Přejít na výpis diskuzí
Tech demo Infiltrator ukazuje další možnosti Unreal Engine 4
29.3.2013 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Jestli oni ten prehravac nemaji kvuli vlastnimu ulozisti. V jednom z poslednich fightclubu se o tom mluvilo, ze jim na YT stale neco mazou a blokujou. Takze se nedivim. Chce to trochu trpelivosti, ono se to profoukne. No a co se tyce obsahu toho dema: Za mne je to uplne v pohode. Hezky design, pekne zpracovane. Je tam spousta detailu a ma to atmosferu. No a rychla akce... nejspis chteli prezentovat, ze se to hybe rychle a plynule *1*
-
Tak na toto video mam len jedno slovo -- masaker!!! *5*
-
Ty seš zas chytrej jak klika vod hajzlu.
-
bude to trvat 6 let vic si s ohledem na konkurenci nebudou moct dovolit.
-
Mne sa to celkom páčilo *3*
-
Lidi, proč se s tím retardním individuem vůbec bavíte, když nemá ani potuchy jak hry fungují a na čem běží :D
-
Jako veřejný lajk nevidím rozdíl mezi tímto enginem a teď třeba starším, stále tam bude běhat blbé AI.
-
jestli je to ingame realtime, tak to nevypada zle
-
Mají špatné informace. Konzolové hry se sice vyvíjejí na PC, ale k PC je připojený devkit a ty hry běží na devkitu. Jasně, může se stát, že někdo má i verzi pro PC a na konferenci ukáže z nějakých důvodů právě tu, určitě ale není pravda, že všechny konzolové hry běží na PC, jak si to někteří představují.
-
až se naučíš číst, tak bych se rád dozvěděl odpovědi na otázky, které jsem nadhodil včetně toho odkazu.
s tvou logikou se nemusí žádné hry na PC portovat, jenže oni se jaksi portovat musí a trvá to kolikrát několik měsíců... může mi odpovědět někdo inteligentní? -
Úplně jednoduše - přez vývojářské nástroje - nebo si snad myslíš, že ty hry vytvářej přes ovladač PS3? :D
-
Osobně to vidím tak že až vyjdou next gen konzole tak za rok za 2 bude mít stejnou cenu hrardware se stejným výkonem pro PC a nedivil bych se kdyby během té doby vyšla nová utilita pro renderování a konzole jí podporovat nebudou jak to je například teď s DirectX.
Co se týče emulátorů tak ve většině případů jsou v alfa nebo beta verzi ale kdo by si chtěl pustit PS3 verzi Far Cry 3 na PC když PC verze vypadá mnohem lépe. Místo emulátoru by se měli spíš pro PC dělat OS které by byli určeny pro přehrání konzolovích her na PC, zabránilo by to tak windows, aby všechen výkon sežral.
A jestli další nexgen verze konzolí bude trvat 10 let (tipuji že jim to bude trvat aspoň 20 let) než bude na trhu tak budeš brečet ty že na tom PS4 pouštíš hry které ve stejné kvalitě jsou pro PC jako nejnižší detajli. -
samaritan bol dost zaujimavejsi :X toto je fakt low
-
Vááážně Copaku? jen pomocí nějakých dojeb*ných polonefunkčních emulátorů
-
Jedním slovem Unrealne. Tohle je o dost lepší než ten trapnej ohnivej a ledovej démon *4*
-
všechny? opravdu všechny? dej zdroj. (já měl za to, že jediná hratelná věc byl watch_dogs a ten byl na PC, ale ostatní hry byly videa). když používáš slovíčko "všechny", jak se na PC předvádí hry, které na PC nikdy nevyjdou?
-
ehm ok, akurat som sa zasa nas*al pri miestnom prehravaci kde pri pokuse o pretacanie samozrejme vyhlasi nejaky problem s tahanim streamu a tak isto pri prepnuti do fullscreenu (nie vzdy ale asi podla nejakej bulharskej konstanty). Nechapem potrebu stranok byt iny a mat svoj prehravac...
A co sa tyka dema, ked sa mi ho uz podarilo konecnce pozriet, tak nic objavne. Mam pocit ze uz nevedia ani vymysliet nejaku rozumnu prezentacku technologie a vzdy to zvrhnu na takuto nic nehovoriacu prestrelku kde aj technicky zaujmave veci sa mihnu tak v par frejmoch. Mimochodom podobnych videii tu uz bolo a bude.
Ked uz to chcu ukazovat na fps, tak preco sa nesnazia napriklad o cierny humor v style Bloodu alebo Shadow Warrioru. Ak chcem simulovat moznosti enginu okolo dynamickej krajny, real time destrukcie a podobne tak co tak nieco v style Magic Carpetu. Proste moznosti je kope, ale nie vzdy skoncime pri hnusnej vyhnednutej/vysednej post scifi strielacke... -
nadherny, uz abych neco v tyhle vizualne bombasticky pdobe hral. Kam se hrabe battlefield
-
jako film to vypada hezky ale hra bude vvpadat jinak
-
A 16 hodin jim trval render :D