Přejít na výpis diskuzí
Tech demo Infiltrator ukazuje další možnosti Unreal Engine 4
29.3.2013 | Adam Homola
73 příspěvků
-
To si mámě zrovna vypad z rodidel synu
-
když si vzpomenu na doskakující textury a keříky.. dost to kazí dojem
-
asi nova generace konzolí
-
asi proto se jmenuej unreal že je nerealny *7* jinak tenhle engine je zvlastni tím že neumí vegetaci
-
proč, me to až tak prehnane neprislo, a navic tohle zjevne není hra ktera by si chtela hrat na realitu (na rozdil od battlefieldu 4 :))
-
Osobně si myslim, že Red Orchestra 2 je ted nejlépe vypadající hra vůbec.
-
Je jích víc než dost, jen vím že jsi troll tak jsem se nenamáhal jse všechny vypisovat. Mohu ti ale klidně napsat seznam a to kure*sky dlouhej. Hry prostě začaly být zajímavý někdy v roce 2005.
-
a na jaky sestave to bylo pocitany?
-
Ach jo,kde jsou ty příspěkvy Trolla.diskuzního,ty měly vždycky vtip... *9*
-
No takoví Space Marine by s tebou silně nesouhlasili:-D
-
Nekrm ho! Nekrm!!! *8*
-
Soude dle reakci se o zacinajiciho trolla nejedna..dostal vas pekne:)
-
Vypada to mnohep lip nez presaturovany, lensfelerem preplacany a casticemi zavaleny frostbite.
-
ano, jak by to vypadalo byt hry vsechny na stejnem enginu ? navic ut engine slape na sirokem spektru stroji narozdil od konkurencnich hi-end enginu dneska.
-
sranda ze rikas lamsky komp a pak polovina her co reknes jsou konzole only;)
-
Teď jsem to tu chtěl napsat. Tohle je už dost přestřelené. cca 4000 střel (počítal jsem *1*) a bulletproof hero, come on *6*
-
fajn:
i5
8gb DDR3 2133Mhz
GTX660 Ti OC 3GB DDR5 192bit
To co jsi vypichl souhlasim ze jde o ty lepsi.. moc toho ale neni vid ?
Ve vysledku se da rict ze az dospejes tak mi dej vedet. -
Podle mne jde o začínajícího trolla. Ještě par let treninku a třeba bude patrit mezi zdejsi elitu!
-
Už mě docela nudí ultra nesmrtelní zabijáci ať už ve hře bo ve filmech, zase všude enemies a neschytá ani za nic, asi je to těžší než si myslim *8* přijít s něčim novým do těch trailerů, techdem atd. Možná je to video opravdu jen o kráse...
-
Vypada to fajn,ALE dokud nedostaneme na nase HDD hry,ktere tyhle efekty & grafiku budou mit,tak jako by to nebylo.