Přejít na výpis diskuzí
Team Fortress 2 PC lze ode dneška hrát zdarma
24.6.2011 | levis
91 příspěvků
-
Jediná věc z které mám strach jsou cheatery... když dostanou VAC Ban tak si prostě udělají novej účet :/
-
-
Ban je na IP adresu, jestli se nepletu :).
-
-
Takže já mám premium účet jo? Hned to jdu vyzkoušet *3*
-
http://tn.nova.cz/magazin/hry/hry-zdarma/popularni-online-strilecka-team-fortress-2-je-na-tyden-zdarma.html tady píšou že je to týden
-
-
Protože Nově trvá týden, než si zjistí skutečná fakta...
-
-
Az na to, ze povodne bolo TF2 propagovane v ramci "free week".
Ked som na tiscali videl nadpis, ze TF2 je zdarma, tak som si najprv myslel, ze o tej akcii len neskoro informuju... ale po rozkliku mi to uz bolo jasne. -
-
Uvidíme, za jak dlouho to bude jasné těm zprávařům z Nova TV... *3*
-
-
-
-
Kde se dá koupit awp?
-
Čekal jsem, co všechno dostanu, za to, že jsem "platící hráč" a ona jen jedna hatka? Tak to teda nic moc.
Je mi jedno, jestli se mnou bude hrát pár nováčku, nicméně vraťte starej crafting systém. Ten novej se nedá vystát. -
-
JO. Taky jsem na to hleděl jak tele na nový vrata. Je to sice nepřehledné, na druhou stranu už člověk nemusí hledat recepty na netu
-
-
Ahoj jak zapnu konzoli pls ? ? ? :)
-
dobrý den ja jsem si stáhnul TF2 ale kdiž ho zapnu tak to mam jako by rozmazane mam tam malé kstičky a věčinou věcí nevidím a kdiž si dam nějakej server tak se mi to sekne při nahrávání prosím poradte mam win 7 ram 2GB 2.86GHZ Grafika Radeon
-
konečně, poté co mi ukradli Steam acc s TF2 2x už jsem se na to vykašlal,,, jedna z nejlepších taktických fps co existuje,, a hodlám se tvrdit že nejlepší
-
-
2x? To co nemas zabezpecene?
-
-
To je tim, ze dava heslo kazdymu debilovi a nebo leze na fake steam stranky *12*
-
-
co je to za blbost? to by musel dat nielen heslo ale aj heslo na email, snad nikdo nieje tak blby aby dal niekomu heslo na acc aj email s heslom.
-
-
Asi ma vsade rovnake heslo :D
-
-
-
-
-
když zapnu tf2 tak my to napíše tried to add C:/ program files (x86)/steam/steammapps/sommon/team fortress2/tf/custom/models as search path. This is probably what you inteded. chck c:/program files(x86)/steam/steamapps/common/team fortress2/tf/custom/readme.txt for more info *11*
-
-
Tak si dej check file integrity vole.
-
-
Mám dotaz prosim... ohedne Steamu a TF2 jsem naprostej novacek... samozrejme jsem si to nainstaloval a spustil, chtel jsem hrat MP a nenaslo to nejaky servery,... nemuze nekdo poradit co to bylo, pripadne jak na to? predem moc diky :)
-
-
jednoducha rada, treba povolit vo FW aby sa mohla hra pripojit na siet. a potom len pockat obcas to trva dlhsie ale vetsinou nie dlhsie ako 20s.
-
Mam rovnaky problem aj s CS 1.6 aj s TF2 ... proste si vygoogli nejaky CZ/SK server a pridaj si IP do oblubenych a pojde to.
-
nenaslo? To je divné. Kdyžtak dej browse servers a pak refresh. Nebo můžeš v nastavení steamu změnit region.
-