Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj už dva dny mi nejde TF2 píše mi to: You do not have enough disk space available to run this game.Please free up some disk space and then try again. co s tím? *13*
  • nejde mi to spustit nevíte co s tím_ píše mi to že program nefunguje k...va
  • hm super... co je to za napad dat hru zadarmo...
  • Portal, Alien Swarm, TF2...to všechno už lidem zpřístupnili zadarmo. Je mi jedno, jestli jen chtějí chytře přinutit lidi dostat Steam do jejich počítačů. Protože takové hry dávat zadarmo, to je teda nářez! Berte lidi, TF2 za to stojí!

Jen je škoda že nedají něco co není v oranžové krabici, páč ji mám koupenou už dlouho a takový L4D zadarmo bych třeba mnohem raději. *1*
    • ucho
      L4D prodávali už za nějakých 90,- druhý díl za stejně směšnou cenu...
      • Za 4 eura minuly tyden :).
        • Spíš mi šlo o to že dávaj zadarmo hru co už mám koupenou. Kdybych L4D nějak extra chtěl tak jsem si to dávno koupil. *3*
  • thanak16
    noo kvuli tomu ze kdyz jsem mel na steamu region nastaveny na CR tak se mi TF 2 stahoval neuveritelne pomalu, tka jsem dal na US a to jelo rychleji, zkusim zmenit zpet na CR a vyzkousim vase rady :) ... diky moc vsem za radu
  • Tak celkem logickej krok. TF2 je tu 4 roky, takže už nemaj moc potenciálních zákazníků, kteří by si tu hru koupili. No a když do tý hry zavedly mikrotransakce, tak už to byla jen otázka času, kdy z toho udělaj Free2play. A navíc se teď nový hráči budou chtít vyrovnat veteránům, tak budou nakupovat a nakupovat a Valve na tom vydělá víc než kdyby to nechali při starým.
    • Tady je nutno podotknout, že ačkoli je v TFku dost hodně itemů, tak je to dobře vybalancované. V podstatě si úplně v pohodě vystačíte se základními zbraněmi, ty co se kupujou nebo padají jsou jen lehce obměněné verze těch základních.
      • Já hraju celý 4 roky s tím základním. Ani neumím sestavovat ty nový serepetičky nebo něco prodat. A dá se to naprosto v pohodě.
      • nekdy sou lepsi i ty zakladni :D akorat vzhled je horsi potom
        • no tak nějak jsem to myslel...
    • No hele, ono se sice dá nakupovat plno předražených pí*ovin, ale zase zbraně se časem dostaví samy(kdo je nedočkavej ať platí) a přece je jich jen pár fakt lepších než jsou základní kousky(já požívám aktivně jen jednu).
  • ahoj me se stava že když tf2 zapnu jede ale jak si dam server a nacita se hned u konce nacitani se vipne cela hra poradte prosím *9* *10*
  • když klikam na hru tak se nic neděje
    *10*
  • Ale nejvtipnější je counter-strike: source..
    • Ethy
      Tam jsou vtipný ty hitboxy kolikrát, to je fakt :D
  • de vám to někomu nainstalovat ? mě to nejde na steamu stáhnout :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit