Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by bylo eco v každým kole. *4*
  • TF2 je zdarma, protoze generuje zisk jinak, nez nakupem hry. Mit mikrotransakce v CS:S, tak by mohlo byt taky zdarma. Otazkou je, jak by to pak vypadalo.
  • A tak to má být ;)
  • nemužu srovnavat veci co se platí a co jsou zadarmo... je jasný, že když dají dobrou hru najednou zadarmo tak to budou všichni hrát.. tf2 je dobrej ale cs:s lepší... kdyby dali cs:s zadarmo tak opět bude counter v popularitě na první místě...
  • Ethy
    Mazej hrát svoje CoDko a neotravuj !
  • ¨Csko je větší zábava pro mě a řekl bych že nebudu sám,jenom csko není zadara jako tedka TF2.A jen tak mimochodem cs 1.6 i source se furt držej na prních místech už nějakej ten rok .A že tam hrajou lamy mě vůbec nevadí ,aspon sem měl dobrej důvod nainstalovat TF2 - mám dobrý score ted většinou :D
  • mel by ti prijit email, na nej kliknes a do toho noveho okna co se ti otevre napises heslo co sis tam zadal
  • neporadili by jste jak se dostat do obchodu? Musím potvrdit nějakou steam comunitu ve hře,ale nevím jak..
  • to že jsi TY v counter-strike neuspěl neznámená, že se milióny hráču nebaví/nebavilo. CS je herní dědeček a předloha pro kvalitní MP hru.
    Jinak s tebou souhlasím, i po free2play update mi slape TF2 tak jako roky předtím. (hraju jen GTFO servery)
  • To procházení nepřátel tam v podstatě musí být. Navíc díky tomu nacházíš spye, protože skrze něj neprojdeš.
  • Ten kdo vymyslel odfoukávání u pyra by potřeboval pár facek, protože pokud hraješ proti trochu lepšímu pyrovi, tak ho v podstatě (s Degreaserem tuplem) nemůžeš za Dema nebo Soldiera zabít - navíc pak jeho skvělé hrábě, kdy plácne a je jedno za co hraješ, Ty zemřeš (nevím zda to již opravili) nebo zbraně, kdy Tě při hoření zabije také okamžitě...

A ty nové zbraně jsou hodně nevhodně použité... Tomislav, Liberty Launcher nebo starší minisentry a mnoho dalších zbraní, které hodně ničí hru.
  • to je jiste, vsichni v to take doufame, ale stejne to bude nejhranejsi hra na steamu po dlouhou dobu, protoze je to zabava, hra si na nic nehraje a mozna proto cheateru je tam podstatne mene nez jinde....
  • Tyhle věci neřeš, děje se to při každém větším updatu a nic s tím neuděláš, počkej ještě tak týden a mělo by to fungovat normálně.
  • No on střílí téměř okamžitě, takže se heavy nemusí obrňovat pomalou chůzí s točením když se blíží na frontu a taky může rychle heavy zareagovat na nečekanou návštěvu(jen ti spyové štvou a štvou). A ta menší kadence ani moc neva.
  • smazat, reakce na amim
  • No on střílí téměř okamžitě, takže se heavy nemusí obrňovat pomalou chůzí s točením když se blíží na frontu a taky může rychle heavy zareagovat na nečekanou návštěvu. A ta menší kadence ani moc neva.
  • neberte to spatne ja tu hru nezatracuju precejen sem si to ted stahnul ale prvni co me proste tak nejak bilo do oci je to ze tam neni friendly fire a colision detect(muzu chodit prez spoluhrace a dokonce s nekteryma zbranema i strilet)
  • prosim te nepoucuj nejsem z tech co si hru nedavno stahnuly vim ze za pyra muzes byt lepsi nez priklad co jsem udal ale kdyz to delas jak sem napsal vetsinou ses za chvili prvni a mas nejvetsi skore a psal sem to proto protze prispevek nademnou na to poukazoval na drzeni leveho tlacitka mysi a nic jineho

strategie za pyra: Degreaser + extinguisher zapalis quick change zbrane na extinguisher a a mas instant kill nebo zapalujes a dodelas brokovnici ale jde o to ze hodne lidi si mysli ze nedelas nic jinyho nez ze drzis W a strilis
  • smejki
    lol'd!
  • jeste aby to neklovnulo, kdyz je to zdarma. stejne tf2 za nejaky cas omrzi a lidi opadnou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit