Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ne trole....To už ani není vtipné......
  • Hanzales
    Nemají co hrát :D
    http://img600.imageshack.us/img600/4015/desktop2013.png
    ...a to mám nainstalovanou sotva dobrou třetinu všeh her ;o) Popravdě nevím, co hrát dřív. Na konzole mám v merku akorát nový God of War a až bude, tak Last Of Us a samozřejmě až bude PS4, tak DriveClub a Watch Dogs (podle toho kde se bude hrát líp) Všichni máme co hrát, na čemkoli, jen ty máš asi doma jen nějaký nettop, ze kterého sem sotva píšeš a akorát tady tak trousíš trollí bobky ;o)
  • Ziadne docitavanie textur a zubate tiene? Tak to neverim ze to je UE :)
  • co kecas hry zacaly byt zajimave teprve pred rokem, kdy vysel star wars kinect, do te doby se o hry nikdo nezajimal bo se to nedalo hrat
  • nejaky link na potvrzeni tveho tvrzeni?
  • chapu, ze je to predvadecka enginu, ale kdyz uz to ma nejaky ten pribeh, tak muze mi nekdo vysvetlit, proc ti vojaci pouzivali slepe naboje? nad problemy s chlazenim ze zacatku 20. stoleti mavnu rukou
  • nikdy nebudou ? To jsou hodne odvazna slova . Zajimave ,ze hry z PS3 a X360 na PC normalne vychazej .
  • nove konzole = pc v inej krabicke
  • TheGGG
    Ano, Stalinista se ozval, ještě že nejsi cenzor. Očividně nevíš že s velkou mocí přichází velká zodpovědnost.
  • TheGGG
    PCčkáři už lehce blouzní *1*
    Na těch svých komplech od pleskoslava nemají co hrát a tak škemrají u sony a microsoftu. Bohužel Vás zklamu, hry na next gen konzole na PC nejsou a nikdy nebudou, běžte si hrát hry od bližardu a brečte do kapesníčku.
  • Veskoslav
    Copa, to nemá cenu se s ním o tom bavit. On je tak hloupý, že tyhle snadno ověřitelné informace nedokáže ani vyhledat na netu.....
  • jasne a pro to vsechny hry na PS4 se predvadeli na PC . Sony i Ubisoft to samo potvrdilo
  • jasne a pro to vsechny hry na PS4 se predvadeli na PC . Sony i Ubisoft to samo potvrdilo drahousku
  • Já bych mu dal permaban jen tady otravuje lidi co si chtějí v klidu přečíst diskuzi
  • TheGGG
    Bravo, to bylo od srdce. Pán je kandidát na nobelovku
  • TheGGG
    next gen hry pro PS4 zřejmě na PS4 drahoušku, já nemluvím o této konkrétní ukázce.
    PS: dneska sis nevzal prášky nebo co?
  • Veskoslav
    A na čem to asi prezentují ty tupé trolí pako?
  • TheGGG
    Tak hraj ARMU a nep*čuj. Na simulátory ti není nikdo zvědav
  • TheGGG
    až na to že na pc nejela ani jedna *1*
  • Magister_Peditum
    Jako všechny ty next gen předváděčky? (čti na PC) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit