Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Requiem1990
    Já to měl zadara v orange boxu :D
  • jesusek
    Jestli si myslíš, že tvůj skill se určuje podle skóre na publiku, tak ti přeji i nadále hodně štěstí ve tvé progamingové kariéře. *4*
  • Requiem1990
    It’s a Troll!
  • tak to nic moc teda, ja jsem tam ty lamy rozstriel 35:0, musis jeste cvicit kamo
  • skill hráči nepotřebují team work *5*
  • 20:5? To jsi teda pěkná lama :D
  • + Vsadím se že nevíš že hra je víc pro týmovou hru ..než call of duty kde je to ONE MAN ARMY
  • Jsem rád že si odešel

Ignoranty, Idioty jako tebe tam fakt nepotřeubjeme ano vrat se ke Call Of Duty a tam zustan
  • Spades
    Mě vadí hlavně to, že jsem si to koupil 2 týdny zpátky, a teď je to zadara :/
    A jako prémiovej účet toho teda moc nenabízí... Ani jsem nedostal tu čepku za to, že jsem si to koupil...
  • Hláška dne *1*
  • kreslená blbost, to se nevyplatí rvát do toho peníze. Já jsem to hrál a měl jsem hned po první hře score 20:1, prostě kreslená hra pro děti (pro lamy). Po dvou dnech jsem se vrátil k Black Ops, protože to je alespoň nějaká výzva a mám tam score asi tak 20:5.
  • To je tak stara zalezitost ze kdyby to uvolnili tak jim to nic neveme a akorat muze pomoct na steam nalakat nejaky lidi navic. Ja jsem se tam taky dostal jen diky HL2 Lost Coast co jsem dostal zadarmo ke grafice.
  • XXDarthVaderXX
    Jo kdyby těch cca 300 Kaček, za kolik se to dá tak nějak sehnat...někoho vytrhlo. A že tam budou noví hráči? No bože, tak CW to stejně neovlivní a public je pro všechny.
  • Zahrál jsem si a nic moc. Postavičky jsou moc specializované *9*
  • no jestli vCS nejsou microtransakce tak nikdy protoze to by si tim uvolnenim zdarma moc nepolepsili
  • A kdy bude CS free2pay aby se to dalo porovnavat? :o)

2Smejki: To je dobra zprava! Diky
  • smejki
    a servery už jedou *3*
  • Aby ne, kdyz to ted muze hrat kazdej d..... :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit