Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amim
    Jestli takhle hraješ za pyra, tak to teda moc velký skóre mít nebudeš. Ono se to nezdá, ale za pyra můžeš být naprostá mašina na zabíjení, aniž bys nějak víc ten plameňásek používal.
  • smejki
    smazáno
  • Amim
    Jo, to je. Ale vypadá s ním, že to umím :)
  • hahaHAHAHAHAHAHAHAH Nech toho nebo mě zabiješ :DDDDDDDD
  • myslim ze takovy servery nejsou bohuzel joo nektrejem lidem to vadi protoze napriklad hrat za Pyra jen behas a drzis levy tlacitko mysi (z plamenometem)
  • sem si to teda stahl a chtel bych se zeptat jestli tam jsou taky servery kde je friendly fire, normalni colision detect a trosku omezenejsi naboje at to neni jenom perma zmackly levy tlacitko
  • Jo jó, tomislav je hovXdo jak prase. *3*
  • Amim
    V poslední době jsem se strašně zažral do vytváření videí s novými zbraněmi.

Jen tak mimochodem (a abych si zvýšil sledovanost):
    http://www.youtube.com/watch?v=6XirUepIx6I
  • counter strike navzdy myslim ze neni dale treba rozepisovat *5*
  • Kvalita videa odpovídá kvalit hře *2*
  • Amim
    Zkus si nechat vyjet historii serverů a připojit se přes ni. Alespoň mě to tak funguje.
  • To je to, o co ve hře go. *3*
  • moje prvni tf2 video http://www.youtube.com/watch?v=cb1cuGC-OXM
  • Amim
    Team Fortress II poráží v popularitě Countre-strike? To bude nejspíš tím, že je to na rozdíl od Countru sranda.

Jinak k TF2Free. Já to až na sem tam zvýšené skóre moc nezaznamenávám. Přeci jenom na serverech, kde hraji, se to pořád hemží dobrými hráči, tak proč si stěžovat? Sem tam to sice nechce načítat servery, ale historii si to pamatuje, takže se můžu kdykoliv připojovat přes ni.

A zvolání na závěr: "Pro boha, už někdo nerfněte ten Tomislav"
  • nvm nechce mi najst ziadne servry neveiete niekto co s tym ?
  • smejki
    a zase se nacháte vytrolit zjevnou krávovinou *7*
  • hezky jenze uz se mi postestilo najit hackera kterej strilel pres steny to me opravdu potesilo a bude jich vic :P dal od uber updatu (servery uz to vyhledava) mam furt problemy hraju a kdyz s epripojim ve rhe na jinej server hra se vipne anapise hl2 prestal pracovat deje se to od doby co vysel uber update takze diky zatim to vypda ze stim nidko nci endela + avatary hracu vubec nevidim jen ten svuj skousel em spoustu veci smazat congig a bin ale pomohlo to je n na chvili problemy pretrvavaji
  • ajajaj: *1* Black Ops a vyzva?? LAMO *1* *1*
  • no tak tohle zrovna v Tfku neplatí, můžeš bejt skill jakej chceš, ale sám nikdy nemáš šanci vyhrát
  • jj ja jsem si dokonce poridil limited edition s gumovou figurkou figurou a 2 specialnima ingame profesema, a tedka tyto bonusy dostane kazdy po registraci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit