Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to už na torentech?
    • Do dvou hodin by měl být crack, počítej, že kolem půlnoci budeš hrát.
    • Ne, ale najdeš tam svou mámu, hledej "ugly bitch"
  • Morraw
    Kdyžtak video update spojený s vydáním alfy https://www.youtube.com/watch?v=M6_02n5K9JQ
    • To je staré, o vydání alfy napsal akorát Vávra na twitteru a tím to haslo.
  • Veskoslave neříkal si něco o tom že už nebudeš reagovat na trotly? už to děláš zas a znovu. Zase bobtná diskuze tím směrem tedy Veskoslav 80% příspěvků. Dej si bacha jo? nebo si zas mlel tehdy sračkky žes byl naloženej v perníku či co. Chápeš že některé lidi ty vůbec nezajímáš, já už nechci o Veskoslavovy tolik číst kdo nechce taky... navhruji sepsat petici aby Veskoslav byl zde omezený max určité množství příspěvků. Dal bych to schválit vedení Tiscali... takhle to už kur*a dál nejde a musí se s tím něco udělat! Herl švec.
    • On by stačil Ban každý tu dostává ban tak proč by nemohl i Veskoslav? včem je lepší co, veskoslav přece není hlavním důvodem návštěvnosti Tiscali nebo ano? pokud ano tak je to ještě více smutné. *7*
      • s tvím názorem nesouhlasím
        • souhlasím s tebou houska
          • děkuji houska
      • Psát si sám se sebou je docela smutné.
        • To můžu potvrdit z vlastní zkušenosti.
    • Pod to se můžu podpsat, ten člověk vůbec neví, která bije a všechny jenom omezuje.
      • No kamo, podle me spis nevis ty. Jako dle screenu je ta hra graficky uplne v pohode. Byt ja vydani Alfy nechapu, nebudu ju kritizovat, na to je cas do Bety, kdy uz bude kritika na miste.
    • Veskoslav
      Moje příspěvky tady tvoří 5% z celkového počtu příspěvků. Takže klidni hormon a neotravuj;)
      • Ty si tady zhoubou, jednou za to zaplatíš... pak budeš litovat že si vůbec něco kdy zplodil. Na to člověk nemusí věřit v boha to je pravda. Mimochodem tu otravuješ jen ty tak padej zpátky odkud si přišel.

Statistiky na guglu mluví jasně - Veskoslav nejvíce příspěvků a každým gnem ještě více a více, je čas tomu udělat pžítrž a nastolit nový řád. Který bude bez Veskoslava. Kdo je se mnou, kdo je pro?
  • Vidiet, ako sa na Ceskom webe hodnoti Ceska hra Cechmi vacsinou negativymi nazormi a zaroven mi po pravej strane vyskoci reklama "Z lasky k Cesku" ...je velice vtipne *1*
    • flash789
      unreale, prestan sem tahat tyhle narodnostni kokotiny, tady je to o hrach a ne o tom ze cesi jsou pepici a slovaci cobolove. ja jsem napul cech a napul slovak, tak me ne*er, vim jak to je:)
      • faitheater
        Rozumna rec. +1
    • Veskoslav
      No nevím, ale nejvíce nenávisti produkovali během kampaně bratři Slováci;)
  • flash789
    Hmm..zkritizovat by toho dalo plno, dokonce by to i stacilo na 100 duvodu proc nemam rad Kingdom Come ok..zatim Alfa, tak mlcim.....(ty postavy jsou otresny, hehe..aspoň něco)

Krajina je moc hezka a uveritelna..asi jediny co k tomu muzu rict.
    • Veskoslav
      S tím, že tohle je technologická alpha, tedy to není ani alpha jaké známe z EA. Nejvíce se to podobá struktuře Star Citizen. Hlavní rozdíl je, že pokud by se mělo dělat těch 100 důvodů, tak až po vydání. Předtím je to naprostý nesmysl, obzvlášť u technologické vesničky.
      • Zadna "technologicka alpha" neexistuje. Jen technologicke demo a tech je na cryengine plno. Pokud to co predvadeji v alfe je jejich technologicka prezentacka tak potes panbuh :-D
      • Ty tomu vůbec nerozumíš, s kritkou se musí začít hned při tvorbě, jinak z toho bude paskvil, nemůžeš jim dát volný prostor, jinak udělají akorát recyklát, což se jim zatím daří, místo pandrláka z Crysis udělali Honzu z venkovna 13. století a místo palmy tam narvali jehličnan.
        • A co mas za sebou ty, ze tomu vsemu rozumis?
          • CUNI a MIT, disertace se specializací na mainframe.
            • Byl by link na Vasi disertaci? Dekuji
        • Morraw
          A ty z toho chceš grafický Crysis 4, posunující hranice enginu až za hranu nebo co ?
          • Ano, jinak zůstaneme stát na místě a nebudu hrát hru, kterou jsem už hrál, to je jako by mě někdo lákal koupit si úplně stejné auto, jako už mám. Raději si vezmu letadlo, než žlutý autobus místo bílého.
            • Lorde Blobe, divím se, že se tu na to ještě nikdo nezeptal, tváříš se tu jako velký expert na hry a herní průmysl, můžeš nějak vysvětlit, co má společného programování mainframů s programováním her nebo s jakoukoliv kvalifikací v oblasti her?

Fakt by mě to zajímalo, protože si myslím, že vůbec žádnou a že by ses měl věnovat spíš přednášení o mainframech než diskusím o hrách. I když... Jestli jim vykládáš stejné nesmysly jako tady o hrách, celkem se bojím, co z těch studentů bude.
            • LordBlob: vygoogli si mě, mainframe krom mě nikdo jiný nepřednáší, externisti jsou pasé.
            • pane Blobe, ta konkretni kancelar by nahodou nebola?
            • Morraw: v Cryteku dělají stejní pitomci jako ty a já, z 99% lidi co v roce 2007 a 2008 bastilili doma na koleni uživatelský obsah, ti lepší jsou ted v Cryteku.
            • Morraw
              Na to podle mě ani nemá Warhorse prostředky a těmi prostředky myslím lidi. Nebo si myslíš, že tam jsou všichni experti přes CryEngine? Takoví lidi by už dávno dělali v Cryteku za úplně jiné peníze. Cílem Kingdom Come rozhodně není posunout grafické hranice dál než předvedla série Crysis.
            • Tak si vem to letadlo a skoč z něho...ale nezapomeň - padák nech v letadle!
        • Veskoslav
          Co to zase meleš? Po přečtení tvých blábolů tady jsi největší expert na CryEngine široko daleko. A pochop, že tohle je úplně první verze hry. Chápeš to? Veze 0,1...
          • Cokoliv, co zveřejní musí reprezentovat kvalitu a důstojnost jejich práce, to, že jde o alfu nikoho neomlouvá, výsledky nejsou vidět. Už jsem požádal o vrácení peněz.
            • Veskoslav: Ne, jsem o moc dál, kdyby nebylo mě, místo klávesnice bys měl klacek, místo myši kladivo a Cryengine by se programoval na děrovacích štítcích.
            • VaZqeZ_EU
              Takhle si tě představuju pane Lorde Blobe: https://www.youtube.com/watch?v=qqyf1jTjahk
            • Veskoslav
              A učíš programování v CryEnginu. Jasně.
            • Veskoslav: Klidně se za mnou zastav, mám kabinet v Praze na Troji, učím na MFF programování se specializací na mainframe. Dám ti pár lekcí zdarma.
            • Veskoslav
              Naprogramuješ sám? Nechci se nějak chlubit, ale v CryEnginu jsem dělal tři mapy do původního Crysis. A trvalo mi skoro dva měsíce než jsem se vůbec naučil programovat a další půl rok udělat 3 pitomé mapy. Věřím, že ty naprosto netušíš, jak se programuje atd. Tyhle kecy o tom, jak si to naprogramuješ sám, to bych fakt chtěl vidět. Fakt že jo. A jak tady zvracíš, tak jsi absolutní špička v programování a celý CryTek se k tobě chodí radit, jak že to mají udělat. Dokonce i celý vývojářský tým SC chodí na přednášky k tobě.
            • Veskoslav: inovace ve tvém podání je recyklace staré kadiboudy novou, ze stejného materiálu, natřenou jiným odstínem, ale splachovat pořád neumí, ale tobě to vyhovuje, protože to, co od ní očekáváš ti splní. Já takový nejsem, já chci splachovat! A jestli se Vávra nezačne snažit, tak si to raději naprogramuju sám.
            • VaZqeZ_EU
              Evidentně to první. Žádat o vrácení peněz, když je teprve alfa může jenom blb...
            • Veskoslav
              Jasně. A ještě tu o Karkulce. Nevím jestli jsi blbý, hloupý nebo jenom trotluješ.
  • VaZqeZ_EU
    Graficky je ta hra opravdu fantastická! *14* Jen tak dál Warhorse, držím vám palce!
    Opravdu ale nechápu některé negativní komentáře tady.. Proboha vždyť to zatím není ani plnohodnotná alfa! "TECH" Alpha verze "0.1" chápete? ...
    • Engine už se podstatně nezmění, akorát odstraní bugy, přbudou questy a funkce jako jízda na koni a šermování, je to hotová hra, víc už s tím nehnou, graficky je na úrovni Crysis z roku 2007, vzhledem k tomu, že plánují vydání na rok 2016 jsou o 9 let pozadu, to se nemůžeš divit, že se to spoustě lidí, kteří ví, to co já, nelíbí a spoustě lidí, co to neví, jako ty, líbí.
      • Ne, kdybys dělal něco jinýho než tady stupidní trolling, tak bys věděl že Dan několikrát říkal že prakticky všechno co je tam vidět bude vylepšený, nebo doslova udělaný znova. Animací je tam dost málo, taky zřejmě motion capture obličejů.
      • Ty jseš srandista. Vem si jakoukoli dnešní AAA hru a můžem debatovat o grafice. Každá vyniká v něčem jiném, ale rozhodně žádná není ideální nebo alespoň pro mě dechberoucí. Co se změnilo za třeba 4roky.. max. nasvícení a v tom si KC zrovna vede velice dobře. Porovnej si třeba skoro finálního Zaklínače 3(venkovní oblast). Je v tom takovej rozdíl? Navíc opětovně konzole tlumějí rozlet v grafice, tak o co jde.
      • VaZqeZ_EU
        "graficky je na úrovni Crysis z roku 2007" ..si doufám děláš srandu ne? A nebo nemáš moc silné grafické cítění, což je taky možné..
        Každopádně doufám, že sem Dan nezavítá, páč bych se opravdu styděl.
        • Naopak at zavitá a vidí co tady za kretény kritizuje "hru" kterou ani nezkusily. Nejlépe aby šel nějakému tomu kryplíkovy napravit ciferník zdá se že by tady pár ichtýlků potřebovali provětrat. Sezení u kompu dennodenní plevelení na diskuzích jim evidentně moc dobře nedělá.

Ps: Vávry bych se být jimi bál... já osobně bych se bál.
          • Nojo nakrnout Vávru není žádná sranda. Vtrhne k tobě komando s červeným VH na zádech, hoděj ti pytel na hlavu a za chvilku se potápíš na dno Orlické přehrady s betonovými polobotkami na nohách. Proč si myslíš, že je Mafie v našich končinách tak dobře hodnocená? Protože každý komu se nelíbila skončil jako žrádlo pro prasata. Zdejší hateři mohou být rádi,že Vávra odešel z 2K czech po neschodách s vedením, kdy chtěl odpůrce Mafie 2 podrobovat právu útrpnému. Protože jen pramálo zubožených kreatůr může vyprávět o bestiální krutosti, jež dohnala Vávru k znetvoření jejich těl do nelidských podob, aby ukojil svou touhu po lidském utrpení. Vážně nevíte vůbec nic. *16*
        • Veskoslav
          Dan tady byl na začátku. Jednoho z trolů cituje na svém FB:)
      • ucho
        konečně příspěvek... který umí i pobavit :)
      • Veskoslav
        Lord Blob nebo tldr? Už se v tom ztrácím.
  • Veskoslav
    Tak pár postřehů.

Graficky je to fakt pěkné, na to že se jedná o Alfu, ale mám ve hře docela fantasy zatím:-D Mám dvě ďábelské slípky, co chodí nesutále za mnou, skrze textury, dva lítající duchy ve středu vesničky, skoro českou vlajku v řece (místo bílé je fialová, jinak barvy sedí) a dvoumetrovou kopřivu u lukostřeleckých terčů:) Ale užívám si to, koukám, kde co a jak a pak se pustím do "reportu" tvůrcům. Věřím, že postřehy nás, prvních z hráčů, budou ke prospěchu stejně jako to je u SC:)
  • Konečně výjde očekávaná ALFA (!!!!) a přestože neměl nikdo nic čekat tak koukám pliveme ve velkým co. Ještě že to taky pan Vávra nečte tady, to je fakt něco česká hra navíc. Hovn* pak jsou tu výplody typu jsem hrdej na to že jsem jim prachy nedal... atp... ty vle jako chápu že občas si někdo potřebuje sladit poškozené ego ale tyhle pindy naší mindy to je faakt moc.

Ano, nedal jsem na vývoj peníze, protože nemám kdybych měl tak bych je podpořil a to hlavně z důvodu že tady je nějaká ta chut dělat něco nového... neotřeleého a hlavně českého né ne češi budou pičovat. To pak bych řekl rovnou že na takovéhle nepřející, rozzývené a defakto i sprosté nevděčné šmejdi bych se i vysra*.
    Fakt což je pravda, s hrou neměli to jednoduché a ted když něco vydaj tak aby se na ně prskalo víc ještě... vyvojář ten tvrdej chleba má a hráči mu ho ještě nechávaj ztvrdnout víc . Rozhodně čest vyjímkám. *3*
    • Ja nemam potrebu nadavat, jak pisu su fanda hry i Dana. Ale pro me Alfa rozhodne nijak ocekavana nebyla, naopak nechapu lidi co si vedome kazi zazitek z plne verze, a nechapiu co je na zabugovane ukazce tak ocekavanyho. Neber me jako hatera, jenom mam v tomhle oldschool mysleni. Ne kazde musi byt snad povine z Alfy nadsene ne?
    • VaZqeZ_EU
      +1!!!
    • Souhlasím, ale uvědom si, že ty jsi rok tady cíleně mlel nesmysli a taky jsme to vydrželi. Nebo to byl tvůj mladší re....... brácha? bez urážky
      • Tvůj nazor je tady na mě. Je čistě, irelevantní. *3*
    • Vávra by se měl v první řadě snažit minimálně o to, aby hra nevypadala jako tech demo Cryenginu z roku 2007, jinak to bude recyklát jako všechno ostatní, akorát místo ostrova v 21. století bude les a vesnice ve středověku a pár zbrojnošů s hráběma a lukem a za to nikdo rozumný nemůže zaplatit, to je práce v editoru Cryenginu na pár stovek hodin pro jednoho člověka, ne pro tým 50 lidí s rozpočtem 100 milionů.

Je mi jasné, že Vávra dělá hře image, scénář a tu správnou atmosféru, sám neumí naprogramovat ani hello world a za většinu technologických inovací může někdo jiný, ale měl by prográmátory minimálně pořádně zmlátit, at se vzpamatují a dostanou ze sebe výsledek hodný roku 2016.
      • Veskoslav
        CryEngine v roce 2007? Když už bereš drogy, tak to omez. Tohle je maximálně tech Demo Crysis 3 a ačkoliv je Crysis nádherný, tak už nemá na poslední verze CryEnginu. Tyhle pseudekecy se fakt daly čekat. A pár hodin v editoru? No vidím, že vševědoucí grafici a programátoři nevymřeli, ty jsi zářným příkladem. Když jsi takový "machr" a znáš lidi, co umí za pár hodin udělat něco, co někteří dělají měsíce, proč nevytvoříš něco takového? CryEngine se licencuje za pár drobných. Ale to by jsi dokázal, že jsi jenom další z trolích nul, co o programování a herních designu ví jenom to, co si přečetli na nějakém blogu.
        • Není řeč o oficiálním Crysis z roku 2007, ale o uživatelských modifikacích Crysis, které posunuli engine už v roce 2007 o míle dál na úroven současného KC, který z jejich práce těží, ti nejlepší u Cryteku pracují ještě dodnes. Vávra přidal pár funkcí a drobností navíc, zatím to jsou ale detaily.
          • Morraw
            Jezis, tak bez do Warhorse ať tě najmou. Ty jim to tam ukážeš, jak se to má dělat. Myslím, že by z tvojích rad mohli těžit. Tady je jich škoda.
            • Jdu tam, já je naučím jak má vypadat herní vývoj důstojný dnešní doby a dostupných technologií, jenom budou muset poslat Sony a MS omluvný dopis, že si ty své dvě krabičky musí strčit za límec, protože vzhledem k jejich hře můžou fungovat tak akorát jako popelník.
          • Veskoslav
            Je fakt vidět, že naprosto netušíš, jaký je rozdíl mezi CryEnginem z roku 2007 a CryEnginem, který využívá Star Citizen či KC.... *7*
            • Veskoslav
              Jak říkám, absolutně netušíš která bije.
            • Teselace a pár dalších detailů navrch viditelnou změnu a inovaci nepřináší, to je hlemýždí tempo a nestojí za zmínku, ale za to všechno můžou konzole a nenažranost investorů.
  • Uz niekto prisiel nato, ako zobrazit ten Steam kod vo svojom profile?
    Mne po kliknuti na tlacitko "show code" len proste zmizne a nezobrazi sa nic.
    Aj by som to rad uz zacal stahovat, nech to mozem skusit.
    • Klikni na "Show All" a potom dej vlevo dole šipku pod "Aquire Instant Data", musíš ale vypnout download manager, jinak to nebude fungovat a zkontrolovat volný port :8080.
      • Ano, takto nejak si to asi predsavovali aj samotny vyvojari *1*
        • Tak to nevim kde je chyba, mě to normálně jede.
          • tak prave sa zobrazil uplne sam od seba *1*
  • Ne vazne nijak to nehejtuju, su fanousek Dana a na KC se tesim jak blazen, ale jake ma vyznam vydat takove bugfest? Jako ze jim hraci napisou mate tam bugy, to snad musi vedet sami ne,
    • Morraw
      No když vyšla v srpnu BETA na Pillars of Eternity, tak to byl taky pořádnej bugfest. Ale stačilo mi to, abych ochutnal atmosferu té hry.
      Stejně tak tady. Nejde o ty bugy. 10 000 lidí se chtělo tou hrou co nejdřív projít. A je to něco jiného než čumět na videa. Upřímně, mám z toho zatím velmi pozitivní dojem. Svět, krajina na mě působí uveřitelně a měl jsem chuť se vydat někam na cestu a objevovat. Až ty města budou plná lidí a žít si svým životem, tak to bude paráda.
    • To je dneska normalni, takhle se vydavaj i "plny" gamesky, ve stavu, ze ti ani nejdou spustit === nikdo z vyvojaru to ani nezkusil. A nejen gamesky samo.
      • flash789
        co to jsou gamesky?..nejaky bonbony?
    • wenceslaus
      Jde i o to dát něco konkrétního backerům a umožnit jim nahlédnout do vývoje hry.
    • http://forum.kingdomcomerpg.com/t/downsampled-screenies/19682
      *3*
      • Co se me tim snazis rict?
        • musíš pochopit že oni nedokážou nasimulovat všechny situace a paradoxy co vtý hře vzniknou, tak dokonalý to po všech stránkách prostě není.. proto je tadle možnost early accesu na alphu, kde máš otevřený feedback založený na fanoušcích a nehnou ani brvou, co si přát víc?
        • Hráči o alfu stáli a mají z ní radost. Samozřejmě, je zřejmě hodně zabugovaná. Od toho je to alfa, aby vývojáři potřebují co nejvíc informací o tom, co nefunguje, na jaké sestavě apod., aby to mohli opravit. Myslím že jsme všichni věděli, do čeho jdeme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit