Přejít na výpis diskuzí
Technologická alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance je venku
23.10.2014 | Ladislav Loukota
359 příspěvků
-
zeptam se jako autor clanku... hral to nekdo? Jaky to je? Barona mam, jen jsem jeste nemel cas a asi jeste par dni mit nebudu. zajima me nazor na hru, ktery jsem v prvnich prispevcich nenasel, tady uz je to jak na idnesu. K VECI PRATELE!
-
-
Malá vesnička + okolí na proběhnutí. Pokec s pár postavami, zatím samozřejmě bez dabingu. Větvený quest na jehož konci si můžeš zastřílet z luku. Spíše na koukání než samotné hraní zatím.
-
-
Tak si počkám na nejaké videá, ktoré to budú prezentovať, platiť 35 euro za niečo čo je nedokončené nemienim.
-
wow Tech demo za 900,- ještě před pár lety vycházela dema zdarma a betatest si vývojáři platili, nikoliv dělali hráči za peníze.
-
-
Tech demo =/= demo ... Před pár lety by se ti do ruky hra v tomhle stavu nikdy nedostala. Tohle není Demo, které ukazuje plnou hru, ale ukázka několika mechanik v rozpracovaném stavu. Něco co se dřív dávalo publisherovi jako ukázka toho v jaké fázi vývoje se hra nachází.
A vzhledem k tomu, že se jedná o částečně Crowdfundovanou hru, tak prostě takové tech domo dostanou jen lidi co přispěli a u kterých se dá očekávat, že si aspoň zjistí o co se jedná.
Protože kdyby to pustili volně do světa tak zase půlka lidí vůbec nepochopí, že to je Alpha verze se zlomkem obsahu a funkčnosti. -
Troll nebo idlot? Alfa je dárek hráčům od vývojářů za důvěru v projekt a zafinancování na KS nebo Early Access. Ano, slouží i jako zdroj masivní a různorodé odezvy. Jestli nechápeš rozdíl mezi komunitním financováním a vydáním dema od finančně zabezpečené společnosti, která na vývoj nemusela získávat peníze od hráčů, pak jsi ten druhý případ, pokud jen trollíš, tak zmizni.
Ještě jednodušeji - za 900 si kupuješ plnou hru, ale vývojáři ti dávají ochutnávku předem, nikdo tě ale nenutí ochutnávat (testovat). -
Ehm? Za těch 900 mají i plnou hru. Ta alpha je naopak bonus.
-
-
Plnou hru? A kde?
-
-
Vždyť dobře víte, za jakých okolností tato hra vzniká. Proč taková hloupá poznámka tedy?
-
-
A kdy nás na Games oblažíte nějakým gameplayem? Pravda, tady toho k hraní zatím moc není, ale zajímal by mě váš názor na hru.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=LHLzhMUxU5Y *1*
-
-
já z té hry nijak zvlášť uneseny nejsem, problem ale bude u recenzí neboť všichni čeští recenzenti ji budou dávat lepší hodnocení už jen z principu
-
-
Jakože The Keep měl dostat 6/10 nebo tak něco? :O lol *4*
-
-
Presne tak aj prvá mafia dostala 9/10 len preto, že to robil Vávra :D Srandujem samozrejme.
-
-
Jdi uz do hajzlu, cobole. Nevzpominam si, kdy slovaci udelali dobrou hru. Umite hovno, jenom porad picujete a roztahujete se tady. Jo a Madari umej lepsi hry nez vy, treba Reunion byl bozi ;)
-
-
je fakt, ze slovaci jsou u nas peceni vareni a doted jsem nepochopil proc. Nemyslim to vezlym, jen prece maji svoje weby. Slovenskej net je divnej, proste asi tam neco chybi. Mytam chodime akorat provokovat. kdyz je hokej jsem si vsimnul.
-
Je pravda, ze Slovaci ako narod stoji za prd. Sikovni jedinci sa u nas, ale najdu. Dokonca aj v game development industry. Polku levelov v Alien Isolation napriklad nasvietil Slovak, ini robia na Space Engineers, dalsi vo Warhorse, dalsi po celom svete na top projektoch atd.
-
Spellcross, Chaser... a tym to asi konci :-) Njn, sme prilis mala krajina na robenie velkych hier :-)
-
Spellcross, Quadrax, Battle Isle IV
nehlede na spoustu slovenskych vyvojaru v korporacich.
obcas to chce si vyndat hlavu z prdele, praotce Cechu -
-
@praotec Cech - no vidis :)
-
Tak ted jsem trosku jsem vytahl headku z anusu, zhruba tak po usi tam ale porad zustava. Spellcros me desne bavil, netusil jsem, ze byl vyroben udery valasek do klavesnice a skoky pres vatru. Sry ;)
-
@Mato1987 - jasne, to nemel byt vycet vsech :) jen me proste nastval, takze jsem napsal prvni tri hry co me napadly
-
Nielen tie hry ktoré si spomenul ale aj mutantion of J.B., chaser, SOF: Payback a mnoho iných.
-
-
Ďakujem, už len takýto chorobomyselný a cholerický český nacionalista tu chýbal.
-
-
-
tak to mohol..ta hra nie je ziaden zazrak
-
-