Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta hudba je paradni......a i ta grafika *3*
  • njn wow 2004 waaaau 2010? grafika tfuj uz len ked to vidim tyckujem nieto este platit.ViVa grafika ala TORA hadam bude dobra hratelnost... *12*
  • Abych řekl co si o tom myslím mi stačí jedno slovo....EPIC!!!
  • Hra ktorú hrajú už len naprostý závislý a chorý. Grafika je predpotopná a úroveň komunity (nie len na free serveroch) je nulová. Naviac je to asi najzabugovanejšia hra všetkých čias - toľko opráv (patch) čo už vydali sa len tak nevidí (samozrejme občas v tých "patch"-och pridali aj nijakú príšerku/predmet a pod.). *11*
    • riadne trepes.. Ja som casual hrac, hravam sa tak 3-4 hod do tyzdna, viac casu skutocne nemam a WoW je pre mna idealna volba. Ziadne bugy, velky svet, instancie, schopne pvp. A stale ta hra bavi. Najlepsie MMORPG na trhu, pre beznych hracov rozhodne.
      • To i ja som si nahováral, že je správne strácať voľný čas na wow. Potom to šlo i na úkor práce (u vás asi školy), ale vždy som na wow čas našiel - bohužiaľ na dôležitejšie veci ne. Ste závislí a nedokážete si to ani priznať. Dokážete vôbec mesiac bez wow existovať? Pravdepodobne ne a to ste jasný prípad.
        PS: "ziadne bugy" - tak to si riadne natrel *1* , tisíckrát zmenia spell-i, talenty a drvivej väčšine len z dôvodu, že nevyladili alebo nevybalancovali systém.
        Túto hru je normálne zahrať raz, pokukať dungeony, svet, trochu PvP - ok ale keď už to hráte len bez cieľa, do chatu nadávate, že je tu nuda a predsa odsedíte pri ňom i hodiny, tak je to závislosť.
    • Nadherny,takmer dokonaly priklad toho,ked clovek absolutne nema paru,o com pise...
    • milujem kritiku od strany cloveka , ktory hral wowko max na freecku *3*
  • Wow ......... pro deti 4-5 let. Ono ze je to omalovanka to je jeste pul bidy nekomu se to libi.......ale bojovy system ten je prehistoricky fakt nechapu jak o tom nekdo muze tvrdit ze je to o skillu nebo tak nejak :O).
    • tak je videt, ze jsi asi nikdy nehral treba areny... je to o skillu... o spravnem rozhodnuti, o stisknuti spravneho tlacitka ve spravny cas, o znalostech protivnika jake jsou jeho spelly atd... jde o souhru se spoluhracem atd... nechces mi snad tvrdit, ze je jedno, kdo u toho sedi a ze vyhraje jen ten kdo ma lepsi vybavu...
  • WoW sem hral vcetne vsech datacu. Do tohodle uz ale asi nepujdu, chce to neco noveho. Doufam ze SW:TOR se podari ;)
    • Blizzard slubil, ze v Cata budu instancie/ raidy zase vyzvou. Ze to nebude systemom nabehneme na nich. Zase bude treba taktizovat, oznacovat mobov podla priority a dalsie veci. To je urcite pozitivne. Aj ked aj po dvoch rokoch ludia vo WoTLK instanciach nevedeli co robit a iba vdaka 'jednoduchosti' sa to prechadzalo. To by sa malo skoncit..
  • OMG prestante se do wow navazet sakra rikate ze grafika je hrozna je vyborna ma svuj styl takovejch her uz moc neni a je to vyjimecny je to proste reklama pro wow ;) a muzou to hrat lidi jako ja co nemaj na nejaky delo aby si mohli zahrat tamhle Mafii 2 na plny efekty rikate ze je pro deti od 4-5 let rikate ze to hrajou 10 lety deti omg a co jako? i kdyby to hraly 2 lety mimina vam to muze bejt uplne burt co vam na tom tak vadi? kdyz vas ta hra tak sere bezte si hrat nejakou pro vas uzasnou hru a tyhle zasrany komenty si davejte na nejaky antiweby takovyhle lidi fakt miluju kdyz vam to vadi tak se vubec nevyjadrujte kdyby nebylo WoW nebyli by jiny hry ktery napodobyli wow a ktery nektery lidi zerou a rikaj ze wow je kravina vetsina lidi co pise ty sracky bud neumeli hrat nebo to vubec nehrali ano asi ste poznaly ze ja wow hraju ale nejsem zadnej zavislak a i kdybych byl vam to zase muze byt uplne jedno lidi co rikaji ze wow nema pribeh sou taky volove rikate ze nema pribeh kdyz ste liny se naucit anglicky a precist si o cem ty questy jsou a proc je vlastne delate ste ubohy udeljte vy hru ne? kdyz se tak chytry chci vas videt!! ani kostku ve 3D programu by ste neudelaly a kritizujete praci jinejch lidi.
    • vieš, tá grafika je ale fakt hrozná... ;)
      • Musím přiznat, že na tomhle traileru v tom malým youtubovským okýnku, se mi ta grafika docela líbí. Je taková...pohádková. :))
    • Angry video nerd *7* OMG
    • PS:reknete ze oni sou vyvojari a oni maji prachy na vylepseni napr. grafiky tak at to pro nas delaj ale vy tu hru stejne stahnete a nedate za ni ani korunu narozdil od nich!
  • nechápu ten hate proti wow
    já ho taky hrál a určitě si ho ještě zahraju a ikdyž to není dokonalá hra
    tak má pořád co nabídnout
    a pokud někdo hraje mmo kvůli grafice ...... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit