Přejít na výpis diskuzí
Team Fortress 2 PC lze ode dneška hrát zdarma
24.6.2011 | levis
91 příspěvků
-
dobrý den ja jsem si stáhnul TF2 ale kdiž ho zapnu tak to mam jako by rozmazane mam tam malé kstičky a věčinou věcí nevidím a kdiž si dam nějakej server tak se mi to sekne při nahrávání prosím poradte mam win 7 ram 2GB 2.86GHZ Grafika Radeon
-
Dobrý večer, jestli hledáte slušný server a máš zájem o sniper war tak doporučuji
178.238.40.113:27046
a nebo koukn+te sem
http://www.gamesites.cz/team-fortress-2/servery/ -
nejde mi to spustit nevíte co s tím_ píše mi to že program nefunguje k...va
-
tak sem si to stahl kdyz je to teda free a zatim nic moc .... muzete me nekdo nasmerovat na server kde je friendly fire a colision detect protoze takhle to je docela k smichu
-
Před měsícem jsem si to koupil. No co, alespoň budu mít nějaké ty výhody, ale jinak FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
-
Já tak samo...
To bych si radši koupil 1 levnej předmět z MannCo, což by mě vyšlo levněji, a dostal bych prémiovej obsah tak či tak...
I DEMAND MOAR BONUS!!!!!
-
-
Stah sem Team fortress 2 free to play... tesim se na to jako blazen ale kdyz to pustim (pres steam) tak mi to nenajde zadyn servery... sem zoufalej prosim moc poradte..
-
-
velkej nápor, taky mi to padlo. oni to časem optimalizují anebo ten nápor opadne *3*
-
vcera me taky nesli ale dneska je to ok
-
-
Jediná věc z které mám strach jsou cheatery... když dostanou VAC Ban tak si prostě udělají novej účet :/
-
-
Ban je na IP adresu, jestli se nepletu :).
-
-
noo kvuli tomu ze kdyz jsem mel na steamu region nastaveny na CR tak se mi TF 2 stahoval neuveritelne pomalu, tka jsem dal na US a to jelo rychleji, zkusim zmenit zpet na CR a vyzkousim vase rady :) ... diky moc vsem za radu
-
Mám dotaz prosim... ohedne Steamu a TF2 jsem naprostej novacek... samozrejme jsem si to nainstaloval a spustil, chtel jsem hrat MP a nenaslo to nejaky servery,... nemuze nekdo poradit co to bylo, pripadne jak na to? predem moc diky :)
-
-
jednoducha rada, treba povolit vo FW aby sa mohla hra pripojit na siet. a potom len pockat obcas to trva dlhsie ale vetsinou nie dlhsie ako 20s.
-
Mam rovnaky problem aj s CS 1.6 aj s TF2 ... proste si vygoogli nejaky CZ/SK server a pridaj si IP do oblubenych a pojde to.
-
nenaslo? To je divné. Kdyžtak dej browse servers a pak refresh. Nebo můžeš v nastavení steamu změnit region.
-
-
konečně, poté co mi ukradli Steam acc s TF2 2x už jsem se na to vykašlal,,, jedna z nejlepších taktických fps co existuje,, a hodlám se tvrdit že nejlepší
-
-
2x? To co nemas zabezpecene?
-
-
To je tim, ze dava heslo kazdymu debilovi a nebo leze na fake steam stranky *12*
-
-
co je to za blbost? to by musel dat nielen heslo ale aj heslo na email, snad nikdo nieje tak blby aby dal niekomu heslo na acc aj email s heslom.
-
-
Asi ma vsade rovnake heslo :D
-
-
-
-