        nevím, zdali to myslíš sarkasticky

a to se můžem bavit o tom, že samopaly měly malou pistolovou ráži, kdežto puška kulometnou. První by měla mít omezený dostřel a účinnost (natož pěkný rozptyl) a ta druhá musí být těžká a musí to být pecka, když se z toho vystřelí.

dneska hry představují jen samé laseromety
  • Hanebni Pancharti v Cryengine? Proc ne... Ale s valkou to ma spolecny jen kulisy...
    • Jako 95% herní produkce, které se zabírají válkou
  • Jack1947
    Skoda ze to prezentuji takovyhmle trailerem, grafika vypada jeste hur nez z obrazku Cryengine jako vazne? *12* me se to nelibi a ta vykradacka (skoro) z umirajiciho Sniper Elite se upomalenym vystrelem z odstrelovacky chabe,chabe...

Pripomina prvni COD a Crysis... obvykle Autory clanku nechavam byt napokoji... ( jeste dam za pravdu, Uchovy)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit