Přejít na výpis diskuzí
Tech demo Infiltrator ukazuje další možnosti Unreal Engine 4
29.3.2013 | Adam Homola
73 příspěvků
-
pozrite si GDC13 demonstraciu na FOX engine. to je ten spravny smer. unreal bude vzdy nerealny a chladny. "at se to leskne" to je hlavne. fox engine sa zamerava hlane na sovetlenie a materialy a je to asi to najlepsie co som zatial videl.
http://www.youtube.com/watch?v=17nje72VnPE -
Ta úvodní pasáž, lodě a zvuky - matrix anyone?
-
Jedním slovem Unrealne. Tohle je o dost lepší než ten trapnej ohnivej a ledovej démon *4*
-
jasne a pro to vsechny hry na PS4 se predvadeli na PC . Sony i Ubisoft to samo potvrdilo drahousku
-
-
všechny? opravdu všechny? dej zdroj. (já měl za to, že jediná hratelná věc byl watch_dogs a ten byl na PC, ale ostatní hry byly videa). když používáš slovíčko "všechny", jak se na PC předvádí hry, které na PC nikdy nevyjdou?
-
-
Úplně jednoduše - přez vývojářské nástroje - nebo si snad myslíš, že ty hry vytvářej přes ovladač PS3? :D
-
-
až se naučíš číst, tak bych se rád dozvěděl odpovědi na otázky, které jsem nadhodil včetně toho odkazu.
s tvou logikou se nemusí žádné hry na PC portovat, jenže oni se jaksi portovat musí a trvá to kolikrát několik měsíců... může mi odpovědět někdo inteligentní? -
-
Mají špatné informace. Konzolové hry se sice vyvíjejí na PC, ale k PC je připojený devkit a ty hry běží na devkitu. Jasně, může se stát, že někdo má i verzi pro PC a na konferenci ukáže z nějakých důvodů právě tu, určitě ale není pravda, že všechny konzolové hry běží na PC, jak si to někteří představují.
-
-
-
-
-
chapu, ze je to predvadecka enginu, ale kdyz uz to ma nejaky ten pribeh, tak muze mi nekdo vysvetlit, proc ti vojaci pouzivali slepe naboje? nad problemy s chlazenim ze zacatku 20. stoleti mavnu rukou
-
Super, vypadá to naprosto skvěle, když si představím že existujou lidi co si myslí že grafika není nejdležitější částí hry musím se smát. Ať si nechají své 8bitové a 16bitové blivajzy, todle je budoucnost.
-
-
Podle mne jde o začínajícího trolla. Ještě par let treninku a třeba bude patrit mezi zdejsi elitu!
-
-
Já bych mu dal permaban jen tady otravuje lidi co si chtějí v klidu přečíst diskuzi
-
-
Ano, Stalinista se ozval, ještě že nejsi cenzor. Očividně nevíš že s velkou mocí přichází velká zodpovědnost.
-
-
Ach jo,kde jsou ty příspěkvy Trolla.diskuzního,ty měly vždycky vtip... *9*
-
Soude dle reakci se o zacinajiciho trolla nejedna..dostal vas pekne:)
-
-
Ja se zase musim smat tomu ze dnesni stadecko preferuje POUZE ALE POUZE GRAFIKU, tedy staci 2 videa a ihned sahají do kapsy pro peníze nehledě na obsah...
Pokud ti dnesni trh s "hezky vypadajicima hrama" ktere jsou vesmes obrovska nuda. Nerikam ze vsechny ale ... Ja si naopak dokazu vybrat i mezi hrama jako jsou Gemini Rue nebo treba 8-Bit Commando apd *1* A vis co me jaksi dovedlo ktomu, ze saham po takovyvh vecech ? Prave jen krasne vypadajici ale zcela prazdne a obsahove odflaknute projekty- Takze nemuzu souhlasit, resp. budu ale az next gen grafika pujde ruku v ruce se skvelym obsahem cemuz se dnesni situace zatim alespon z meho pohledu nepriblizuje.
Trosicku nevim jaky je smysl hrani neceho co ti nema co nabidnout, ALE SKVELE VYPADA. Takze ano, lidi kteri nedavaji DNES grafiku na 1. misto je myslim stale dost.. -
-
Ve výsledku se dá říct že máš lamský kompl a tak hraješ starý nudný blbosti. Až se nějaká 8 nebo 16 bitová rádoby klasika vyrovná Battlefieldu 3, HALO 4, God of War 3, nebo třeba crysis 3 dej mi vědět
-
-
sranda ze rikas lamsky komp a pak polovina her co reknes jsou konzole only;)
-
fajn:
i5
8gb DDR3 2133Mhz
GTX660 Ti OC 3GB DDR5 192bit
To co jsi vypichl souhlasim ze jde o ty lepsi.. moc toho ale neni vid ?
Ve vysledku se da rict ze az dospejes tak mi dej vedet. -
-
Je jích víc než dost, jen vím že jsi troll tak jsem se nenamáhal jse všechny vypisovat. Mohu ti ale klidně napsat seznam a to kure*sky dlouhej. Hry prostě začaly být zajímavý někdy v roce 2005.
-
-
co kecas hry zacaly byt zajimave teprve pred rokem, kdy vysel star wars kinect, do te doby se o hry nikdo nezajimal bo se to nedalo hrat
-
To si mámě zrovna vypad z rodidel synu
-
-
Nekrm ho! Nekrm!!! *8*
-
-
-
-
-
Ziadne docitavanie textur a zubate tiene? Tak to neverim ze to je UE :)
-
-
A 16 hodin jim trval render :D
-
-
vsechno mi to prijde strasne elasticky
nebo je to vesmirna lod z plastu? *12* -
-
Nevim jestli je z plastu ale UT engine jednak dobre vypada a take dobre funguje. A to ze neni dokonaly ? Ktery engine ma dnes takove vlastnosti ?... mrmlat mrmlat mrmlat :)
-
tak u tohohle enginu jsem si na urcite neduhy zvyknul ,ale je fakt ,ze clovek dnes povedome proste ceka neco vic . Tak jako tak se tesim na hry na tomhle enginu . Treba takove UTecko *14*
-
-
Osobně si myslim, že Red Orchestra 2 je ted nejlépe vypadající hra vůbec.
-
-
když si vzpomenu na doskakující textury a keříky.. dost to kazí dojem
-
-
jestli je to ingame realtime, tak to nevypada zle