Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    problem nastava tehdy, kdyz v kole je treba: Prestante se hadat bez vykricniku a sheppard je uplne server jak male psy a nakonec renegade...
  • To nebylo na tebe, strejdo!
  • Muhehe..
    Aspon vidis, jak tenka je hranice mezi pratelstvim a homosexualitou... ...teplomile ; )
  • Jasne (spis teda rikali, ze by podle nich byla nuda zvolit odpoved, a pak poslouchat tupy prerikani..)
    Ale stejne se tem obcasnejm nejasnostem ve vyberu dalo urcite snadno vyhnout proste lepsi formulaci...
  • Muhehe
    Aspon vidis, jak tenka je hranice mezi pratelstvim, a homosexualitou... ...teplomile ; )
  • Reapeři nastínili svoje uvažování v jedničce ME...žádná spolupráce, nic...akorát vyhlazení a indoktrinace...(spoiler)myslím to, že lidská flotila a Shepard byl klíčový při zničení Reapera z jedničky a dvojky tak je pro lidstvo zvolena první varianta *1*
  • Amylee.Anderson
    Třeba takové příměří mezi Reapery a lidmi :D
  • Drom
    dialogove kolo je tam proto, ze hl. postava mluvi, bylo by prilis zdlouhave, kdyby postava odrikavala presne to co si hrac vybere a precte uz predem. Proto ma treba DA2 kolo a DA1 ne.
  • To bylo právě ono, na ty obrázky jsem moc nekoukal (pročetl jsem odpovědi a pak kliknul) a bylo tam napsáno něco ve smyslu, že na něj dám pozor, tak prostě ze zvyku jooo jsme kámoši, budu ti krejt záda a ty mně...no, nakonec to vypadalo tak, že záda si budu krýt před ním
  • Ty nastrely v dialogovym kole muzou bejt kolikrat zavadejici (pro me jeden z mala problemu ME), ale v tomhle pripade jsi musel mit stopro ikonku srdicka ; D
  • Byl by fajn konec dopadnout jak Saren..jako agent Reaperů, uplně badass ending! Plivnul bych Udinovi do tváře. :D
  • To zas prr, většinu dialogů čtu, ale v DA2 jsem taky nějak hloupě četl(možná jen hloupě klikl) a začal jsem hladit Anderse po zbroji a naše rty se začaly nebezpečně přibližovat ... LOAD!!!
  • rancor1223
    Co si tak pamatuju, tak řekli že bude vše, od absolutního happyendu, po totální vítězství Reaperů..! (+ samozdřejmě spousta zakončení někde mezi)
    Nemůžu se dočkat!
  • teda traileru, ne intru, moje chyba, omlouvám se =)
  • No, pokud to bereme takhle, tak nemá být méně uspokojující, jen méně šťastný protože pravděpodobně pojede nohama napřed i Sheppard, počítám, že i u "šťastného" konce to nebude takové, že všichni přežijí a potřesou si rukama, bude to i normálně velká genocida, jen pokud v tom potáhne každá rasa za sebe, tak mnohem větší - čistá spekulace z mé strany, nevím jak to bude, ale když se podívám na probíhající invazi už v intru, tak s konecm typu Armagedon bych nepočítal, válka tak jako tak, ale moc moc rád se nechám jakkoliv překvapit, věřím jim a mám připravený save za dobráka i za ultrahajzla :o)
  • Drom
    copak ty odklikavas dialogy bez precteni? to asi dragon age/mass effect neni hra pro tebe
  • Já hlavně doufám že když už budu oblítávat ty planety ukážou nám jak vypadají Kroganské Turianské batarianské a salarianské ženy zajímalo by mě jak si poradí z jejich vzhledem.
    No a doufám že když přibudou ty gayové nebudu si muset pořád dávat pozor jakou odpověď vybírám v dragon age to upně stačilo
  • Drom
    ty jsi asi nedohral mass effect 2 co? na konci jich je videt malickato vice
  • A tenhle konec má být pro hráče méně uspokojující? Takhle to alespoň vypadá jako skutečná válka.

Bych to přirovnal k rozdílu mezi filmy Armageddon a Deep Impact. Sice oba filmy nic moc, ale je pro divácký zážitek lepší planetu kompletně zachránit, nebo nechat část zlikvidovat? Asi záleží na preferenci, ale rozhodně to není tak dané, že by měl být ten druhý konec pro lidi vždy méně uspokojující.
  • Proč krevety? Protože si zatím viděl jednoho, který se tomu podobal? Už bylo řečeno, že přebírají podobu ras které eliminují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit