Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • solomon.short
    @Mato1987 - jasne, to nemel byt vycet vsech :) jen me proste nastval, takze jsem napsal prvni tri hry co me napadly
  • No mě jediné co z toho jde hodnotit je to že až to spojí dohromady tak to nebude fungovat.

Jinak nechapu co je na grafice v dnešní době hezkého mě to přijde jako Far Cry 2.

Vydaní hry odhaduji nejdříve 2Q 2016. Aby to nebylo jako s Mafii 2 na kterou se čekalo 7 let. Technicky hra absolutní top ale zbytek jen sliby....
  • Magister_Peditum
    A pak, že to nebude fantasy, co? *4*
  • Mato1987
    Nielen tie hry ktoré si spomenul ale aj mutantion of J.B., chaser, SOF: Payback a mnoho iných.
  • faitheater
    Spellcross, Chaser... a tym to asi konci :-) Njn, sme prilis mala krajina na robenie velkych hier :-)
  • solomon.short
    Spellcross, Quadrax, Battle Isle IV

nehlede na spoustu slovenskych vyvojaru v korporacich.

obcas to chce si vyndat hlavu z prdele, praotce Cechu
  • walltar
    Já si tak zase jdu vesnicí a asi 3m nad zemí poletuje postava v šedém oblečku ... tak duchy sem nečekal. *1*
  • sevastopol
    Ja uz jsem si na ten nazev zvyknul, ale musim uznat ze na prvni pocit ten nazev pusobi neskutecne hloupe, beckovite az trapne. Nemluve o tech por*o asociacich, kterych se nezbavi nikdy. Ale sila znacky je sila znacky a ted mi naopak KC prijde jako dost silne jmeno. *3*
  • ja si snad ten cas udelam a na ten tancici kybl se dneska ve hre podivam :)

https://www.youtube.com/watch?v=5_hShiuKkyc&feature=youtu.be
  • walltar
    Protože to v angličtině celkem sedí ... Je to fráze z http://en.wikipedia.org/wiki/Lord%27s_Prayer
  • nekromant33
    Tak takovou alfu jsem neviděl už hodně dlouho, nehledě na to, že tohle je technologická alfa, ne alfa verze samotný hry.
  • Magister_Peditum
    To je popis hesla z Encyclopedia Britannica? *15*
  • Mato1987
    Ďakujem, už len takýto chorobomyselný a cholerický český nacionalista tu chýbal.
  • Jdi uz do hajzlu, cobole. Nevzpominam si, kdy slovaci udelali dobrou hru. Umite hovno, jenom porad picujete a roztahujete se tady. Jo a Madari umej lepsi hry nez vy, treba Reunion byl bozi ;)
  • nekromant33
    mohu se zeptat, co se ti na něm vzhledem k tématu hry zdá hloupého?
  • Alpha
    Alpha is the stage when key gameplay functionality is implemented, and assets are partially finished. A game in alpha is feature complete, that is, game is playable and contains all the major features. These features may be further revised based on testing and feedback. Additional small, new features may be added, similarly planned, but unimplemented features may be dropped. Programmers focus mainly on finishing the codebase, rather than implementing additions. Alpha occurs eight to ten months before code release.
  • Magister_Peditum
    Přijď království tvé: Vysvobození? Podle mě to celkem sedí k příběhovému pozadí 1. aktu.
  • Mato1987
    Nechceš napísať nejakú obsiahlejšiu recenziu tejto technologickej alfa verzie?
  • KIMCID
    mohu se zepat proč to má tak hloupej název?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit