Přejít na výpis diskuzí
Technologická alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance je venku
23.10.2014 | Ladislav Loukota
359 příspěvků
-
jó to je ten propadák, co dělá buran Vávra...nezajímá
-
Live Stream s Danem
https://www.youtube.com/watch?v=AZGlHc8JIhU -
a kdy to ma byt kompletne hotové i s questy?
-
-
Prosinec 2015
-
-
Tak to je tezky scifi, kdyz vidim tu alfu
-
-
Je to víc jak rok. Bezne zadnou hru tak brzy pred vydanim nikdo nevidi, tkaze tezko rict.
-
-
-
-
hehe k tomuto 100 důvodů jen tak nenapíšeš, Vávra to dělá vychcaně a ne jako Bethesda poctivě, i když s chybama ale poctivě, on má každý den od bakerů na fóru tisíce námětů co vylepšit, jak technické chyby tak designérské nápady, stačí to jen štelovat podle testerů, chci říct bakerů a bude to časem bez chyby. Ale naplno si to užijou až naše děti, kteří ocení první dojem :) Nice model, takto by se mohli dělat i filmy, promítat to vždycky skupinkám lidí, špatné scény natočit znovu, přestříhat to, otázka je zda může být takovýho projekt vůbec požadován za autorský když to v podstatě tvoří společnost. Toto je hodně daleko od umění.. ale peníze z toho tečou, ne že ne..
-
-
no jo no, ono se to udela vsechno samo, staci poslouchat fanousky na foru a uspech zarucen
-
To by jsi zas Danovi křivdil. KS byla pro ně až ta oslední možnost. A tam se jaksi očekává, že hráčům bude nabídnut předběžný přístup. Navíc Dan je člověk, co má jasné názory a nenechá si do ničeho kecat. Té hře to může jenom pomoci. Přecejen je to ambiciozní projekt a osobně mi vůbec nevadí, že se o to budou starat částečně i hráči. Dal jsem do toho své peníze a chci, aby to bylo nejlepší.
-
Dej lidem herni lego a pak teprv uvidis, co vsechno je mozny ...
Problem je trochu v tom, ze kdyz tech lidi je prilis, tak jsou vysledkem spis takovy zvratky - jidlo jako jidlo, ze, ale lidi vetsinou preferujou, kdyz je to nejak ucesany.
Mrkni do minecraftu. Pokud spolu crafi parta lidi s podobnym vnimanim, vznikaj uzasny veci. Pokud ale prijdes na nejakej vylozene open server, tak zjistis, ze vedle stredovekyho hradu stoji prosklenej obchodak ... -
-
jj stavebnice ok, minecaft ok, space engineers ok, star citizen ok, ale boha toto je příběhová hra, to by vůbec nemělo projít přes veřejný testování dokud to nebude hotový. přijde mi to srabácký nechat si to otestovat milionem lidí a pak je sedět a opravovat.. u her jako je prison architect, hry bez příběhu, tam to chápu, ale tady to je dost samoúčelový
-
-
ja to delat nebudu, takze to neresim ne? Lidi to bavi si vem
-
-
-
-
Jen tam mimochodem, ejstli toto ma vyjit 3015 ... tak bych i veril, ze to vyjde. V opacnym pripade ... to bude Mafia 2 ve druhem vydani - tedy nalestena pusta mapa, ve ktere nepujde delat nic jineho, nez ji linearne za par jednotek hodin (s radnym obedem a veceri o nekolika chodech) probehnout.
Pokud se totiz budem bavit o techdemu, videl sem stovky demicek vyrabenych jako one man show, za kratsi dobu a v radove vyssi kvalite po vsech strankach. Protoze pokud nemaji rozchozeno ani to, co engine umi, jak chteji probuh delat veci, ktery si musi delat sami?
BTW: kdopak si pamatuje, jak v M2 budete moct navstivit libovolnou budovu na mape? Vybirat vypalny, obsazovat ctvrti? Rabovat neplaticum kramy, vyhazovat je do vzduchu, vypalovat? A vysledek? Po kolika letech vyvoje? -
-
Poslední část sis spletl s Godfatherem 2 ne?
-
-
Ani ne, to spis ty mas sklerozu.
-
-
-
Tak jsem si uz zahral a mam par slov k alfe:
Prijde mi to moc vyumelkovane, ty postavy pusobi hodne umele, nejsou dostazene textury, vlasy vypadaji jak mokry hadr na nadobi, lesknou se, hybou se stejne jako v Crysis, jinak prostredi, kyticky, stromecky, hlina, ovce, slepky a tak, pekne, to jo, ale ty postavy, katastrofa, na tech modelech by meli fakt zapracovat. Jinak se to hybe moc rychle, normalne se tak rychle nebeha, toci se ta kamera, ze by si normalne zalomil vaz, hlavu o 360° neotocis, na to zapomneli, jinak to jde. -
-
Je to ALFA verze proboha. Pokud si někdy, nějakou kdy hrál ba třeba i betu, která by měla být už jinde, tak víš, že beta měla povětšinou hordu chyb, nedodělků a často to někomu ani nešlo. U Alfa verzí často není ani pořádně odladěnej engine(nehrál jsem, ale tak odhad mi říká, že o 30 - 50% by měl jít nahoru...snad). Vlasy, oblečení atd. To asi jetě chvíli potrvá. Pokud jde třeba o kameru je myslím, tak schválně...od toho je alfa verze, aby se vyzkoušely různé pohledy na věc. Když si člověk vzpomene co vyváděl Relic u bety k Company of Heroes 2...člověk třeba ani neviděl na jednotky, protože ty ikonky nad ztracenejma věcma byly taaaaaak velký, že když se to nahromadilo na jednom místě, tak byl zmatek. O pádech, grafických chybách ani nemluvě...a to šlo o betu. U Alfi bych z toho takovou vědu nedělal.
-
-
Nejvic me fascinujou podobny zvanilove, ktery ani nevedi, co ma byt v jaky fazi hotovy. Pokud toto ma byt ukazka technologie, tak v tom ma ta technologie zatracene dobre fungovat, byt v tom nemusi byt vubec zadny obsah. Kdyby mi tohle nekdo predved jako potencielnimu investorovi, tak ho nevyhodim dverma...
Ukazka nezvlada ani zcela trivialni veci, a prave po technologicky strance je zabugovana jak svina. Je to dokonce mnohem horsi, nez to co bylo prezentovany uz nekdy pred 3/4 rokem. Njn, udelat v roce 2014 vesnicana, kterej se nepropadne nekam do textur, to vyzaduje nekolik let vyvoje. -
-
Jj. Souhlas.
-
Hlavně že to víš ty, lol.
-
-
-
-
Nevíc mě baví lidé, co hodnotí kvalitu grafiky podle velikosti God rays, to protisvětlo. (však i tady na screenu jsou, ale holt škoda že modované tropické crysis mělo v roce 2008 větší)
-
-
Poriad nedostranily probliem s izotropnim kvazimelarnim nutrichromatickym zobrazenim svetelnych zdroju, psobi to psilis mele jeste vic co myslim. Protisvetlo nema nic splcnecho s kritkou pokud stoji na zakladech spatne definovanych, ani fyzikalne to nedava za mak smysl, proto ty prelivy textur, proste jim to pada dokud si nesedou a nezacnou od piky, je to uz od early verzi Cryenginu, neodstrani tento problem. Rzmis?
Dík
~ Gas
-
-
Bez urazky, ale divam se na gameplay, a prijde me ze hrani teto Alfy je dost frustrujici zalezitost. Na tohle ste se fakt tesili?
-
-
tak já se těším v podstatě až na plnou verzi, hraní alfy mi nic nepřináší (maximálně bych otestoval, jak to šlape - zjistil jsem, že to ani nespustím :) ), ale vizuálně to vypadá parádně, takže když se jim podrží docílit toho, aby ten svět působil živě (ten pohyb NPC zatím nic moc), bude to bomba.
-
Ty nebudeš staromilec, ty budeš prostě kus deb*la.
-
-
To neeee. Jenom bych se netesil na ukazku kde budou lidi litat vzduchem, nepujdou otevirat dvere ,budou mizet textury atd. Asi to neni chyba tvurcu ze tohle hraci chcou a tesi se nato, ale ja to proste nechapu.
-
-
Dole zmiňuješ, že chápeš smysl technické alfy v zejména podání tvůrců KC, a potom sebliješ výše uvedený. Zatím tady pořád jen prášíš o tom, že ty nic, ty jseš jinej muzikant, ale proč, to zase netuším já. Ale kálej na to pejsek...
-
-
Jediné co znáš je hnědý míč, tvoje představa ideální hry je zelený míč, dostaneš zelený míč a jsi spokojený, já a Lukáš ale chceme létající talíř. Už rozumíš?
-
-
To víš, lidé mají v hlavách po dekádě úpadku způsobeným působení EA GAMES v čele s Kottickem a jemu podobným, Sony a MS úplně vymeteno, a jediné co od hry chtějí je obrazový vjem, jedno tlačítko, levitující ananas a recyklovanou grafiku.
-
-
-
Ano.
-
-
Ahoj panove/damy
MFF UK ziadneho Lorda Bloba neregistruje na Troji ako ucitela v oblasti mainframe. Tento predmet sa uz roky nevyucuje.
Aby tu nebolo pospinovane dobre meno fakulty uvadzam veci na pravu mieru.
Faktom je ze na KC:D sa MFF UK na vyvoji podielala formou konzultaci v oblasti hernej AI a neskor formou priamej technolgoickej spoluprace. Ludia z MFF casom presli do vyvojoveho teamu u WH a fakulta v spolupraci s WH publikuje medzinarodne prijimane clanky v oblasti hernej AI. Doktorandi a studenti MFF UK (informatika) stazuju vo WH alebo vyskumne s WH spolupracuju.
viz: http://artemis.ms.mff.cuni.cz/main/tiki-publications.php
(u WH medzi programatori su zastupeny ako absolventi MFF UK tak absolventi CVUT - to len preferovost :) )
Tom -
-
Milá levná pracovní sílo z východu, v Praze tě nikdy nebudou mít rádi, na MFF jsem učil ještě, když ty jsi tahal kačera, emeritní výsady spojené s mým současným statutem v databázi neobjevíš, musel bys zapátrat po fyzických statcích. Jediný kloudný odkaz, který mohu poskytnout na tak již ztraceného studenta je na kolegu Johanise. A Dan Vávra v zastoupení WH má ve spolupráci s MFF co dohánět, stáže, kde se studentům hážou klacky pod nohy jsou zneužitím.
-
-
Hm...
„...Milá levná pracovní sílo z východu, v Praze tě nikdy nebudou mít rádi...“
To opravdu vypadá na vzdělance :-D -
-
Vzdělání nemá s důstojností nic společného.
-
-
Nemusí, ale mívá.
-
-
-
-
-
Ale nejvíc mě stejně dostalo to, že když člověk proběhne prádlem, tak se prádlo hýbe:)
-
-
tahle featura tu byla už pred 20 lety, tos ješte nebyl na svete
-
-
To mu nemůžeš vyčítat, Veskoslav má mentalitu dítěte, inteligenci automatické převodovky a sociální dovednosti bezzubého tuleně.
-
-
Jeden hlupák se potkal s druhým hlupákem a dali se do řeči, protože jenom hlupák s hlupákem si může notovat.
-
-
Boj proti blbosti se řídí 3 termodynamickým zákonem. Nedá se vyhrát, prohrát, remizovat, ale nesmí se z boje odejít.
-
-
-
-