Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    proc by to melo vypadat jako witcher 2? *7*
  • Nojo, no. Tak asi nema cenu ti to znova opakovat, co?
    Ja hral oba dily dvakrat, a muzu ti s klidnym srdcem jeste jednou zopakovat, ze ovlivnit muzes uplne kazdej rozhovor, umirat ti muzou samozrejme nejen clenove tymu, ale kazdou chvili mas moznost zabit nejakou questovou postavu, nebo podobne - takovejch rozhodnuti jsou desitky.
    A pak tu mame veci jako osud Rachni, Genophage, virus Gethu, atd. atd. A T D.
    Ty se teda smej PR oveckam. Ja se s dovolenim budu smat breptoj, kterej si ocividne nevidi na spicku nosu.
    Nojo - "byt imunni" vuci PR, a kladny prijeti her PR pripisovat, to je dneska hrozne popularni. Jedna z mala cest, jak si trouba muze pripadat chytrejsi nez vsichni ostatni.
    Ja treba hype okolo ME kvuli spoilerum vubec nesleduju (jen ted ty prvni informace o ME3), tak nevim nakolik prehanej, ale ze v prubehu cely hry ceka spousta opravdu velkejch, tezkejch rozhodovani je proste neoddiskutovatelny.
    Ale kokotI tomu jedinej rozumi - fanousci jsou hloupi, recenzenti asi podplaceny : D
  • Centralni mozek Reaperu? To ja se zase klidne vsadim, ze nic takoveho neexistuje.
    Sovereign (neboli Vladce) to v ME1 rekl celkem jasne:
    "We are each a nation. Independent. Free of all weaknesses." *3*
    Z toho co pak rikal v ME2 Legion vyplyva, ze vedomi Reapera je v podstate dost podobne vedomi Ghethu.
  • Takže Shepard nakonec umře na krvácení tlustého střeva, komplikovaným infekcí, způsobeným nechráněným stykem s nějakým Kroganem... *2* Ale hlavně že budou mít díky gayům ve hře o čem mluvit na TV Fox.
  • MishKonn
    Už teď mě mrzí, že to nebude vypadat jako The Witcher 2, ale i tak to bude fajn :)
  • MishKonn
    Název "SPECTRA" vidím čím dál častěji. Trochu se bojím zeptat, ale je tohle "oficiální"...jak to nazvat? Překlad? To snad ani ne. Název?

Protože jestli jo, tak OMFG a LMFAOROFL. Všichni překladatelé jsou kreténi, český překlady jsou ZLÝ a OŠKLIVÝ a kazí hry. *1* *1* *1*

A jestli ne, tak proč proboha používáte takovou sračku? Snad SPECTRE, ne? *7*
  • Taky to vidím tak, že aliance+spojenci odlákají pozornost reaperů, aby mohl Shepard se svým týmem zničit smrťáky pomocí zničení jejich centrálního mozku. Klidně vsadím bůra, že to tak bude. *3*
  • člověče, ty bys mohl psát romány, tebe je tu škoda

Já bych spíš zvolil konec, kde by si vybral tak padesát ženských, hromadu jídla atd. schoval se na nějaké odlehlé planetce a užíval penze. A budoval novou civilazic :-)
  • bmarg
    K tomu špatnému konci: Sheppard se vydá (sám - protože všichni jsou mrtví z jeho posádky) a napálí to do Supra Novy naloženej Proethoanskou bombou a zničí 3/4 galaxie, včetně Reapperů... (takhle bych to viděl já)

K dobrému konci: Na nějaké orbitě bude závěrečný boj.. Kde bude složená Alliance (na poslední chvíly se s vámi spojí jen pro tuto bitvu i Cerberrus) A vy jako poslední spectra (doufám že mu vrátí ten titul) Uděláte výsadek skrze Reapperskou flotilu do jejich galaxie, kde zmáčknete nějaký TURN OFF a reappeři umřou :-D
  • Máte zajímavé inteligenční projevy, no budiž. Já netvrdil že je ME dobrá nebo špatná hra. Jen mě baví, jak jsou "fandové" unešeni a vanatizování PR chvástáním. Skutečnost je taková, že mimo pár dialogů, sem tam vypadnutí postavy z týmu (což není nijak převratné) a závěrečných animací nic nezměníte. Tak tu dál papouškujte PR management. Srážíte sami sebe, normální lidé se nad tím pozastaví a zamyslí.

Tot vše od tupce :-)
  • Taky F3 i FNV. Nejsou to ale az o tolik zasadnejsi zmeny, a hlavne nemuzes prece srovnavat jablka s hruskama... Bioware styl RPG se soustredi na filmovejsi pocit, tudiz kazda pribehova kudrlinka stoji spoustu produkcni namahy.
    V tomhle ohledu bych spis uvedl Heavy Rain, nebo jeste lip Alpha Protocol. U tech je ale rozhodovani vlastne primarni slozkou. Mass Effect zaklada i na jinejch vecech.
    Hlavni linka nejak vyrazne ovlivnit nejde, ale o spouste veci rozhodujes v prubehu cely hry. Od (i kdyz nekdy ciste pocitovyho) postoje v kazdym rozhovoru, pres zivot a smrt spouuuuusty postav, az po osudy celejch ras.
  • Fallout I II
  • Jen sa klidne rehotej - hykej, hykej : D
    Jinou reakci od tupce ani cekat nelze...
    Pokud by ses chtel ale vytahnout, tak muzes dat konecne priklad her, ktery umoznujou vyraznejsi ovlivneni nez Mass Effect
    (A mozna i zkus pochopit, ze ty moznosti samozrejme vzdycky budou ve videohrach omezeny.)
    (A zrovna v ME muzes - byt casto jen minimalne - ovlivnit KAZDEJ rozhovor, coz ale asi videj jen lidi s IQ vyssim nez 82)
  • Archengel
    Homosexuální vztahy ? Paráda, konečně hra pro mě ! *2*
  • Hmm moch sem čekat že se tu najdou tací co to nepochopí jistě čtu dialogi a ano je mi jasné že jedna nebo dvě věty které jsem myslel tak a postava je řekla onak nemají takový vliv a dialogi jsou téměř vždy jasné. jen si vzpomínám že jsem v DA řekl něco povzbudívého Zevrenovi (hrál jsem za mužskou postavu) a on to vzal trochu jinak než jsem myslel A taky neříkám že mám problém ze stylem odpovědí v mass effectu jenom se s přidáním homosexuálního vztahu člověk občas dostane do komických situací ale je to jen hra a ta má pobavit takže klid
  • Cože? :D Můžeš udělat z lidstva fašistickou vládu vesmíru, to je fajn, ne. :D
  • No čo, aspoň bola prd3l... *1*
  • Pozor drobné spoilery:
    Priznám sa, že tento koniec sa mne osobne nezadaril, ale ak som z článkov na nete správne pochopil, tak to človek musí neskutočne flákať -- nijako si nevylepšiť Normandy (tj pri prechode vrakoviskom pokapú niektorí členovia posádky) a na collectorskej lodi vyberať pre jednotlivé úlohy vždy tých najnevhodnejších parťákov (vykape aj zbytok). Na konci, ako tam Shephard skáče späť na loď, nezostane nikto, kto by ho zachytil a tak sa zabije. Záverečná animačka je teda za Jokera.
  • Není to tak dávno, co jsi se chvástala, že v této hře můžeš změnit univerzum. Až na to, že si člověk může vybrat, jak může vypadat závěrečná animace však žádný výběr nevidím a ted se směji podruhé.
  • Spades
    Podobu berou jen jejich vnitrni jadra, ale vnejsi slupku maji vsichni stejnou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit