Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediné diablo, které po 14 dnech šlo do virtuálního koše. Na pár dní je to zábavné, ale díky celému "automatickému" systému přidělování stat pointů a odemikání skillů, jež téměř nepotřebuje interakci hráče, spolu s minimální odměnou za hodiny a hodiny farmení(v porovnání s D2 + datadiskem) hra rychle omrzí. Diablo 3 byla je a bude jen marketingová bublina a magnet na peníze. Nic víc a nic míň.
    • blbost
      • Proč? Vždyť má pravdu *7*
  • V Diable 3 mám cez 1000 hodín, počas hrania sa mi hra zaplatila a ešte som v pluse skoro 200 eur, len tým, že ma hra bavila a padali mi dobré itemy, ktoré sa predali hneď na RMAH.

Každý kto pixuje RMAH to videl z obrázkov.....mne prakticky po 50 hodinách padla výbava, s ktorou som mohol ísť v pohode inferno.
    Niektorí nechápu, že Diablo 3 je proste hra na stovky hodín, je to grindovačka, coop hra a dropovanie, čo najlepšieho gearu. Keby každému padli okamžite najlepšie itemy, nebola by motivácia to točiť stále dokola ako to bolo už v Diable 2.

Čo hre chýba je nejaký antibot systém, endgame obsah a väčšia výzva, nové prostredia, nejaký nekončený dungeon, kde by boli každé poschodie silnejšie potvory, nejaké raid lokácie.......tú hru opúšta čoraz viac ľudí, vrátane mňa, nie je tam čo robiť už. Stále sa točí iba 3.akt kvôli najlepšiemu pomeru expov/itemov/čas. Barbar je stále overpowered, DH je sračka, na Witcha treba vela vela goldov, v RMAH je neskutočná inflácia, každý deň tam stráca item i gold na hodnote.......ceny sú tam nereálne za tie najlepšie itemy...
    • AMEN, ale proč by Blizzard dělal antibot systém když je to pro ně výnosné ?
    • 1000 h a jsi 200€ v plusu to ja jsem za 1000h 4500€ v plusu pravda v praci, ale moje prace mne bavi 100x vic jak Diablo 3 *1*
      • XorxoxTalarius
        Normalne jsi mne donutil si to spocitat a vyslo mi 14500 Euro :D Jen by mne zajimalo kam to mizi :D
      • Veskoslav
        4,5 €/hodina není nic moc:)
        • Jo fanboyovani na games.tiscali za 0E + ostuda je daleko lepsi. *6*
          • Veskoslav
            Já mám v práci dovolenou a zkouškové mi začíná 7.1. O mě si starost nedělej, peníze mám, ale nikdy se nechlubím svým příjmem a ani nijak nevyzdvihuji svou finanční situaci. Nemám to zapotřebí:)
            • XorxoxTalarius
              To Komerce:
              Rikam tomu "Prsty jsou rychlejsi nez mozek" a mas pravdu, vypada to hloupe. Ted bych nejradeji svuj post smazal. Ono to v anonymni diskuzi a jeste ve psane forme vypada uplne jinak, nez clovek zamysli.
            • Jo to vidim jak to nemas za potrebi, blbecku. *7* By me zajimalo, jak muze mit nekdo v palici tak nakakany ze neco udela a hodinu potom napise ze to nema zapotrebi delat. *7*
        • ne neni ,ale v cistem je to prumerny plat o kterem se vetsine zamestnancu jen sni kazdopadne je to vic jak 22x vic nez 0,2€/hodina
          • genki.sudo
            Uz netrep a sup robit domace ulohy :-)
  • Veskoslav
    Moc nadějí jsem bohužel do toho nevkládal. Je příliš mnoho proměných na to, aby to šlo nějak vybalancovat, příliš mnoho druhů kombinací atd.
    • nesouhlasím :-p když dokážou "vybalancovat" jakž takž wowko tak proč ne d3? Moc proměných??? nechápu
  • N7N7
    Blizzardi, co takhle začít pracovat na čtvrtém a tentokrát OPRAVDOVÉM Diablu? *11*
    • To brzy půjde do open bety. Jmenuje se Path of Exile.

A další takové se jmenuje Grim Dawn.
      • Zkoušel jsi něco z toho? Já měl 2x dvoudenní pozvánku do PoE, ale vždy jsem na to zapoměl :-( Jen by mě zajímal názor :)
        • Path of Exile tak před třičtvrtě/půl rokem. Hratelnostně mi to přišlo v pohodě. Velý možnosti vývoje postavy, útoky svižný atd. Dost mi ale nesedl grafickej styl, takže jsem přestal hrát a náhodnýmu člověku jsem věnoval svůj closed beta account. Ale to je zase jen moje preference, podle toho se nedá PoE odepsat.

Grim Dawn vypadá dobře, ale nějaký testování ještě ani neměli. Přemýšlel jsem, že bych jim přispěl na Kickstarteru, když ho dělali, ale přístup do testování byl až od vyšších příspěvků, takže jsem se na to vykašlal. Počkám až testování začne, uvidím ohlasy lidí a podle toho zvážím koupi.
    • walltar
      Diablo 4 byde ještě horší než diablo 3 ... bude se dál zjednodušovat a grafika bude ještě hnusnější. Takže spíš bych se poohlídnul někde jinde.
    • SnakePlisken
      Tohle je takový zbytečný výkřik do tmy. Stejně jako požadovat "opravdový WarCraft" v podobě WarCraftu 4.
    • Zbytecny, kdyz tohle jeste neni poradne dodelany a podle toho co jsem videl maj byt 2 datadisky takze na 4 si hochu pockas az na smrtelnou postel... nebo aslepon do ty doby nez vydaj Titana, tak az pak pujdou mouzna delat dalsi dil.
  • Kyahahahahahaha.
  • D3 je jenom komercni odpad co se veze na dobrym jmene Diabla. Tohle je dalsi dukaz. Hlavne si to kupte a vsechno bude dobry. *15*
  • Mě to hodně vadí, hra špatná není, hrát se dá, dokonce baví i po 2000 hodinách. Za pár týdnů 107 patch. Už se těším :)
    • jak koho, mne osobne vice sedl Path of Exile
      • jo ale ten má jenom 3 akty a není to ještě full hra. Jinak k diablu 2 má podle mě hlavně atmoésférou bliže. S dkill treee no koment :-D to je přesně moje gusto
  • Chci vrátit peníze!!!
    • precti si eulu men*ale...
      • walltar
        Co má eula společného s tí, že on chce vrátit peníze?
        • Má s tím společné to, že na navrácení peněz nemám nárok. Já to samozřejmě myslel žertem, ale jsem z Blizzardu pěkně rozmrzelý...
          • walltar
            No to jo ... ale chtít můžeš vrátit peníze i když nemáš nárok ... jenom je prostě nedostaneš *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit