Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yarrrrr me like shark soup!
  • Jack1947
    To je trochu legrační no ale jinak tam mise na čas jsou...
  • Hra je velmi pekn. Co sa mi vsak nepaci je ze niektore misie niesu na cas. Viem hraci nenavidia ked sa musia ponahlat ale prave pri sanboxovej hre to je najlepsia moznost, kedze nema ziadne prekazky a moze behat (skakat) priamo k cielu. Lebo ked vam raz niekto vola ze potrebuje surne pomoc tak by ta pomoc mala prist hned a nie ze sa hrac na to moze vyspat pretoze je noc..
  • Morraw
    Ty seš fakt tydýt. Proč se proboha nezeptáš přímo na Gameshopu ?
  • Jack1947
    Jo vlastně jsem ještě zapoměl si stěžovat na značně omezený inventář takže si toho můžu vyrobit hodně ale nikam si to nedám.
  • Mam koupeno (Předobjednáno) už někdy od prosince a ještě teď jsem si ji nezahral z důvodu že jsem v zahraničí :-) Ale asi je to dobře páč to do té doby než se vrátím ještě opraví :-)
  • kaermorhen
    Technickou stránku hry vidím celkem v pohodě. Ano, opravy jsou potřeba. Kromě optimalizace nic vážného. Jede mi to plynule. Parťákovi v kooperaci také, i když občas mu hra spadne.

Mapa města se zdá malá, ale za 30 hodin odehraného času mám některá místa stále nenavštívená. Prolog je trochu zdlouhavý. Parkur vejde rychle do krve. Běh po zídkách, přeskoky a šplhání zlepšuje agility. V noci je růst schopností zdvojený. Přečkání noci mimo základny je směsice strachu, zvědavosti a častého úprku. Dobré jsou boosty z bylin, molotovy, zápalné hvězdice, sečné zbraně, parkur. Nejsou tam auta. Vlastně nejsou potřeba. Kooperace je okořeněná o soutěže. Dying light není Dead Island. Kromě propan-butanových bomb jsem si nevšiml, že by mě ho něco dalšího připomínalo. Snad ještě pádla. A zombíci. *4*
  • Řekl bych že to výše napsaný nebylo k tomu že ty hry jsou na mody dělané, ale že ty hry jsou/vznikly z modu =)
  • Jack1947
    Tak jediná utěcha že v tomhle stavu zatím není moc o co stát. Za B) no idea... třeba mnakonec uděláš refund a budeš rád.
  • Tak za A) tuhle hru sleduji skoro celý rok a čtu každé zprávy, za B) já vím že digitálně už je dávno venku a právě proto se divím, že když jsem si to objednal digitálně tak mě nic nepřišlo
  • Jack1947
    Občas to je ale chyba ale vem si že ty to bereš zhlediska konzolí tam to je v pořádku úprava není možná. Jenže na pc je to jiné, proč hrát hru která postrádá některé důležité prvky bez modů upravující a vylepšující. To je škoda nemyslíš?
  • Zli byt urcite nechci,ale hry jako conter strike jsou delany pro mody,gta5 online take,little big planet take,to jsou hry ktomu urcene,a maj zelenou,tato hra zelenou nema.Ale kdyz se lidem libi hrat zmutovanou hru,misto origilalu,at si ji hrajou.Ja hraju jen to co mi naserviruji sami vyvojari.
  • Ale,me je to putna,at si kazdy dela co chce,me se tako veci na ps4 netykaji,ja mam na ps4 nedodelany hry,protoze to vyvojari nestihali,a nestihali mi tam dat to co chteli *13* .Hold se stim musim smirit,nebo to nekupovat.Zlaty exluzivky,tam snad zakomponuji vse co tam chteli dat.
  • Xcomik
    Prosimtě UL co to tu plácáš? Seš ty nějaký reta*d nebo se tu fakt jen snažíš trolovat. Ty ani nevíš jak funguje licence prosimtě. Pokud do hrs někdo přidá správné značky telefonu či čehokoliv jiného tak ho rozhodně nemá co kdo honit pakliže ten mod je naprosto zdarma (což modifikace skutečně jsou) čili ty tvoje blbosti co si sem napsal jsou akorát znalým lidem pro smích!

Pokud vydavatel a potažmo vývojář do hry nepřidá tu tvou jmenovanou zbraň tak je to logické chce se vyhnout placení zbytečné licence protože samotnou hru pak následně prodává jestliže ale někdo vytvoří sam od sebe modifikaci která do hry přidává tu tvou jemnovanou zbraň a vesele to hodí na internet pro všechny ostatní tak po něm nikdo nebude chtít ani peny protože na to je ty pako ignorantský zákon

PS: Nevím jestli si vyšel zvláštní školu nebo si jen cucák co si nedávno zapnul internet ale příteli BTF skratka mě skutečně pobavila už od dob Battlefield Vietnam se té hře zkráceně říká BF takže nejdříve čti zjišťuj a pak piš jinak tu budeš za naprostého reta*da
  • Rejsek
    Zrejme az rozskrabe ty dvere, na ktere skrabe v clanku....
  • Rejsek
    Tebe mel radeji fotrik utrit do zaclony:-P
  • kdy bude recenze?
  • a vážně si myslíš, že fotbalová asociace neví o tom, že PES má mod na reálná jména hráčů, ačkoliv vycházejí přesně dvě fotbalové série (FIFA a PES) a jedna z nich jim za práva platí a ta druhá ne?
  • VaZqeZ_EU
    Co se týče přístupů těchto firem k blokování módů: Nakonec za nějaký čas, si některý z kravaťáků spočítá, že to z dlouhodobé perspektivy ubližuje značce (míň prachů) a odvolají nějakého významného šéfa divize.
    Následně přijde nová hlava pomazaná s kupou keců, jak se chtějí přiblížit hráčům a podobné nesmysly..
  • Gta ma smysleny znacky aut,potazmo mobilu,ponevadz autorke pravo,je autorske pravo!A platit zbytecne jeste znackam,jako Apple,nebo ford,to by se pekne prodrazilo!Bud rad ze otom nevi ferrari,asi by dany typek mel velke problemy!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit