Přejít na výpis diskuzí
Techland pracuje na opětovném zprovoznění modů pro Dying Light
2.2.2015 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Mam dve vytky:
1. hra v elektronicke verzi z nepochopitelnych duvodu vysplhala na cca 1300Kc.WTF?
2. technicka stranka hry, kdy musite stahnout dohled na minimum, aby se to dalo hrat a i tak FPS dost kolisa. Nastesti ten minimalni dohled prakticky nejde poznat, coz trochu zachranuje situaci. I tak ale skoda, ze to vydali v tomhle stavu. To dost lidi (spravedlive) nasere. -
Misie na cas = najvacsie zlo (pre mna) :-) Vyslovene neznasam, ked mi hra diktuje kolko casu mam na tu a tu vec a moj zaujem o take hry rapidne klesa.
Ale to bude asi tym, ze uz nemam tolko casu na hry ako som maval a tak si chcem hrat hry v takom temple, v akom mi to pride najvhodnejsie.
A som ochotny obetovat aj tie "realisticke" veci ako napriklad "hrac na to moze vyspat pretoze je noc.." -
Zabugovane hry sa vydavali aj na disketach/CD/DVD. A take hry potom zostali bez podpory a patchov.
Nikto nikdy nevydal dokonalu hru bez bugu. Jediny rozdiel je v tom, ze digi distribucia umoznuje nasledne opravy. Ale urcite by som digitalnu distribuciu nevinil za to, ze sa vydavaju polotovary.
Ako hlavnu pricinu by som videl v samotnych hracoch - v dnesnej dobe kupia takmer vsetko. Keby sa trochu zamysleli a chvilu by bojkotovali napr. hry od Ubisoftu, tak by sa vedenie firmy velmi rychlo chytilo za nos. A hned by sa kladol vacsi doraz na kvalitu a odladenost. -
jenze jsou zabugovane proto ze jsou prave přes digitalni distribuci coz je jen berlička pro neschopne vyvojare co neumi udelat hru včas a dobře..ty chytrejsi tomu daji nalepku early acces..
-
je pravda že si za to mužou hráči sami ale ne proto že by podporovali digitalni distribuci ale proto že podporují zabugovane hry (tim že je koupí)
-
NE..hru koupis, za peníze a muzes ji do 24h vrátit..
-
To by jsi mne zklamal. *9*
-
Není to spíš že jí můžeš zkusit , když se ti nelíbí tak jí vrátíš...Android market tedy že ti nestrhnou peníze.
-
Ok..takze není důvod byt prihlasen, dobře vedet.
-
Pro neangličtináře: pracuje se na patchi, který znovu umožní úpravu souborů a správnou funkčnost modů
-
Nová anti spam ochrana aby jsi už nic neupravoval. Neoficiálně se nám to tady rozbilo. Once again. *3*
-
na originu muzes hru bez udani duvodu vrátit, myslim do 24 hodin...
-
Chci upravit příspěvek a nejde to, porad to vyhodnocuje jako ze jde o spam. Muze mi někdo vysvětlit proc jsme teda prihlasenej když ani nejde upravit příspěvek? jedinej důvod byl prave tohle..ze slo upravit příspěvek..to mam jako třeba pet minut cekat nebo co aby to slo?? To snad nemyslite vazne..
-
Tohle není Real Life...
-
Z konzolí zpětně na pc , prostě to je o tom jak moc lidi dovolí aby se nechali přesvědčit aby nekupovali... stále dokola a dokolečka nedodělané hry. Ovšem tohle s těmi službami co závisí taky na omezenosti lidí (některých) přeci nesouvisí, kdo nechce tak je nevyužívá ne zase jejdaskova moudra že steam je agresivní drm... a ty dokonce to bereš tak že Origin vlastně agresivní není Origin je možná horší napůř po čisté instalaci nenajde hry atp... Což jsem neveděl.
Je to o lidech dokud budou takový jací jsou tak se nikam moc posunout nedá. -
Právě pokud tam není editor který by to umožnoval, to je rozdíl no ale nelze srovnávat s pc hrami. Kde je Modding stejně tak slavný/důležitý jako samo hraní.
-
To ze ted neustale vychazeji nedodelane hry plne bugu (cestna výjimka jsou hry od japoncu) tak za to si vlastne hraci muzou sami. A to proto ze podporuji digitalni distribuci her a služby jako Steam atd. Vyvojari tak hresi na to v jakem stavu hra vyjde protože ji snadno muzou záplatovat do nekonecna. Kdyby hraci tyhle služby nepodporovali, vyvojari by byli nuceni vydavat svoje produkty dodelane jen s minimem chyb, az na cestne výjimky (třeba Gothic 3) hry v krabičkách bez nutnosti online služby, byli hotove a vysli na ne maximalne dva mensi patche. Navíc digitalni služby neumoznuji prakticky zadnou reklamaci ( cestna výjimka je origin) .
tahle nerest se prenesla uz i na konzole, Krasne to je videt třeba na AC: Unity. -
I na konzolich to jde,jen vyvojari to nepovoli,i v gta5 si udali mapu cod a hrajou cod,v litle big planet,neskutecne modu,Od wolfa az po qvake.a tech her je vice,i v gt6 muzes vse vylepsovat,stavet trate atd.myslim ze i v killzone muzes delat svoje mapy.Zalezi na vyvojarich,kdyz poskytnou nastroje,tak to jde vsude a na vsem.
-
Vpodstate ano.
-
Prestan trousit nesmyly Frankie:) Bethesda boj z kone pridala v patchi 1.6, zhruba nekdy v době kdy vysel datadisk Dragonborn.
nazorny priklad toho jak vznikla fama o tom ze v Oblivionu leveluji krysy, nejaky neznalek napise nesmysl, pet lidi mu da plus a internetova kachna je na svete:)