Přejít na výpis diskuzí
Tera - dojmy z nadějné akční onlineovky
28.2.2012 | Redakce Games.cz
120 příspěvků
-
Nalijeme si čistého vína, Shaker velmi trefně poukazuje na rasu, která evidentně zobrazuje nevyspělé lidem podobné charaktery v erotickém podtextu (vyzývavé pózy).
Nicméně tento fenomén se netýká jenom TERy, ale co tak sleduji, obecně ve "vyspělé" části světa jsou na jednu stranu pořádány hony na pedofily, na druhé straně vystoupení sedmileté holčičky (navlečené do značně erotizujících šatiček) v americké variaci "TalentShow pro děti" vyvolá velké nadšení jak krásně zpívá a jak vypadá roztomile.
Sám za sebe můžu říci, že když už bojovnici, tak ať má pořádný pancíř, například charakter "Hilda" ze série Soul Calibur je mi v tomto směru velmi sympatický. A pokud čarodějku, tak ať má róbu nebo podobné látkové oblečení. Zbytečně odhalení pro mne působí spíš rušivě (muži i ženy), jelikož si velice dobře umím představit danou postavu v reálu - napřed smích a vzápětí pevné kategorické prohlášení, že do líté řeže s hordou monster rozhodně nepůjde napůl nahý/á. -
A onu nejmenovanou hru by mohl zazalovat Raymond Feist autor fantasy knihy The Riftwar Saga. Ktera mela svete div se podobny scenar.
A co treba TES: Oblivion a jeho uzavirani Oblivion Gates? To je vlastne taky takova trhlina do jineho sveta priser....
Nebo mame jit jeste vice do hloubky a do planu existence v AD@D? -
To Shaker: Not epic, but fail.
-
Shaker:
Jo, to je mi jasný, že myslíš hráče této hry. To jsem já taky myslel.
Stejně mi hlava nebere, jak tě vůbec takový věci můžou napadat. -
Hm, takže si si tie nude textúry len vymyslel...
No škoda, tak zajtra zase pred škôlku. -
Ringwraith: ne hrace, ale hrace tyhle hry, v tom je hodne velkej rozdil.
-
prast jako uhod, dik ;-p
-
A jinak s tebou naprosto souhlasím, Aion měl dokonalé postavy, díky bohu tady se to směřuje tím stejným způsobem jako v Aionu.
-
Neni nic jednodušího než se podívat :)
http://www.youtube.com/watch?v=1OCjIpKebWc -
"." hovorí len o kórejských texture packoch, ja chcem tie textury nahatych detí, čo máš ty. Môžeš mi tu hodiť link na download? Dik.
-
celkem by me zajimalo jak se vytvari postava v lineage 2 to bylo ubohe v wow SW taky nic moc v Star Trek Online nekolik moznosti ale nejak my to neslo nakonec my vysla postava ktera vypadala seredne vubec jsem nevydel upravy co delam az na konci. Za to Aion ma podle me nejlepsi vytvareni postav ze vsech MMORPG nejlepsi a jednoduchy.
-
Prosímtě jaká pedo diskuze? Padly tu dotazy o herních mechanikách na které jsem odpovídal + nějaká hodnocení hry.
Pak ale musíš přijít ty a hru označit za vhodnou pro lehčí pedofily a hráče za úchyly, takže se nediv, že se to lidem nelíbí. Máš právo vyjádřit svůj názor (ano, já to taky dělal jinde), ale nemusíš v něm osočovat ostatní lidi z tak hrozných věcí.
A nevím, jestli to má být nějaký joke, když dáváš :) a :D, ale o některých věcech se nežertuje. -
Mr dot na predchozi strance o tom asi neco vedel, kdyz to psal :-O enjoy trolle
-
FT: Nemoralizuju (najdi si, co to slovo znamena), vyjadruju svuj nazor (oblibena veta Ringwraitha) na to, ze ta rasa je humus. Hraj si za to jak chces, nikde nepisu, ze ses tim padem uchylak, jen rikam, ze je to hra, ktera se jim urcite bude libit vic nez tetris. A ted kdyz o tom tak premejslim, precejen hrat za tohle chce poradnou davku pedo orientace, takze jo, ti, co za to budou hrat sou podle me uchylove :D
lugal: az vypotis nejakou urazku, co uz nebyla nekoliksetkrat k videni nekde jinde a bere se spis jako vtip, tak rekni ;-p
PS: takhle to dopada, kdyz nekdo normalni prijde do pedo diskuze. TISCALI, o tyhle hre uz radsi nic nebo si pro vas prijede URNA :) -
Jo a ted jsi to rozbil! Takže ten kolega nad tebou má smůlu protože každý z nás musí souhlasit s tím že Rift je výmyslem Feista což znamená že každý hra která kdy použila Rifty jako trhliny pro přechod od někud někam jsou jen kopie *1*
Samozřejmě to byla první asociace co napadla i mne MMO Rift a TERA Rift...ale říct že to kopíruje je hloupé. -
Když jsem o tomto následujícím korejském updatu četl poprvé, tak mě v souvislosti s tímto taky napadla onlinovka RIFT. Ale určitě se budou herní mechaniky invazí v Teře lišit.
Jinak ještě dodám, že Frogster se vyjádřili, že by rádi tento update implementovali do evropské verze ještě před ostrým startem. -
To, že se někde otevře trhlina, vyhrnou se z ní mobové a začne nepřátelská invaze, kterou hráči musí potlačit a rift zavřít, aby tohle ukončili, to je pro mě koncept ( = první předbežné zpracování, návrh, nákres, představa, myšlenka ). To, jak to bude probíhat pak souvisí s nastavením herních mechanismů jako takových tzn. zpracování konceptu.
-
To asi budú nejaké osobné problémy Shaker, že?
-
Neviem o akej mmo hre hovoríš, ale trochu mi to pripomína "Riftwar saga" od R. Feista (80. roky).
-
Daj link, kde sa daju stiahnuť tie textury. Dik