Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Všechno je katastrofální. Čéče, ta hra je v alfě. *1*
  • Absolutně souhlasím a doufám, že tvůrci budou do práce alespoň týden chodit kanálama! :D Katastrofální!
  • Morraw
    Komentář nade mnou katastrofalni *1*

sry nemohl jsem odolat
  • walltar
    Tech demo =/= demo ... Před pár lety by se ti do ruky hra v tomhle stavu nikdy nedostala. Tohle není Demo, které ukazuje plnou hru, ale ukázka několika mechanik v rozpracovaném stavu. Něco co se dřív dávalo publisherovi jako ukázka toho v jaké fázi vývoje se hra nachází.

A vzhledem k tomu, že se jedná o částečně Crowdfundovanou hru, tak prostě takové tech domo dostanou jen lidi co přispěli a u kterých se dá očekávat, že si aspoň zjistí o co se jedná.

Protože kdyby to pustili volně do světa tak zase půlka lidí vůbec nepochopí, že to je Alpha verze se zlomkem obsahu a funkčnosti.
  • Troll nebo idlot? Alfa je dárek hráčům od vývojářů za důvěru v projekt a zafinancování na KS nebo Early Access. Ano, slouží i jako zdroj masivní a různorodé odezvy. Jestli nechápeš rozdíl mezi komunitním financováním a vydáním dema od finančně zabezpečené společnosti, která na vývoj nemusela získávat peníze od hráčů, pak jsi ten druhý případ, pokud jen trollíš, tak zmizni.

Ještě jednodušeji - za 900 si kupuješ plnou hru, ale vývojáři ti dávají ochutnávku předem, nikdo tě ale nenutí ochutnávat (testovat).
  • Morraw
    Malá vesnička + okolí na proběhnutí. Pokec s pár postavami, zatím samozřejmě bez dabingu. Větvený quest na jehož konci si můžeš zastřílet z luku. Spíše na koukání než samotné hraní zatím.
  • sevastopol
    Hudba vubec neladi k prostredi male vesnicky, krajina vypada jako Oblivion v HD
    Katastrofalni UI pro dialogy, health bar, inventar, quest line katastrofalni, fonty katastrofalni
    Atmosfera lesa vynikajici, atmosfera vesnice prumer, svetla a stiny vynikajici
    Teren desing vynikajici, house desing vynikajici, kostymy a vyprava prumer, zvuky prumer
    Pseudo-realisticka fauna (kytky vsude), nerealisticky vitr, vsechno neustale plapola a vlaje
    Katastrofalni facial hair u vsech NPC, vcetne hrace
    Animace NPC, pohyb, system luku katastrofalni, system staminy katastrofalni
    Detaily katastrofalni (staticke louze, nehybne kameni, neohebna trava)

Celkove davam 3/10 a tesim se na dalsi update!
  • Magister_Peditum
    Ehm? Za těch 900 mají i plnou hru. Ta alpha je naopak bonus.
  • Mato1987
    Presne tak aj prvá mafia dostala 9/10 len preto, že to robil Vávra :D Srandujem samozrejme.
  • walltar
    Graficky to vypadá parádně ... co se gameplaye týče, tak tam zatím ještě žádný není. Kromě dvou misí a střílení z luku na terč. Přirovnal bych to k Star Citizen Hangar Modulu. *2*
  • zeptam se jako autor clanku... hral to nekdo? Jaky to je? Barona mam, jen jsem jeste nemel cas a asi jeste par dni mit nebudu. zajima me nazor na hru, ktery jsem v prvnich prispevcich nenasel, tady uz je to jak na idnesu. K VECI PRATELE!
  • Vždyť dobře víte, za jakých okolností tato hra vzniká. Proč taková hloupá poznámka tedy?
  • https://www.youtube.com/watch?v=LHLzhMUxU5Y *1*
  • Mato1987
    Tak si počkám na nejaké videá, ktoré to budú prezentovať, platiť 35 euro za niečo čo je nedokončené nemienim.
  • wow Tech demo za 900,- ještě před pár lety vycházela dema zdarma a betatest si vývojáři platili, nikoliv dělali hráči za peníze.
  • maros.goc
    tak to mohol..ta hra nie je ziaden zazrak
  • Magister_Peditum
    A kdy nás na Games oblažíte nějakým gameplayem? Pravda, tady toho k hraní zatím moc není, ale zajímal by mě váš názor na hru.
  • Asharak
    Jakože The Keep měl dostat 6/10 nebo tak něco? :O lol *4*
  • já z té hry nijak zvlášť uneseny nejsem, problem ale bude u recenzí neboť všichni čeští recenzenti ji budou dávat lepší hodnocení už jen z principu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit