Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Je jenom dobře, že je další engine:) Sice CryEngine je pěkný, ale rád hraji hry, které mají různé grafické zpracování a co si budeme nalhávat, Unreal engine byl vždycky takový zvláštní engin a pro mě osobně jeden z těch oblíbených:)
    • Ty seš zas chytrej jak klika vod hajzlu.
    • TheGGG
      Bravo, to bylo od srdce. Pán je kandidát na nobelovku
    • asi proto se jmenuej unreal že je nerealny *7* jinak tenhle engine je zvlastni tím že neumí vegetaci
      • Veskoslav
        Ne trole....To už ani není vtipné......
    • ano, jak by to vypadalo byt hry vsechny na stejnem enginu ? navic ut engine slape na sirokem spektru stroji narozdil od konkurencnich hi-end enginu dneska.
  • Už mě docela nudí ultra nesmrtelní zabijáci ať už ve hře bo ve filmech, zase všude enemies a neschytá ani za nic, asi je to těžší než si myslim *8* přijít s něčim novým do těch trailerů, techdem atd. Možná je to video opravdu jen o kráse...
    • TheGGG
      Tak hraj ARMU a nep*čuj. Na simulátory ti není nikdo zvědav
    • proč, me to až tak prehnane neprislo, a navic tohle zjevne není hra ktera by si chtela hrat na realitu (na rozdil od battlefieldu 4 :))
    • Veskoslav
      No takoví Space Marine by s tebou silně nesouhlasili:-D
    • Teď jsem to tu chtěl napsat. Tohle je už dost přestřelené. cca 4000 střel (počítal jsem *1*) a bulletproof hero, come on *6*
  • Strasne nudna a tuctova ukazka (jestlipak pod tema helmama maji hi tech mimiku obliceje, bez toho to v next gen (dalsim) nepujde:)
  • po dlouhý době sem si u něčeh ořekl ty bláho *1*
  • Vypada to fajn,ALE dokud nedostaneme na nase HDD hry,ktere tyhle efekty & grafiku budou mit,tak jako by to nebylo.
  • Vypada to mnohep lip nez presaturovany, lensfelerem preplacany a casticemi zavaleny frostbite.
  • samaritan bol dost zaujimavejsi :X toto je fakt low
  • a na jaky sestave to bylo pocitany?
    • asi nova generace konzolí
      • Magister_Peditum
        Jako všechny ty next gen předváděčky? (čti na PC) *15*
        • nove konzole = pc v inej krabicke
        • TheGGG
          až na to že na pc nejela ani jedna *1*
          • Hanzales
            Nemají co hrát :D
            http://img600.imageshack.us/img600/4015/desktop2013.png
            ...a to mám nainstalovanou sotva dobrou třetinu všeh her ;o) Popravdě nevím, co hrát dřív. Na konzole mám v merku akorát nový God of War a až bude, tak Last Of Us a samozřejmě až bude PS4, tak DriveClub a Watch Dogs (podle toho kde se bude hrát líp) Všichni máme co hrát, na čemkoli, jen ty máš asi doma jen nějaký nettop, ze kterého sem sotva píšeš a akorát tady tak trousíš trollí bobky ;o)
          • nejaky link na potvrzeni tveho tvrzeni?
          • Veskoslav
            A na čem to asi prezentují ty tupé trolí pako?
            • Lidi, proč se s tím retardním individuem vůbec bavíte, když nemá ani potuchy jak hry fungují a na čem běží :D
            • TheGGG
              Vááážně Copaku? jen pomocí nějakých dojeb*ných polonefunkčních emulátorů
            • nikdy nebudou ? To jsou hodne odvazna slova . Zajimave ,ze hry z PS3 a X360 na PC normalne vychazej .
            • TheGGG
              PCčkáři už lehce blouzní *1*
              Na těch svých komplech od pleskoslava nemají co hrát a tak škemrají u sony a microsoftu. Bohužel Vás zklamu, hry na next gen konzole na PC nejsou a nikdy nebudou, běžte si hrát hry od bližardu a brečte do kapesníčku.
            • Veskoslav
              Copa, to nemá cenu se s ním o tom bavit. On je tak hloupý, že tyhle snadno ověřitelné informace nedokáže ani vyhledat na netu.....
            • jasne a pro to vsechny hry na PS4 se predvadeli na PC . Sony i Ubisoft to samo potvrdilo
            • TheGGG
              next gen hry pro PS4 zřejmě na PS4 drahoušku, já nemluvím o této konkrétní ukázce.
              PS: dneska sis nevzal prášky nebo co?
  • Paul_cz
    Naprostá nuda, další šedé koridory - typický Epic GoW éry.
    Grafika ujde, ne že ne.
    • mi se líbil ten moment projekce falešné reality, zbytek už ani moc nevím, co tam krom střílení bylo :)
  • Tak na toto video mam len jedno slovo -- masaker!!! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit